Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Eylül '16

 
Kategori
Astroloji
 

26 - 02 Ekim 2016 Haftalık burç astroloji: 02 Ekim Ay ve Uranüse dikkat ama Plüton Transiti süper !

26 - 02 Ekim 2016 Haftalık burç astroloji: 02 Ekim Ay ve Uranüse dikkat ama Plüton Transiti süper !
 

haftalık astroloji


02 Ekim -9 katsayısı ile haftanın ve hatta ayın en yoğun günlerindendir. 02 Ekim den sonra 29 Ekim de -9 katsayısı ile ayın bir diğer yoğun günü sayılmaktadır. 02 Ekim Pazar günü Ay ve Uranüs -2, Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter, Satürn ve Uranüs ise -1 katsayısında olacaktır. (Eylül 2016 burç)

02 Ekim günü hem Ay hem de Uranüs transitinden olumsuz etkilenecek burçlar : Koç, Boğa, Terazi, Akrep

Koç burcu asker, polis ve güvenlik birimlerini, Boğa burcu mal-mülk ve toprak bütünlüklerini, Terazi burcu sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri, Akrep burcu ise gizli saklı işleri, toprak altındaki fay hatlarını, yeraltı kaynaklarını (petrol,doğalgaz,madenler,vs)sembolize etmektedir. (haftalık burç)

Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunda olan ülke, grup ve kişiler: Azerbaycan, Suriye, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / NATO, AB (Avrupa Birliği) / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis (haftalık astroloji)

Deprem: Bütün bir hafta bilhassa 02 Ekim günü yer altını sembolize eden Akrep burcu Ay ve Uranüsden -2 katsayısında olumsuz etki alacağından zayıf fay hatlarında depremler olabilir. (Eylül astroloji)

Ay.ı sembolize eden (Natal Güneşi ve/veya Marsı Yengeç) ülke, grup ve kişiler: İngiltere, Mısır, Amerika, Kanada, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler / BM, IMF, FED / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov (2016 Eylül burç)

Uranüsü sembolize eden (Natal Güneşi ve/veya Marsı Kova) ülke, grup ve kişiler: Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / MHP / Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Fetullah Gülen, Avusturya Başbakanı Christian Kern

02 Ekim günü hem Ay.dan hem de Uranüsden olumsuz etki alan Suriye, Filistin, Türkiye gibi ülkeler Mısır, Amerika, Irak gibi ülkelere, Kürdistan Bölgesel Yönetimine, Birleşik Rusya Partisine dikkat etmeleri gerekebilir. Bilhassa Türkiye'nin Uranüs bazında Fetullah Gülen'e, NATO'nun ise Kuzey Kore Lideri Kim Jong'a dikkat etmesi gerekebilir. Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin ise vatani konular bazında kendi ülkesi olan Irak'a ve/veya Amerika'ya dikkat etmesi gerekebilir. 02 Ekim günü Türkiye'Nin içindeki asi ve aykırı kişiler askeri konuları, siyasetçileri olumsuz yönde etkileyebilir. 02 EKim günün Selahattin Demirtaşın Natal Marsı Kova olduğundan ve katsayısı düşeceğinden bu günde kendisi biraz asi ve aykırı davranabilir. Kuzey Kore Lideri Kim Jong ve Fetullah Gülen'in de bir takım aykırı davranışları olabilir. MHP'nin içinde de huzursuzluklar olabilir. Ancak Akrep burcu olan Türkiye ve Filistin gibi ülkeler Plüton transitinin katsayısı yüksek olduğundan Ay ve Uranüsün verdiği olumsuzlukların üstesinden gelebilecektir. Kişisel olarak 28, 29, 30 Eylül, 01, 02 Ekim günleri Plüton transitinin katsayısı yüksek olduğundan Güneşi ve/veya Marsı Akrep olanların katsayısı da yükseleceğinden bu kişiler Ay ve Uranüsün verdiği olumsuz etkinin üstesinden gelebilirler. (Bakınız Plüton Transiti Bölümü) (2016 haftalık burç)

Kişisel olarak 02 Ekim günü Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanların Ay (ev, aile, anne, annelik, gayrimenkul, Güneşi ve/veya Marsı Yengeç olanlar) ve Uranüsü (Arkadaş ve tanıdıklar, geleceğe dair projeler, teknolojik konular, aletler, Güneşi ve/veya Marsı Kova olanlar) sembolize eden şeylere çok dikkat etmeleri gerekebilir. Bunun yanı sıra hangi astrolojik evleriniz Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcundaysa bu evler Ay ve Uranüsü sembolize eden şeylerden olumsuz etkiler alabilir. Örneğin Yükselen Aslanların 3 (yakın çevre, komşular), 4 (ev, aile, gayrimenkul), 9 (Hukuk ve yasalar, yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, doğduğunuz yerden uzak ülke ve şehirler) ve 10.evlerine (iş, meslek, kariyer, varsa size emir veren kişiler, patron, anne, baba) dikkat etmeleri gerekebilir. 2 Ekim günü Yükselen Koç ve Teraziler 8.ev açısından olumsuz etkiler alacaklarından bu günde Ay ve Uranüsü sembolize eden şeylere daha dikkat etsinler. Örneğin bozuk aletlere, ev kazalarına, evinizin güvenliğine, hırsızlık olaylarına, annelik ve hamilelikle ilgili olumsuz olaylara, Asi ve aykırı kişilere, aşırı duygusal kişilere daha çok dikkat etmek gerekebilir. Natal(Doğumsal) gezegenleri Kova ve/veya Yengeç olup katsayısı düşük olanların da Natal gezegenlerini sembolize eden hastalıklara dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Natal Güneşi Kova ve/veya Yengeç olup katsayısı düşük olan kişilerin kalp hastalıklarına dikkat etmeleri gerkebilir. Hele bir de Natal Güneş 8.eve 0, 90 veya 180 derece yapıyorsa o zaman kalp problemleri daha ciddi boyuta ulaşabilir. Ancak önlemini alırsanız bu olumsuz olasılıkların üstesinden gelebilirisiniz. (Yükselen burçlara göre Detaylı anlatım yazımızın en sonunda yer almaktadır.) (Eylül 2016)

01 Ekim Suriye ve Irak'ın ülke güvenliği ve vatani konular bazında Amerika, Almanya, Fransa, İsrail, Suudi Arabistan, Rusya, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Birleşik Rusya Partisine dikkat etmesi gerekebilir. 01 Ekim günü NATO'nun İsrail Başbakanı Netanyahu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Kuzey Kore Lideri Kim Jong gibi kişilere dikkat etmesi gerekebilir. 01 Ekim Almanya, Fransa, Suudi Arabistan, Amerika, Rusya gibi ülkelerde vatani konularda içsel çatışmalar olabilir. 01 Ekim Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Kuzey Kore Lideri Kim Jong gibi kişiler vatani konular ve güvenlikleri konusunda ikileme düşebilirler. 02 Ekim Işid yada İran Suriye, Suudi Arabistan, Ürdün, Almanya, Fransa gibi ülkeleri ülke güvenlikleri açısından olumsuz yönde etkileyebilirler. NATO da Işid ve/veya İrandan olumsuz etki alabilir. PYD ise Kürdistan Bölgesel Yönetimini olumsuz yönde etkileyebilir. 02 Ekim Fetullah Gülen güvenliğiyle ilgili konular açısından Amerika ve Obama'dan olumsuz etkiler alabilir. 02 Ekim Işid ve/veya İran vatani konular açısından içsel çatışma yaşayabilir. (Bakınız Ay Transiti Bölümü) (Ekim 2016 burç)

Bütün bir hafta Işid kendine göre asi ve aykırı kişi ve gruplardan olumsuz etki almaya devam edebilir. Kuzey Kore de Amerika'dan olumsuz etki almaya devam edebilir. Suriye ve Türkiye gibi ülkeler Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Amerika, Almanya, Fransa, Rusya gibi ülkelere Uranüs bazında (geleceğe yönelik projeler) dikkat etmeleri gerekebilir. 02 Ekim günü Amerika, Almanya, Fransa, Rusya gibi ülkelerde asi ve aykırı kişiler yüzünden içsel çatışma çıkabilir. HDP'nin içinde Uranüs bazında ikilemler ve içsel çatışmalar olabilir. 02 EKim günü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin gibi kişilerin geleceğe dair projeler kapsamında ikilemleri olabilir. 02 Ekim günü Cumhurbaşkanı Erdoğan Fetullah Gülen yüzünden ikilem yaşayabilir. Suriye Başkanı Esad Uranüs bazında (geleceğe yönelik projeler) Amerika ve/veya Rusya'dan olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Uranüs Transiti Bölümü) (Ekim astroloji)

28 Eylül Işid her türlü iletişimden (bilgi, belge, vs), komşu ülkelerden olumlu etkiler alabilir. 28 Eylül Amerika, Almanya, Fransa, Kuzey Kore, Rusya gibi ülkeler de her türlü iletişim ve haberleşmeden olumlu etkiler alabilriler. Ancak 02 Ekim Işid, İran, Suriye gibi ülkeler Amerika, Almanya ve Fransa'dan yada Suriye Başkanı Esad'dan Merkür bazında olumsuz etkiler alabilirler. NATO ise Kuzey Kore'den Merkür bazında olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Merkür Transiti Bölümü) (2016 Ekim burç)

26 Eylül PYD Türkiye'den Jüpiter bazında olumsuz etkiler alabilir. Ayrıca 26 Eylül Işid Jüpiter bazında (idealist kişiler) içsel çatışmalar yaşayabilir. 26 Eylül Devlet Bahçeli, Meral Akşener gibi isimler Jüpiter bazında (Hukuk ve yasalar, vs) ikilem yaşayabilirler. 27, 28, 29, 30 Eylül, 01, 02 Ekim Işid, İran, Kuzey Kore, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan gibi ülkeler fanatik (terörist) kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. NATO, AB, BM, IMF, FED gibi kuruluşlar ise Jüpiteri sembolize eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Almanya Başbakanı Angela Merkel'den, Rusya Başkanı Putin'den, İran Başkanı Hasan Ruhani'den Jüpiter bazında(hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler) olumsuz etkiler alabilirler. Bu arada 27, 28, 29, 30 Eylül, 01, 02 Ekim günleri Jüpiteri sembolize eden PKK Türkiye'yi olumsuz etkilemeye devam edebilir. (Bakınız Jüpiter Transiti Bölümü) (Ekim 2016)

26, 28 Eylül Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin Venüs bazında (sosyal ve siyasi konular) Amerika, Rusya, Suriye ve Türkiye'ye dikkat etmesi gerekebilir. 26, 28 Eylül İngiltere, Türkiye, Brezilya ve KKTC gibi ülkelerde Venüs bazında (sosyla, siyasi ve para) içsel çatışmalar olabilir. 27, 29 Eylül Türkiye, Brezilya gibi ülkeler Venüs bazında (sosyal, siyasi ve para) İngiltere, İsrail, Almanya, Fransa, Suriye gibi ülkelerden olumsuz etkiler alabilirler. 30 Eylül, 01, 02 Ekim CHP ve MHP Venüs bazında HDP'den olumsuz etkiler alabilir. 30 Eylül, 01, 02 Ekim Fetullah Gülen de Venüs bazında Türkiye'den olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Venüs Transiti Bölümü) (Eylül 2016 burç)

26, 27, 28, 29 Eylül IMF ve FED gibi para kuruluşlarının Rusya, Yunanistan, Almanya, Fransa, Çin, Kuzey Kore, Japonya gibi ülkelerin ekonomilerinden olumsuz etkiler alabilirler. 26, 27, 28, 29 Eylül Amerika, Rusya gibi ülkeler Mars bazında (asker, güvenlik birimleri, Işid, İran) içsel çatışma yaşayabilirler. Kuzey Kore Lideri Kim Jong da Mars bazında (asker, NATO) içsel çatışma/ikilem yaşayabilir. 30 Eylül, 01, 02 Ekim Abdullah Gül, Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ gibi isimler Mars bazında (saldırgan insanlar) olumsuz etkiler alabilirler. Ayrıca Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad gibi isimler de Mars bazında (Işid, İran, Irak, saldırgan kişiler) olumsuz etkiler alabilirler. (Bakınız Mars Transiti Bölümü) (haftalık burç)

28 Eylül Suriye, Türkiye gibi ülkeler Satürn bazında (Rusya, IMF, FED) olumlu etkiler alabilir. Ancak 30 Eylül, 02 Ekim günlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan Satürn bazında (Rusya, IMF, FED, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, vs) olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Satürn Transiti Bölümü) (Ekim astroloji)

28, 29, 30 Eylül, 01, 02 Ekim Suriye, Türkiye, Kuzey Kore gibi ülkeler Plüton bazında (olumlu değişimler, gizli saklı işler, yer altı kaynakları, petrol, doğal gaz, madenler, AB, BM, Başbakan Binali Yıldırım vs) son derece olumlu etkiler alabilirler. Özellikle Türkiye'nin doğalgaz ve petrol gibi yer altı kaynaklarından olumlu etkiler alması olasıdır. 28, 29, 30 Eylül, 01, 02 Ekim Devlet Bahçeli, Sinan Ogan, Meral Akşener Plüton bazında kendi partileri olan MHP'den son derece olumlu etkiler alabilir. (Dip Not: Aslında Meral Akşener için her şey bitmiş değildir. Meral Akşener'in önüne 2017 yılının başında son derece iyi fırsatlar çıkabilir. Ancak 2019 yılı Meral Akşener ile Devlet Bahçeli birbirlerine olumsuz etki verebilirler. Sinan Ogan'ın yıldızı ise 2019 Temmuzunda daha da parlayabilir. Çünkü Sinan Ogan'ın Natal Güneşi Başak Marsı Akrep ve 2019 Temmuzunda herkes olumsuz etki alırken Sina Ogan Tr Plütondan olumlu etki alabilir.) 28, 29, 30 Eylül, 01, 02 Ekim Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin de Plüton bazında olumlu etkiler alması olasıdır. Bilhassa Türkiye her ne kadar Ay, Venüs, Jüpiter ve Uranüs transitlerinden olumsuz etkiler alsa da 28, 29, 30 Eylül, 01, 02 Ekim günleri yüksek katsayıdaki Plüton transitinden son derece olumlu etkiler alacaktır. Plüton güç ve metanet veren transittir. Zaten Türkiye'nin Natal Güneşi de Akrep burcunda olduğundan 02 Ekim günü Ay ve Uranüsün üstesinden gelecektir. Akrep burcu olan Türkiye bir tek Plüton transiti katsayısını düşürdüğünde kendini sakınması gerekir. Allah ülkemizi, evimizi ve sevdiklerimizi korusun ! Bu arada Suriye Başkanı Esad ve PYD Başkanı Salih Müslim'in, DHKP-C ve PYD'nin de Plütondan güç ve metanet aldığı görülmektedir. Rıza Zarrab ve rakibi Amerikalı Savcı Preet Bharara'nın da Plüton transitinden güç ve metanet alması olasıdır. İkisi de şu an için birbirlerine göre zor lokmadır. (Bakınız Plüton Transiti Bölümü) (2016 Ekim burç)

Işid, İran, DHKP-C, PYD, PKK Neptün bazında (Başka devletler, şirket ve kurumlar, vs) olumlu etkiler alabilirler. Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP ve MHP'yi, KKTC'yi yada Rusya'yı Neptün bazında (resmi kurumlar, vakıflar, yaratıcı çalışmalar) son derece olumlu yönde etkileyebilir. Meral Akşener de kendi partisi MHP'yi Neptün bazında son derece olumlu yönde etkileyebilir. (Bakınız Neptün Transiti Bölümü) (Ekim 2016)

 

Geçen haftalarda çıkan youmlarımızda 15 - 18 Eylül için Marsın Yay burcunda süper olduğunu ama Yengeç ve Oğlakları olumsuz etkileyebileceğini bu yüzden Yengeç burcu Amerika ile Oğlak burcu Rusya arasında anlaşmazlıklar olabileceğini yazmıştık. Ayrıca Amerika ve Rusya'nın Işid saldırılarına açık olduğunu da yazmıştık. Gerçekten de; (Eylül 2016)

 

17 Eylülde Amerika ile Rusya arasında çeşitli anlaşmazlıklar çıktı:

- Obama Suriyeye yapılan yardımlar konusunda Rusyayı uyardı. (http://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/son-dakika-obamadan-moskovaya-uyari-1396343)

- Amerika Rusya'nın Duma seçimleri konusunda Kırım yüzünden Rus parlamentosu seçimlerinin sonucunu tanımayacağını duyurdu. (http://odatv.com/abd-oradaki-secimleri-tanimiyoruz-1709161200.html)

- Amerika yanlışlıkla Suriye ordusunu vurduğunu duyurdu. Bu da Rusya'nın hiç hoşuna gitmedi. (http://www.milliyet.com.tr/abd-ucaklari-suriye-ordusu-dunya-2312467/)

- New York’ta patlama oldu 29 kişi yaralandı. (http://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/new-yorkta-patlama-29-yarali-2-1396958/)

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/09/26-02-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Koç
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Venüs, 10.ev Mars Dikkat, 02 Ekim 1.ev Uranüs ve 7.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 10.ev Plüto Süper!)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Koç, Yay, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar 2.ev bazında para gelebilir !
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar 8.ev bazında ciddi hastalıklara dikkat !

Yükselen Boğa
(Hafta boyu 12.ev Uranüs, 7.ev Venüs, 9.ev Mars Dikkat, 02 Ekim 12.ev Uranüs ve 6.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 9.ev Plüto Süper!)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak, Kova, Balık olup katsayısı yüksek olanlar 2.ev bazında para gelebilir !
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Oğlak olup katsayısı düşük olanlar 8.ev bazında ciddi hastalıklara dikkat !

Yükselen İkizler
(Hafta boyu 11.ev Uranüs, 6.ev Venüs, 8.ev Mars Dikkat, 02 Ekim 11.ev Uranüs ve 5.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 8.ev Plüto Süper!)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Yay, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar 2.ev bazında para gelebilir !
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar 8.ev bazında ciddi hastalıklara dikkat !

Yükselen Yengeç
(Hafta boyu 10.ev Uranüs, 5.ev Venüs, 7.ev Mars Dikkat, 02 Ekim 10.ev Uranüs ve 4.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 7.ev Plüto Süper!)
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Yay, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar 2.ev bazında para gelebilir !
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar 8.ev bazında ciddi hastalıklara dikkat !

Yükselen Aslan
(Hafta boyu 9.ev Uranüs, 4.ev Venüs, 6.ev Mars Dikkat, 02 Ekim 9.ev Uranüs ve 3.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 6.ev Plüto Süper!)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar 2.ev bazında para gelebilir !
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Oğlak, Kova olup katsayısı düşük olanlar 8.ev bazında ciddi hastalıklara dikkat !

Yükselen Başak
(Hafta boyu 8.ev Uranüs, 3.ev Venüs, 5.ev Mars Dikkat, 02 Ekim 8.ev Uranüs ve 2.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 5.ev Plüto Süper!)
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Oğlak, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar 2.ev bazında para gelebilir !
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar 8.ev bazında ciddi hastalıklara dikkat !

Yükselen Terazi
(Hafta boyu 7.ev Uranüs, 2.ev Venüs, 4.ev Mars Dikkat, 02 Ekim 7.ev Uranüs ve 1.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 4.ev Plüto Süper!)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Koç, Yay, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar 2.ev bazında para gelebilir !
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar 8.ev bazında ciddi hastalıklara dikkat !

Yükselen Akrep
(Hafta boyu 6.ev Uranüs, 1.ev Venüs, 3.ev Mars Dikkat, 02 Ekim 6.ev Uranüs ve 12.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 3.ev Plüto Süper!)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak, Kova, Balık olup katsayısı yüksek olanlar 2.ev bazında para gelebilir !
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Oğlak olup katsayısı düşük olanlar 8.ev bazında ciddi hastalıklara dikkat !

Yükselen Yay
(Hafta boyu 5.ev Uranüs, 12.ev Venüs, 2.ev Mars Dikkat, 02 Ekim 5.ev Uranüs ve 11.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 2.ev Plüto Süper!)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Yay, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar 2.ev bazında para gelebilir !
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar 8.ev bazında ciddi hastalıklara dikkat !

Yükselen Oğlak
(Hafta boyu 4.ev Uranüs, 11.ev Venüs, 1.ev Mars Dikkat, 02 Ekim 4.ev Uranüs ve 10.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 1.ev Plüto Süper!)
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Yay, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar 2.ev bazında para gelebilir !
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar 8.ev bazında ciddi hastalıklara dikkat !

Yükselen Kova
(Hafta boyu 3.ev Uranüs, 10.ev Venüs, 12.ev Mars Dikkat, 02 Ekim 3.ev Uranüs ve 9.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 12.ev Plüto Süper!)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar 2.ev bazında para gelebilir !
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Oğlak, Kova olup katsayısı düşük olanlar 8.ev bazında ciddi hastalıklara dikkat !

Yükselen Balık
(Hafta boyu 2.ev Uranüs, 9.ev Venüs, 11.ev Mars Dikkat, 02 Ekim 2.ev Uranüs ve 8.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 11.ev Plüto Süper!)
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Oğlak, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar 2.ev bazında para gelebilir !
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar 8.ev bazında ciddi hastalıklara dikkat !

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..