Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Haziran '17

 
Kategori
Astroloji
 

26 - 02 Temmuz 2017 Haftalık burç astroloji: 01, 02 Temmuz ayın ve haftanın yoğun günlerinden !

26 - 02 Temmuz 2017 Haftalık burç astroloji: 01, 02 Temmuz ayın ve haftanın yoğun günlerinden !
 

haftalık astroloji


01, 02 Temmuz günleri haftanın ve ayın en yoğun günlerinden olup bu günlerde Güneş, Ay, Merkür, Mars, Jüpiter, Satürn, Plüto transitleri -1 katsayısında olacaktır. 01 ve 02 Temmuz günleri toplam katsayı -7'dir. 01 ve 02 Temmuz günleri en çok olumsuz etkiyi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçları alabilir. Genel anlamda Koç burcu asker, polis ve güvenlik birimlerini, Yengeç burcu vatani konuları, ülke güvenliğini, Terazi burcu sosyal ve siyasi konuları, Oğlak burcu ülkelerin Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerini sembolize etmektedir. (Haziran 2017 burç) 


01 ve 02 Temmuz günleri Dikkat etmesi gereken Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olan ülke, grup ve kişiler: Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / DHKP-C / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara,Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Kanada Başbakanı Justin Trudeau (haftalık burç)

Özellikle 02 Temmuz günü Aslan ve Kova burçlarını sembolize eden şeyler Tr Ay.dan (vatani konulardan, güvenlik ve üretimle ilgili konulardan) çift olumsuz etki alabilir. Aslan burcu nüfuzlu kişileri, liderleri, Kova burcu ise özgürlükçü kişileri ve grupları sembolize etmektedir. 02 Temmuz Pazar günü Natal Güneşi Aslan, Kova olanların Tr Ay hangi evlerindeyse o konularda güvenlikle ilgili konulara dikkat etmeleri gerekebilir. 02 Temmuz günü Natal Marsı Başak ve Balık burcu olanlar Tr Ay.dan son derece olumlu etki alabilirler. 02 Temmuz günü Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Akrep, Yay, Oğlak, Kova olanlar ama bilhassa Aslan ve Kova olanlar Natal Marsı Başak ve Balık burçlarına, Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç burçlarına Tr Ay bazında dikkat etmeleri gerekebilir. (haftalık astroloji)

02 Temmuz Tr Ay.dan çift olumsuz etki alabilecek Natal Güneşi Aslan, Kova olan ülke, grup ve kişiler: Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, MHP / FBI (Federal Soruşturma) / Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Ürdün Kralı 2.Abdullah (Haziran astroloji)

Natal Marsı Başak, Balık olan ülke, grup ve kişiler: Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Işid, İran, Yemen, Belçika / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ (2017 Haziran burç)

Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler (Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar): Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange (2017 haftalık burç)

Örneğin, 02 Temmuz günü Tr Ay.dan olumlu etki alan KKTC ve KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti'ni Tr Ay bazında olumsuz yönde etkileyebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (Haziran 2017)

30 Haziran Cuma günü İkizler ve Yay burçları da Tr AY.dan çift olumsuz etki alabilir. İkizler burcu her türlü iletişimi (bilgi, belge, konuşma, yazışma, internet), her türlü ulaşımı, yurt içi kısa yolları ve komşu ülkeleri sembolize etmektedir. Yay burcu ise yurt dışı, uzun yolları (uçak, vs), hukuk ve yasaları, yabancı ülke ve kültürleri, dini ve felsefi konuları ve bunlarla uğraşanları, yüksek öğrenim kurumlarını sembolize etmektedir. 30 Haziran Cuma günü Natal Güneşi İkizler, Yay olanların Tr Ay hangi evlerindeyse o konularda güvenlikle ilgili konulara dikkat etmeleri gerekebilir. 30 Haziran günü Natal Marsı Boğa ve Akrep burcu olanlar Tr Ay.dan son derece olumlu etki alabilirler. 30 Haziran günü Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Yay, Oğlak, Kova, Balık olanlar ama bilhassa İkizler ve Yay olanlar Natal Marsı Boğa ve Akrep burçlarına, Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç burçlarına Tr Ay bazında dikkat etmeleri gerekebilir. (Temmuz 2017 burç)

30 Haziran Tr Ay.dan çift olumsuz etki alabilecek Natal Güneşi İkizler, Yay olan ülke, grup ve kişiler: Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi / PKK / Can Dündar, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, Edward Snowden, Donald Trump, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus

Natal Marsı Boğa, Akrep olan ülke, grup ve kişiler: Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / AB, TC Merkez Bankası / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde

Örneğin, 30 Haziran günü Tr Ay.dan olumlu etki alan Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu'nu Tr Ay bazında olumsuz yönde etkileyebilir. Bu arada ABD Başkanı Donal Trump 30 Haziran günü Tr Ay.ı sembolize eden CIA'ye (Amerikan Haber Alma) yada Natal Marsı Yengeç olan eski FBI Başkanı James Comey'e dikkat etmesi gerekebilir. 30 Haziran günü Can Dündar'ın, Kemal Kılıçdaroğlu'nun hatta Başbakan Binali Yıldırım'ın MİT ve CIA gibi istihbarat birimlerine dikkat etmeleri gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (Temmuz astroloji)

30 Haziran günü yurt içi ve dışı yolculuklarda Tr Ay.dan kaynaklı güvenlik problemleri oluşabilir. Bu günde yolculuk yaparken ve her türlü iletişimde dikkatli olmak gerekebilir. (2017 Temmuz burç)

30 Haziran Cuma günü Venüs transiti Bütün burçları Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri son derece olumlu yönde etkileyebilir. Genel olarak Aslan burcu nüfuzlu kişileri, Başak burcu her türlü hizmetleri (eğitim, ulaşım, vs), işçi ve çalışanları, Kova burcu özgürlükçü kişileri, bilimsel konuları, Balık burcu devlet kurumlarını, şirketleri ve başka devletleri sembolize etmektedir. Bu konularda uyum, sabır ve dostluk söz konusu olabilir. (Temmuz 2017)

30 Haziran Tr Venüsden olumlu etki alabilecek Natal Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olan ülke, grup ve kişiler: İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika / FBI (Federal Soruşturma) / CHP / DHKP-C, PYD / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ


30 Haziran günü Suudi Arabistan ve Katar gibi ülkelerin Tr Venüsden olumlu etkiler alabilecekleri görülmektedir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat


Yükselen Koç
(01, 02 Temmuz 1, 4, 7, 10.evler Dikkat, 02 Temmuz 5 ve 11.evlere 7.evdeki Ay.dan olumsuz etki, 30 Haziran 2.ev Venüs Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/06/26-02-temmuz-2017-haftalk-burc.html


Yükselen Boğa
(01, 02 Temmuz 12, 3, 6, 9.evler Dikkat, 02 Temmuz 4 ve 10.evlere 6.evdeki Ay.dan olumsuz etki, 30 Haziran 1.ev Venüs Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/06/26-02-temmuz-2017-haftalk-burc_18.html


Yükselen İkizler
(01, 02 Temmuz 11, 2, 5, 8.evler Dikkat, 02 Temmuz 3 ve 9.evlere 5.evdeki Ay.dan olumsuz etki, 30 Haziran 12.ev Venüs Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/06/26-02-temmuz-2017-haftalk-burc_42.html


Yükselen Yengeç
(01, 02 Temmuz 10, 1, 4, 7.evler Dikkat, 02 Temmuz 2 ve 8.evlere 4.evdeki Ay.dan olumsuz etki, 30 Haziran 11.ev Venüs Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/06/26-02-temmuz-2017-haftalk-burc_86.html


Yükselen Aslan
(01, 02 Temmuz 9, 12, 3, 6.evler Dikkat, 02 Temmuz 1 ve 7.evlere 3.evdeki Ay.dan olumsuz etki, 30 Haziran 10.ev Venüs Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/06/26-02-temmuz-2017-haftalk-burc_31.html


Yükselen Başak
(01, 02 Temmuz 8, 11, 2, 5.evler Dikkat, 02 Temmuz 12 ve 6.evlere 2.evdeki Ay.dan olumsuz etki, 30 Haziran 9.ev Venüs Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/06/26-02-temmuz-2017-haftalk-burc_59.html


Yükselen Terazi
(01, 02 Temmuz 7, 10, 1, 4.evler Dikkat, 02 Temmuz 11 ve 5.evlere 1.evdeki Ay.dan olumsuz etki, 30 Haziran 8.ev Venüs Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/06/26-02-temmuz-2017-haftalk-burc_13.html


Yükselen Akrep
(01, 02 Temmuz 6, 9, 12, 3.evler Dikkat, 02 Temmuz 10 ve 4.evlere 12.evdeki Ay.dan olumsuz etki, 30 Haziran 7.ev Venüs Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/06/26-02-temmuz-2017-haftalk-burc_69.html


Yükselen Yay
(01, 02 Temmuz 5, 8, 11, 2.evler Dikkat, 02 Temmuz 9 ve 3.evlere 11.evdeki Ay.dan olumsuz etki, 30 Haziran 6.ev Venüs Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/06/26-02-temmuz-2017-haftalk-burc_29.html


Yükselen Oğlak
(01, 02 Temmuz 4, 7, 10, 1.evler Dikkat, 02 Temmuz 8 ve 2.evlere 10.evdeki Ay.dan olumsuz etki, 30 Haziran 5.ev Venüs Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/06/26-02-temmuz-2017-haftalk-burc_63.html


Yükselen Kova
(01, 02 Temmuz 3, 6, 9, 12.evler Dikkat, 02 Temmuz 7 ve 1.evlere 9.evdeki Ay.dan olumsuz etki, 30 Haziran 4.ev Venüs Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/06/26-02-temmuz-2017-haftalk-burc_95.html


Yükselen Balık
(01, 02 Temmuz 2, 5, 8, 11.evler Dikkat, 02 Temmuz 6 ve 12.evlere 8.evdeki Ay.dan olumsuz etki, 30 Haziran 3.ev Venüs Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/06/26-02-temmuz-2017-haftalk-burc_47.html

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..