Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Şubat '18

 
Kategori
Astroloji
 

26 - 04 Mart 2018 Haftalık Burç Astroloji: 26 Şubat Ay Süper Ama Hafta Boyu Merküre Dikkat!

26 - 04 Mart 2018 Haftalık Burç Astroloji: 26 Şubat Ay Süper Ama Hafta Boyu Merküre Dikkat!
 

haftalık astroloji


Haftanın önemli olayı 26 Şubat Pazartesi Ay Transiti Yengeç burcunda +7 katsayısında olup Natal Marsı Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olan ülke, grup ve kişileri Tr Ay bazında son derece olumlu yönde etkileyebilir. Ay olumlu anlamda ülke güvenliği, verim, üretim gibi kavramları sembolize eder. Kişisel olarak 26 Şubat günü Tr Ay hangi evimizdeyse o konularda güvenliğimiz ve verimimiz artabilir. Örneğin Natal Marsınız Yengeç burcu ve Tr Ay 12.evinizdeyse ev, aile ve gayrimenkulünüzle ilgili sıkıntı ve sorunlarınız varsa bu konularda önlem alabilir ve verimliliğinizi arttırabilirsiniz. (Şubat 2018 burç) (Şubat astroloji)

26 Şubat günü Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olan ülke, grup ve kişilerin Tr Ay yüzünden katsayıları artacağından Tr Ay bazında hem keyifleri yerine gelebilir hem de çevrelerini mutlu edebilirler. Örneğin Yengeç burcu Amerika - Türkiye (Natal Mars Terazi) ilişkileri Tr Ay bazında (vatani konular, ülke güvenliği, savunma sistemleri) son derece olumlu etkiler alabilir. (haftalık burç)

Bu arada 26 Şubat günü Natal Marsı Balık olan Işid, PYD, DHKP-C gibi terör örgütleri de maalesef Tr Ay bazında kendi güvenliklerini arttırabilirler ve Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç burçlarından yada Natal Marsı Tr Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişilerden olumlu etkiler alabilirler. Natal Marsı Balık olan İran da 26 Şubat günü ülke güvenliğini arttırıcı faaliyetler içine girebilir. (haftalık astroloji)
 
26 Şubat
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar)

İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), AB, TC Merkez Bankası / MHP, İYİ Parti / DHKP-C, PYD / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları, BitCoin, Euro / Beşiktaş, Fenerbahçe / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, PYD Başkanı Salih Müslim, Pakistan Başbakanı Abbasi, Ümit Özdağ, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Ay'ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)

Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange

Yukardaki tabloda Natal Güneşi Yengeç Natal Marsı Balık olan Meral Akşener'in Tr Ay bazında hem olumlu etkiler aldığı hem de çevresine olumlu etkiler vermesi olasıdır. 26 Şubat günü Dolar, BitCoin ve Euro da Tr Ay.dan olumlu etkiler alacağından bir yükseliş olabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (2018 Şubat burç)
 
Hafta boyu Balık, İkizler, Başak, Yay burçları Merküre Dikkat !
Hafta boyu Merkür transiti Balık burcunda yüksek katsayıda olup 26, 27, 28, 01 Mart günleri Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcundan, 02, 03, 04 Mart günleri ise Natal Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova burcundan ülke, grup ve kişileri olumlu yönde etkilerken hafta boyu Natal Güneşi Balık, İkizler, Başak, Yay burçları Merkür Transitinden son derece olumsuz etkiler alabilir. Hafta boyu İkizler ve Yay burçları Tr Merkürden olumsuz etki alacağından kara, hava ve deniz yollarında kazalar oluşabilir. Hafta boyu Balık burcundaki Merkür her türlü iletişimi ve ulaşımı olumsuz yönde etkileyeceğinden dikkatli olmak gerekebilir. (2018 haftalık burç)
 
26, 27, 28, 01, 02, 03, 04 Mart
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)

Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama, BAE / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel

Yukardaki tabloda hem Natal Güneşi hem de Natal Marsı Tr Merkürden olumsuz etki alan kişilerin Tr Merkür hangi evlerindeyse Merküryen konularda son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tr Merkür hafta boyu 12.evinde olacağından devletle ilgili, şirketlerle, vakıflarla ilgili konularda Merküryen kişilere (Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak), anlaşma, sözleşme, bilgi, belge ve yazışmalara, kurnaz ve hilekar kişilere dikkat etmesi gerekebilir. Bilhassa 02, 03, 04 Mart günleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Marsı Yengeç olan CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED ve BM (Birleşmiş Milletler) gibi kuruluşlara, Natal Marsı Oğlak olan Kemal Kılıçdaroğlu'na Merküryen konularda (bilgi, belge, anlaşma, sözleşme, vs) çok dikkat etmelidir. (Şubat 2018)

Kişisel olarak 02, 03, 04 Mart günleri Natal Güneşi Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar Natal Marsı Yengeç, Oğlak burçlarına yada Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak burçlarına Merküryen konular bazında çok dikkat etmeliler. (Mart 2018 burç)

Hafta boyu Tr Uranüs yüksek katsayıda olsa da Boğa, Akrep, Aslan, Kova burçlarını olumsuz etkilemeye devam edecektir. Bu yüzden yer altındaki zayıf fay hatlarında depremler olmaya devam edebilir. (Mart astroloji) (2018 Mart burç)
 
28 Şubatta ABD Başkanı Trump ile İsrail ve Başbakanı Netanyahu daha yayılmacı olabilir!

28 Şubat Çarşamba günü bolluk, bereket transiti Jüpiter +5 katsayısında olup Natal Marsı bütün burçlara ama bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burçlarına son derece olumlu etkiler verebilir. Örneğin ABD Başkanı Trump'ın Natal Marsı Aslan olduğundan Tr Jüpiter hangi evindeyse o konularda olumlu gelişmeler kaydedebilir. Bu arada Natal Marsı Balık olan Işid, DHKP-C, PYD gibi terör örgütleri de Tr Jüpiterden olumlu etki alıp yayılma ve genişleme dönemine girebilirler. (Mart 2018)
 
28 Şubat
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar)

İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / FBI (Federal Soruşturma) / CHP / DHKP-C, PYD / Euro / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)

Meksika, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, BAE / AKP, HDP / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koray Aydın, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev

28 Şubat günü Natal Marsı Aslan olan CHP'nın parti bazında olumlu adımlar atma olasılığı bulunmaktadır. 28 Şubat günü Euro da Tr Jüpiterden aldığı olumlu etki ile yükselme eğilimde olabilir. 28 Şubat günü İsrail ve Başbakanı Netanyahu ile ABD Başkanı Trump Tr Jüpiterden alacakları olumlu etki ile daha yayılmacı olabilirler ve Kürdistan Bölgesel Yönetiminden olumlu etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir.

27, 28, 01, 02, 03 Mart günleri Tr Plütonun katsayısı +5 ve üzeri olacağından Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep burçlarının keyfi Tr Plüton bazında yerine gelebilir ve etrafındakilere olumlu etkiler verebilirler. 27, 28, 01, 02, 03 Mart günleri Tr Plütonun katsayısı yüksek olacağından ülkemiz Türkiye'Nin de Natal Güneşinin katsayısı yükseleceğinden bu günlerde Türkiye her zamankinden daha popüler olabilir.

27, 28, 01, 02, 03 Mart günleri Plüto Transiti Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcundan ülke, grup ve kişileri son derece olumlu yönde etkileyebilir. Bu ülke, grup ve kişilerin metanet, güç ve kuvvetleri artabilir. Örneğin ülkemiz Türkiye Natal Marsı Terazi olan Suriye'ye son derece olumlu etkiler verebilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. http://mediacat2.blogspot.com.tr/


Yükselen Koç
(12.ev Merkür Dikkat, 26 Şubat 4.ev Ay, 28 Şubat 8.ev Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/26-04-mart-2018-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Boğa
(11.ev Merkür Dikkat, 26 Şubat 3.ev Ay, 28 Şubat 7.ev Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/26-04-mart-2018-haftalk-burc-astroloji_18.html


Yükselen İkizler
(10.ev Merkür Dikkat, 26 Şubat 2.ev Ay, 28 Şubat 6.ev Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/26-04-mart-2018-haftalk-burc-astroloji_78.html


Yükselen Yengeç
(9.ev Merkür Dikkat, 26 Şubat 1.ev Ay, 28 Şubat 5.ev Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/26-04-mart-2018-haftalk-burc-astroloji_57.html


Yükselen Aslan
(8.ev Merkür Dikkat, 26 Şubat 12.ev Ay, 28 Şubat 4.ev Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/26-04-mart-2018-haftalk-burc-astroloji_85.html


Yükselen Başak
(7.ev Merkür Dikkat, 26 Şubat 11.ev Ay, 28 Şubat 3.ev Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/26-04-mart-2018-haftalk-burc-astroloji_73.html


Yükselen Terazi
(6.ev Merkür Dikkat, 26 Şubat 10.ev Ay, 28 Şubat 2.ev Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/26-04-mart-2018-haftalk-burc-astroloji_7.html


Yükselen Akrep
(5.ev Merkür Dikkat, 26 Şubat 9.ev Ay, 28 Şubat 1.ev Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/26-04-mart-2018-haftalk-burc-astroloji_53.html


Yükselen Yay
(4.ev Merkür Dikkat, 26 Şubat 8.ev Ay, 28 Şubat 12.ev Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/26-04-mart-2018-haftalk-burc-astroloji_76.html


Yükselen Oğlak
(3.ev Merkür Dikkat, 26 Şubat 7.ev Ay, 28 Şubat 11.ev Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/26-04-mart-2018-haftalk-burc-astroloji_42.html


Yükselen Kova
(2.ev Merkür Dikkat, 26 Şubat 6.ev Ay, 28 Şubat 10.ev Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/26-04-mart-2018-haftalk-burc-astroloji_71.html


Yükselen Balık
(1.ev Merkür Dikkat, 26 Şubat 5.ev Ay, 28 Şubat 9.ev Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/02/26-04-mart-2018-haftalk-burc-astroloji_23.html

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..