Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ağustos '13

 
Kategori
Astroloji
 

26 Ağustos - 01 Eylül : Başak Burcu (İşçi ve Çalışanlar) Güneş ve Merkürden olumlu etkiler alıyor

26 Ağustos - 01 Eylül : Başak Burcu (İşçi ve Çalışanlar) Güneş ve Merkürden olumlu etkiler alıyor
 

Astroloji


Bu haftanın en önemli olayı 14 Temmuz.dan beri Yengeç burcunda olan Mars 28 Ağustos Çarşamba günü Aslan burcuna geçiş yapıyor. Mars Yengeç burcundayken vatani konuları zorlamıştı. Bu sefer Aslan burcunu sembolize eden nüfuzlu ve tanınmış insanları, spekülatif (Borsa, altın, döviz, vs.) konuları zorlayabilir.  Ama şu an için Aslanın yöneticisi Güneş  Başak burcunda ve iyi bir konumda olduğundan  Mars.dan gelen negatif etkileri  nötürleyebiliyor.

Pazartesi ve Salı günü Mars Yengeç burcunda son günlerini yaşıyor. Jüpiter de Yengeç burcunda ve iyi bir konumda olduğundan Mars.dan Yengeç burcuna gelen negatif etkiler nötürlenebilir.

Uranüsün Koç burcundaki kötü etkisi ise bütün bir hafta sürüyor. Bilhassa Cuma ve Pazar günleri Koç burcunun yöneticisi Marsın da kötü konumda olmasından ötürü Uranüs Koç burcunu sembolize eden her şeyi kötü etkileyebilir. Bilhassa saldırgan grup yada insanlarda ani değişimler, huzursuzluk ve isyanlar baş göstermeye devam edebilir. Bu hafta devrimci gruplar saldırgan  ve zalim kişi ve grupları huzursuz etmeye devam edebilirler. Saldırgan kişi ve grupları huzursuz edecek bir takım teknolojik gelişmeler, plan ve projeler de olabilir.

Haftanın en belirgin iyi olayı ise hafta boyunca Güneş ve Merkürün Başak burcunda iyi konumda olmasıdır. Güneş ve Merkür Başak burcunda iyi konumda olduğundan Hizmet ve Sağlık sektörü, işçi, çalışan ve memurlar, iletişim sektörüyle uğraşanlar (gazeteciler, internetçiler, yazar ve eleştirmenler, entel kişiler, vs.) ve ticaretle uğraşanlar bir takım kişilerden paraca cömertlik görebilirler.  Bu sektörlerle ilgili olumlu pek çok fikir, yazı ve konuşmalar olabilir, olumlu ve yapıcı haberler çıkabilir. Bu sektörlerle ilgili iletişimin yoğun olacağı bir hafta.

Nüfuzlu ve tanınmış kişiler Hizmet ve Sağlık sektörüyle, işçi, çalışan ve memurlarla, iletişim sektörüyle (gazete, medya, internet, vs.), ticaretle ilgili yapıcı organizasyonlar yapabilirler. Nüfuzlu ve tanınmış kişilerin hizmet ve sağlık sektörüne, işçi ve çalışanlara, iletişim sektörüyle ve ticaretle uğraşanlara karşı cömert, yapıcı ve yaratıcı olacakları bir hafta. Ticaretle uğraşanlar spekülatif konulardan  da (Borsa, döviz, altın, vs.) fayda sağlayabilirler. 

Ay Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri İkizler burcunda iyi konumda olduğundan Hizmet ve Sağlık sektörü, işçi ve çalışanlar, iletişim sektörü ve ticaretle ilgili bir takım güvenlik önlemleri alınabilinir. Bu konularda Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri daha üretken olunabilinir. Vatani konularla ilgili olumlu fikir, konuşma ve yazılar çıkabilir.

Salı ve özellikle Çarşamba günü ise Venüs Terazi burcunda kötü konumda olduğundan ikili ilişkiler ve diplomasi konularında kararsızlık, talepkarlık ve kendi isteklerine düşkünlük görülebilinir. Herkes kendi isteklerinden ödün vermediği için diplomatik konular sonuçsuz kalabilir. Bu arada para konularında da açgözlülük, talepkarlık olabilir.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 26 Ağustos - 01 Eylül haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Pzt, Salı, Cuma, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Yeni başlangıçlarda asi ve güvenilmez arkadaş ve tanıdıklara, teknolojik aksaklıklara dikkat !)

Mars 4.evde Pzt, Salı kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Ev, güvenlik ve ailevi konularında agresif kişilere dikkat!)

Mars 5.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Merkür 6.evde Çrş, Prş, Cuma süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık.

Venüs 7.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik. (İkili ilişkilerde (Eşiniz, ortağınız, sevgiliniz, vs.) kendi isteklerine
düşkün maddeci kişilere dikkat !)

Yükselen Boğa

Mars 3.evde Pzt, Salı kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Yakın çevrenizdeki (kardeş, akraba veya komşular) öfkeli ve kavgacı kişilere dikkat !)

Mars 4.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Merkür 5.evde Çrş, Prş, Cuma süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık.

Venüs 6.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik. (Sağlık konularında böbrek, damar, denge sistemi konularına dikkat !
kendi isteklerine düşkün, maddeci, ağırkanlı çalışan ve iş arkadaşlarına dikkat !)

Uranüs 12.evde Pzt, Salı, Cuma, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Arkadaş ve tanıdıklar, teknolojik konular sıkıntı ve sorun yaratabilir !)

Yükselen İkizler

Mars 2.evde Pzt, Salı kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Mars 3.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Merkür 4.evde Çrş, Prş, Cuma süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık.

Venüs 5.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Uranüs 11.evde Pzt, Salı, Cuma, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Yengeç

Mars 1.evde Pzt, Salı kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Mars 2.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Merkür 3.evde Çrş, Prş, Cuma süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık.

Venüs 4.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Uranüs 10.evde Pzt, Salı, Cuma, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Aslan

Mars 1.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Merkür 2.evde Çrş, Prş, Cuma süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık.

Venüs 3.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik. (Kendi isteklerine düşkün, maddeci kardeş, akraba ve komşulara dikkat !)

Uranüs 9.evde Pzt, Salı, Cuma, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında  ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Arkdaş ve tanıdıklarınız, teknolojik konular yüksek öğrenim yada hukuk ve
yasalarla ilgili konularınızı kötü yönde etkileyebilirler !)

Mars 12.evde Pzt, Salı kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Öfkeli, kavgacı gizli düşmanlara dikkat ! Sıkıntı ve sorunlar yüzünden kavgalar çıkabilir !)

Yükselen Başak

Merkür 1.evde Çrş, Prş, Cuma süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık.

Venüs 2.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Uranüs 8.evde Pzt, Salı, Cuma, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 11.evde Pzt, Salı kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Mars 12.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Yükselen Terazi  

Venüs 1.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Uranüs 7.evde Pzt, Salı, Cuma, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 10.evde Pzt, Salı kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Mars 11.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Merkür 12.evde Çrş, Prş, Cuma süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık.

Yükselen Akrep

Uranüs 6.evde Pzt, Salı, Cuma, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 9.evde Pzt, Salı kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Mars 10.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Merkür 11.evde Çrş, Prş, Cuma süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık.

Venüs 12.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Yükselen Yay 

Uranüs 5.evde Pzt, Salı, Cuma, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 8.evde Pzt, Salı kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Mars 9.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Merkür 10.evde Çrş, Prş, Cuma süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık.

Venüs 11.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Yükselen Oğlak

Uranüs 4.evde Pzt, Salı, Cuma, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 7.evde Pzt, Salı kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Mars 8.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Merkür 9.evde Çrş, Prş, Cuma süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık.

Venüs 10.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Yükselen Kova

Uranüs 3.evde Pzt, Salı, Cuma, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 6.evde Pzt, Salı kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Mars 7.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Merkür 8.evde Çrş, Prş, Cuma süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık.

Venüs 9.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

Yükselen Balık

Uranüs 2.evde Pzt, Salı, Cuma, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 5.evde Pzt, Salı kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Mars 6.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Merkür 7.evde Çrş, Prş, Cuma süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında iletişimci, çok yönlü, değişken, konuşkan, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, akıllılık.

Venüs 8.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük, ağırkanlı, maddeci, üşengeçlik.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..