Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Aralık '11

 
Kategori
Astroloji
 

26 Aralık - 01 Ocak'da ciddi kavgalar çıkabilir!

26 Aralık - 01 Ocak'da ciddi kavgalar çıkabilir!
 

astroloji


Geçen hafta yaptığımız tahminlerde Çarşamba gününden itibaren elektrik ve elektronik eşyalarda para kaybı, zam vs. gündeme gelebilir ve Venüs'ün Kova burcuna geçmesiyle insanlık ve demokrasi adına uğraşanları kötü etkileyebilir demiştik. Tam da bu günlerde yani Perşembe günü Fransa'nın aldığı Ermenilerle ilgili yasa tasarısı kabul edildi ve Türkiye de bazı ekonomik yaptırımlar yapacağını söyledi. Zaten geçen hafta Venüs ve Satürn kötü konumda olduğundan diplomatik ilişkilerin de kötü etkileneceği bekleniyordu.


26 Aralık ve 01 Ocak haftasında ise haftaya damgasını Venüs ve Mars vuracak. Venüs Kova burcunda kötü konumda Mars ise Başak burcunda kötü konumda olduğundan Pazartesi hariç bütün bir hafta boyunca ikili ilişkiler ve para konularında kavga ve karışıklık çıkabilir. Diplomatik konular, bire bir ilişkilerde karışıklık çıkabilir. Hafta boyunca ciddi kavgalar çıkabilir. İkili ilişkilerde tartışmalara karışmaktan kaçınmak gerekiyor. Yoksa tartışmalar kavgalara dönüşebilir.

Bu durumdan en çok Kova burcunu simgeleyen insanlık ve demokrasi adına uğraşanlar ile Başak burcunu simgeleyen eleştirmenler, işçiler ve çalışanlar etki alacak.

Merkür ise Yeni Yılda yani 01 Ocak'da Yay burcunda kötü konumda olduğundan uzak ülkelerle ilgili iletişim problemleri çıkabilir. Din yada adalet konularıyla uğraşanlar iletişim konularında zorlanabilir. Yanlış anlamalar, iletişimde aksaklıklar yada yavaşlamalar gündeme gelebilir.


Her ne kadar Yılbaşı günü yani 31 Aralık'da Venüs ve Mars kötü konumda olsa da önemli olan sizin Venüs ve Marsınızın ne konumda olduğudur. Doğum anında sizin Venüs yada Marsınızın kat sayısı ne kadar yüksek ise bu durumdan o kadar az etki alırsınız.

Herkese güzel bir yılbaşı ve başarılı bir yıl dileklerimle...

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..