Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mayıs '21

 
Kategori
Astroloji
 

26 Mayıs Ay Tutulması

26 Mayıs Çarşamba İstanbul saati ile 14:13’te Yay burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek.
Ay tutulmaları düğümler civarında gerçekleşen çok kuvvetli dolunaylardır. Bu Ay tutulması tam tutulma dediğimiz etkisi yoğun olan bir tutulma. Özellikle tutulmayı takip eden bir ay boyunca hayatımızda netleşmeler, tamamlanmalar yaşayacağımız olaylarla karşılaşacağız.
Haziran 2020-Aralık 2021 arasında Yay-İkizler aksında gerçekleşen tutulmaları yaşıyoruz. Bu 1,5 sene boyunca tutulmaların önümüze getirmeye çalıştığı en vurgulu konular inançlarımız, abartılı düşüncelerimiz, dürüst ve objektif olma hallerimiz.
26 Mayıs’taki tutulmada gökyüzünde değişken nitelik hakim. Bu görünüm bize bir yandan esneklik, uyum sağlama ve adapte olmada destek olurken, bir yandan da kaygan zeminleri, ikilemleri ve ani değişen olayları getiriyor.
Jüpiter’in de önemli rol üstlendiği tutulmada dikkat edilmesi gereken konu abartılı düşünceler geliştirmemek, karar verirken gerçeklikten kopmamak ve aşılmaması gereken sınırları aşmamak.
Bilginin paylaşımının, iletişimin arttığı bu süreçte duyduklarımızı iyi sorgulamamız önemli. Yüzeysel bilgi ile hareket etmemeye, detaylarda boğulmadan pratik davranabilmeye gayret etmemiz gerekiyor.
Merkür ve Venüs İkizler burcunda ve her ikisi de konumlarında dolayı aşırı tepki vermeye, sevgi ilişkilerinde kontrolsüz davranmaya yol açabilirler.
Tutulmanın gerçekleştiği burç olan Yay’ın temsil ettiği inançlar, adalet, ticari konular, yurt dışı bağlantılı işler ve akademik süreçler genel anlamda gündemde olacak.
Kendimizi gözü kapalı adadığımız noktalarda ani yüzleşmeler, hayal kırıklıkları yaşayabiliriz. Bu tarz olaylar aslında bakış açımızı gerçekçi bir noktaya çekebilmek için önümüze gelecektir.
Ekonomik anlamda da bir takım zorlanmalar, mevcut rutinlerimizi değiştirmeyi gündeme getirecek.
Türkiye’ye olan etkilere baktığımızda daha çok sağlık, çalışma şartları ve gündelik akışın düzenlenmesi konuları öne çıkıyor. Bu sebeple pandemi süreciyle ilgili kontrolü elden bırakmamak, bilgi kirliliğine aldanmamak, gereksiz riskler almamak çok önemli.
Finansal anlamda da zorlanılacak bir yaz süreci olacağından, harcamalar ve yatırımlar konusunda ayakları yere sağlam basan kararlar almak her zamankinden daha önemli hale geliyor.
Tutulmadan herkes etkilenirken daha yoğun etkiyi 24-30 Kasım, 20-26 Şubat, 23-29 Mayıs, 25 Ağustos-1 Eylül doğumlular ile doğum haritalarında 5 derece Yay, Balık, İkizler, Başak burçlarında önemli vurguları olanlar alacaklar.
Yükselen burçlara göre alacağımız etkiler;
YÜKSELEN KOÇ
İnançlarda, eğitimle ve ticaretle ilgili konularda, yurt dışı bağlantılı işlerde netleşmelerin yaşanacağı bir dönem olacak. Çalışma şartları ve günlük rutinle ilgili yeni düzenlemeler söz konusu. Karar verirken fazla hayalci davranmamaya dikkat edilmeli. Arkadaşlar, sosyal çevre ve hedeflerle ilgili konularda da sınırları tekrar oluşturmak gerekebilir.
YÜKSELEN BOĞA
Ortak kullanılan paralar, giderler, risk alınması gereken konularla ilgili tamamlanmaların yaşanacağı bir dönem olacak. Hedef koyarken gerçekçi olmaya dikkat edilmeli. Çocuklar ve aşk hayatına dair bazı düzenlemeler yapılacak. İş hayatı ve toplumsal kimlik konularında bireysel korkulardan özgürleşmek gerekebilir.
YÜKSELEN İKİZLER
Evliliklerde, ikili ilişkilerde ve ortaklı konularda yaşanacak netleşmeler gündemde olacak. Karar verirken alınan sorumluluklar açısından gerçekçi yaklaşımda olmaya dikkat edilmeli. Evle ve ebeveynlerle ilgili bir takım düzenlemeler yapmak gerekecek. Hayata bakış şeklini, bırakılması gerekenleri bırakarak değiştirmenin önemli olacağı bir dönem.
YÜKSELEN YENGEÇ
Çalışma ortamı, günlük akış ve sağlık konularıyla ilgili netleşmeler, değişimler gündemde olacak. Bu konularda karar verirken olaylara tek yönlü bakmamaya dikkat edilmeli. Yakın çevreyle olan ilişkiler de bu dönemde ön plana çıkacak. Giderlerle ve risk alınamayan konularla ilgili beklentileri değiştirerek farklı davranmak gerekecek.
YÜKSELEN ASLAN
Çocuklarla, aşk hayatıyla ve yaratıcılık gerektiren konularla ilgili netleşmelerin yaşanacağı bir dönem olacak. Risk alma konusunda ve harcamalarda gerçekçi olmaya dikkat edilmeli. Kazançlarla ilgili yeni düzenlemeler yapılabilir. İkili ilişkilerde alınması gereken sorumluluklar görülerek kişisel sınırlar yeniden oluşturulacak.
YÜKSELEN BAŞAK
Ailevi durumlarda ve yaşanılan mekanla ilgili konularda bazı tamamlanmaların, netleşmelerin yaşanacağı bir dönem olacak. Bu dönemde ben-sen dengesini oluştururken aşırıya kaçmamaya dikkat edilmeli. Fiziksel görünümle ilgili değişimler olabilir. Çalışma ortamında ya da günlük alışkanlıklarda farklı bakış açıları geliştirmek gerekecek.
YÜKSELEN TERAZİ
Yakın çevreyle olan ilişkilerde, seyahatlerde ve eğitim konularında bazı tamamlanmaların ve değişimlerin yaşanacağı bir dönem olacak. Ayrıntılara takılma ve eleştirel yaklaşma konusunda abartıya kaçmamaya dikkat edilmeli. Elde olmayan konulardaki bitişler kabullenilmeli. Hayattan keyif alınan durumlarda, aşkla ve çocuklarla ilgili konularda gerektiğinde risk alarak değişim yaşamak gerekecek.
YÜKSELEN AKREP
Finansal konularda ve değerli hissetme ihtiyacının ağırlıklı olarak öne çıktığı durumlarda bazı kararlar alınacak ve netleşmeler yaşanacak bir dönem olacak. Duyguları abartılı yaşamamaya dikkat edilmeli. İleriye dönük hedefleri de tekrar düzenlemek gerekebilir. Ebeveynler, aile ve evle ilgili göz ardı edilmiş durumları çözme zamanı olacak.
YÜKSELEN YAY
Bireysel konularda ve sağlıkla ilgili durumlarda netleşmelerin yaşanacağı, yeni kararların alınacağı bir dönem olacak. Ebeveynlerle ve evle ilgili olaylara gerçekçi yaklaşmaya dikkat edilmeli. İş hayatında da bazı düzenlemeler söz konusu. Yakın çevreyle olan ilişkilerde ve eğitim konularında mevcut gidişatı değiştirmek gerekebilir.
YÜKSELEN OĞLAK
Göz ardı edilmiş konuların, gizli kalmış durumların ortaya çıkacağı ve yüzleşileceği bir dönem olacak. Bu dönemde düşüncelerde ve iletişim şeklinde kişinin kendini kurban gibi görmemeye dikkat etmesi önemli. Uzaklarla ilgili işlerle ya da eğitim konularında da düzenleme yapmak gerekebilir. Maddi sorumluluklar ve öz değerle ilgili konularda sıkışık hissedilen alanları yapılandırma söz konusu. 
YÜKSELEN KOVA
Sosyal yaşam, arkadaş çevresi ve ileriye dönük planlarla ilgili netleşilecek bir dönem olacak. Harcamalarla ilgili gerçekçi olmaya dikkat edilmeli. Gelir gider dengeleri yeniden düzenlenebilir. Hayata yaklaşımı ve bireysel kararları yeniden gözden geçirmek gerekebilir.
YÜKSELEN BALIK
Toplumsal statü ve iş hayatı ile ilgili konularda bazı netleşmelerin, tamamlanmaların yaşanacağı bir dönem olacak. Karar verirken objektif davranmaya dikkat edilmeli. İkili ilişkilerle ilgili konularda da bir takım düzenlemeler yapılabilir. Bilinçaltı konularıyla ve gizli durumlarla yüzleşmek gerekecek. 
 
Hepimize yeniye yer açtığımız, hayırlı netleşmeler yaşayacağımız bir dönem olması dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
Astroloji ile ilgili bireysel danışmanlık için;
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..