Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Aralık '21

 
Kategori
Astroloji
 

27 - 02 Ocak 2022 Astroloji

27 - 02 Ocak 2022 Haftalık Burç Astroloji: 28 Aralık Haftanın ve Ayın En olumsuz Günü!
 
2021 Yılı için Kaosta Son Nokta demiştik seneler önceden. Çünkü 03 ve 06 Temmuz 2021'de Toplam Katsayı -20 olup Tr Venüs, Mars, Satürn -4 katsayısındaydı. Dünyanın her tarafında Yangınlar çıktı. Endonezya ve Şili'de 6 ve üzeri Depremler oldu. Dünyanın bir çok yerini Sel Bastı. Bu arada Boğa burcunun aldığı olumsuz etkiler yüzünden Dünya Ekonomisi ağır darbe aldı. Kısaca Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta olarak tam bir felaketti. 
 
2021 yılının son haftasında 28 Aralık -7 katsayısıyla Aralık ayının en olumsuz günüdür. 28 Aralıkta ve 01 Ocakta zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, volkanik aktiviteler, göçükler, yangın ve patlamalar, şiddet ve terör olayları, 28 Aralıkta olumsuz hava koşulları ve kazaları olabilir. 2021 Noeli belki de geçireceğimiz en yoğun Noel olabilir. Bu Noeli güvenli bir yerde sessiz ve sakin bir yerde geçirmekte fayda var. 
 
27 - 29 Aralıkta Dünyanın çok yakınından 2018-AH adında bir Göktaşı da geçecek. Eğer bu göktaşı dünyaya çarparsa bir atom bombası gibi etki edebilir. Ama NASA'ya göre çarpmayacağı söyleniyor.  
 
27 Aralık Haftası boyunca Aslan, Kova burcuna denk gelen Astrolojik evlerimiz en düşük katsayıya sahip olurken İkizler, Yay, Balık burcuna denk gelen evlerimiz en yüksek katsayıya sahip olacaktır. Örneğin Yükselen Aslan ve Kovaların fiziksel sağlıklarına 27 Aralık haftası boyunca dikkat etmeleri gerekebilir. Tabi ki bu durum Natal gezegenlerinizin dayanıklılığıyla da fark gösterebilir. Natal Güneş ve Marsınızın katsayıları yüksekse o zaman fiziksel sağlık problemlerini hafif atlatabilirsiniz.
 
Natal Güneş ve Marsınızın katsayıları düşükse o zaman iradenizi kullanarak Natal Güneş ve Marsınız hangi burçtaysa o burcun olumlu özelliklerini kendinizde pekiştirebilirsiniz.
 
31 Aralık Tr Ay +4 katsayısında olup bilhassa Natal Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanları son derece olumlu etkileyebilir. Tr Ay verim ve güvenliği sembolize etmektedir. Tr Ay 31 Aralıkta bulunduğu eve verim ve güven verebilir. Örneğin 31 Aralıkta Tr Ay 5.evinizdeyse (Yükselen Aslan) hobilerinizden kaynaklı, varsa çocuklarınızdan kaynaklı, babanızdan kaynaklı 1.eviniz (Fiziksel sağlık), 2.eviniz (mal, mülk, para), 7.eviniz (evlilik, ortaklık) ve 8.eviniz (miras, ortak paralar, kredi ve kira geliri) son derece olumlu etkiler alabilir.
 
28 Aralık ve 01 Ocakta Astro Carto Grafide Tr Ay, Venüs, Uranüs, Satürnden olumsuz etki alan Venüs, Plüto, Güneş, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgelerde şiddetli Depremler, Şiddet ve Terör olayları olabilir.
 
Astro Carto Grafide 28 Aralıkta Dünyanın çok geniş bir kesiminin Tr Ay, Venüs, Uranüs ve Satürnden olumsuz etkiler alabileceğini görmekteyiz. Bu durum en son 13 Aralıkta olmuştu. Özellikle 28 Aralık ve 01 Ocakta zayıf fay hatlarının olduğu yerlerde depremlere dikkat etmek gerekebilir. 28 Aralıkta Dünyanın muhtelif yerlerinde olumsuz hava koşullarına (fırtına, kasırga, sis, tipi, vs) ve kazalarına dikkat etmek gerekebilir. 28 Aralık ve 01 Ocakta Astro Carto grafide geçen bölgelerde şiddetli depremlerin yanında volkanik aktiviteler de olabilir. Ayrıca insan davranışları da olumsuz etkileneceğinden 28 Aralık ve 01 Ocakta şiddet ve terör olayları, yangın ve patlamalar da çoğalabilir.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25
 
27 Aralık Haftası boyunca Aslan, Kova burcuna denk gelen evimiz en düşük katsayıya sahip olurken İkizler, Yay, Balık burcuna denk gelen evimiz en yüksek katsayıya sahip olacaktır.
 
Dip Not: Natal Gezegenlerin Katsayıları ile Astrolojik Evlerin Katsayıları karıştırılmamalıdır.
 
Yükselen Koç ---------------------------------------------------
(28 Aralık 10.ev Güneş, Merkür, Venüs, Plüto Dikkat, 31 Aralık 9.ev Ay Süper)
Yükselen Boğa ---------------------------------------------------
(28 Aralık 9.ev Güneş, Merkür, Venüs, Plüto Dikkat, 31 Aralık 8.ev Ay Süper)
Yükselen İkizler ---------------------------------------------------
(28 Aralık 8.ev Güneş, Merkür, Venüs, Plüto Dikkat, 31 Aralık 7.ev Ay Süper)
Yükselen Yengeç ---------------------------------------------------
(28 Aralık 7.ev Güneş, Merkür, Venüs, Plüto Dikkat, 31 Aralık 6.ev Ay Süper)
Yükselen Aslan ---------------------------------------------------
(28 Aralık 6.ev Güneş, Merkür, Venüs, Plüto Dikkat, 31 Aralık 5.ev Ay Süper)
Yükselen Başak ---------------------------------------------------
(28 Aralık 5.ev Güneş, Merkür, Venüs, Plüto Dikkat, 31 Aralık 4.ev Ay Süper)
Yükselen Terazi ---------------------------------------------------
(28 Aralık 4.ev Güneş, Merkür, Venüs, Plüto Dikkat, 31 Aralık 3.ev Ay Süper)
Yükselen Akrep ---------------------------------------------------
(28 Aralık 3.ev Güneş, Merkür, Venüs, Plüto Dikkat, 31 Aralık 2.ev Ay Süper)
Yükselen Yay ---------------------------------------------------
(28 Aralık 2.ev Güneş, Merkür, Venüs, Plüto Dikkat, 31 Aralık 1.ev Ay Süper)
Yükselen Oğlak ---------------------------------------------------
(28 Aralık 1.ev Güneş, Merkür, Venüs, Plüto Dikkat, 31 Aralık 12.ev Ay Süper)
Yükselen Kova ---------------------------------------------------
(28 Aralık 12.ev Güneş, Merkür, Venüs, Plüto Dikkat, 31 Aralık 11.ev Ay Süper)
Yükselen Balık ---------------------------------------------------
(28 Aralık 11.ev Güneş, Merkür, Venüs, Plüto Dikkat, 31 Aralık 10.ev Ay Süper)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..