Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Nisan '15

 
Kategori
Astroloji
 

27 - 03 Mayıs 2015 Haftalık burç astroloji: 01, 02 ve 03 Mayıs yoğun!

27 - 03 Mayıs 2015 Haftalık burç astroloji: 01, 02 ve 03 Mayıs yoğun!
 

haftalık burç


01, 02 ve 03 Mayıs günleri haftanın en yoğun günleri sayılmaktadır. Merkür bütün bir hafta boyunca önce Boğada 01 Mayısdan itibaren de İkizler burcunda düşük katsayılarda olacak. Bu yüzden her türlü iletişimde, hizmette, ticari konularda ve komşu ülkelerde önce kararsızlıklar, uyumsuzluklar ve talepkarlıklar hafta sonuna doğru da hilekerlık ve kurnazlıklar olabilir. Boğa burcunu simgeleyen sosyal ve siyasi konularda yada para konularında da hilekarlıklar ve kurnazlıklar olabilir. Hacker saldırıları, bilgi hırsızlıkları da 01 Mayısdan itibaren daha da artabilir. (Nisan 2015 burç)

Jüpiter de hemen hemen bütün bir hafta boyunca Aslan burcunda düşük katsayılarda olacağından yabancı ülke ve kültürlerde, hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle ilgili konularda, din ve inançlarla ilgili konularda egoistlikler, baskın davranışlar yada saldırganlıklar olabilir. Bundan en çok etkilenecek kişiler Güneşi yada Marsı Aslan burcundan kişiler, Aslan burcunu sembolize eden nüfuzlu ve tanınmış kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs) olabilir. Örneğin yabancı ülke ve kültürlerle, hukuk ve yasalarla yada din ve inançlarla ilgili konularda bir takım egoistlikler, gurur, kibir yada saldırılar olabilir ve bu durum en çok gençleri, liderleri, tanınmış yada nüfuzlu kişileri olumsuz etkileyebilir. Bu arada yabancı ülke ve kültürlerden borsa, altın ve döviz gibi spekülatif konular da olumsuz etkilenmeye devam edebilir. Üniversitelerde de saldırganlıklar olabilir. Uzun yolculuklarda yada yollarda problemler çıkabilir. Bu arada Aslan burcunu simgeleyen Obama da Jüpiteri simgeleyen kendisine göre yabancı ülke ve kültürlerden olumsuz etkiler alabilir. Bilindiği üzere geçen haftalarda Jüpiteri simgeleyen ve Yay burcu olan Papa ile 10 Eylül 1952'de kurulan Güneşi Başak burcunda olsa da Marsı Yay burcunda olan Avrupa Parlamentosu 29 Ekim 1923'de kurulan Türkiye haritasındaki Aslan burcunda olan Natal Neptünü yani ülkenin sahip olduğu Büyük kurum ve kuruluşlarını, kamu kurumlarını, bakanlıklarını, vs olumsuz etkilemiştir. Çünkü Jüpiter transiti ve simgeledikleri Aslan burcunda olanları ve simgelediklerini düşük katsayıda olduğundan az yada çok olumsuz bir şekilde etkilemektedir. (haftalık burç)

Mars Boğa burcunda 28, 30 Nisan, 01, 02, 03 Mayıs günleri düşük katsayıda olacağından Boğa burcunu simgeleyen para konularında, sosyal ve siyasi konularda yada siyasetçiler arasında kavga, tartışma ve saldırılar olabilir. Özellikle 28 ve 30 Nisan günleri Boğa burcunu simgeleyen şeyler hem Marsdan hem de Merkürden olumsuz etkiler almaktalar. Bu günlerde Marsın yönetiminde olan Koç burcunda kurulan Işid ve İran da dikkat çekici şeyler yapabilir. Örneğin İran ile Boğa burcunu sembolize eden İsrail arasında sürtüşmeler yaşanabilir. İsrailin arası Plütonun düşük katsayıda olması yüzünden Akrep burcu ülkesi olan Filistin ile de iyice açılabilir. Aslında Türkiye de Akrep burcu ülkesi ama Marsı Terazi burcundadır oysaki Filistinin Marsı Koç burcundadır ve şu anda Koçun yöneticisi Mars transiti Boğa burcunda düşük katsayıdadır. (haftalık astroloji)

 

Bu hafta boyunca Mars yani öfke, kavga ve tartışmalar herkesi farklı noktalardan vurmaya çalışacaktır. Bu yüzden öfkelendiğinizi hissettiğiniz vakit hemen bu duyguyu dengelemeye çalışmalı ve Marsın yönettiği burç olan Koç burcunun tam 180 derece karşısında yer alan Venüsün yönetimindeki Terazi burcunun olumlu yönlerini kendinizde toplamaya çalışmalısınız. Terazi burcunun olumlu yönleri : Sevgi dolu ve paylaşımcı olmaya çalışmak, sosyal, adil ve nazik olmaya çalışmak, uyumlu, dengeli ve barışçıl olmaya çalışmak. Biliyorum öfkeliyken bunları yapmak çok zor. Bu yüzden daha önceden iradeyi güçlendirme çalışmaları da yapabilirsiniz. İradesi güçlü olan herşeye hakim olur. Gelecekle ilgili olumsuz olasılıklar asla kaderiniz olmamalıdır.

Satürn Yay burcunda 27, 28, 29 Nisan, 02 ve 03 Mayıs günleri düşük kat sayıda olacağından Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite konumundaki kişilerde abartılı davranışlar, fanatiklik yada sorumsuz davranışlar olabilir. Bu durumdan Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürler, hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konular, din ve inançlarla ilgili konular olumsuz etkiler alabilir. Yabancı ülke ve kültürlerde, hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle, dinle yada inançlarla ilgili konularda engel, yasak ve bunalımlar olabilir. Bu engel, yasak ve bunalımlar Jüpiter Aslan burcunda olduğundan gençleri, liderleri, nüfuzlu ve tanınmış kişileri yada spekülatif konuları da olumsuz etkileyebilir. (Nisan astroloji)

Bulanık olayları simgeleyen Neptün 27, 30 Nisan, 01 ve 02 Mayıs günleri düşük katsayılarda olacağından devlet içindeki Büyük kurum ve kuruluşlarda yada şirketlerde, vakıflarda, hayır kurumlarında, hastahane yada hapishanelerde kimin yaptığı belli olmayan bulanık olaylar olabilir. Büyük kurum ve kuruluşlar içinde karışıklıklar çıkabilir. Bu arada Güneşi Balık burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Balık burcunda olup da düşük katsayıda olanlar tarafından aldanabilirler. (2015 Nisan burç)

Ancak 03 Mayıs Pazar günü Balık burcunun katsayısı +6'ya kadar çıkacağından Pazar günü Büyük kurum ve kuruluşlarda insanlık adına özverili çalışmalar olabilir. 03 Mayıs PAzar günü Güneşi Balık burcunda olanlar yaratıcı ve özverili çalışmalar içine girebilirler. (2015 haftalık burç)

Plüto Oğlak burcunda 27 Nisan, 01, 02 ve 03 Mayıs günleri düşük katsayılarda olacağından Plütonu simgeleyen gizli saklı işlerde, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında, bankacılık konularında  bunalımlar olabilir. Bu durumdan en çok Oğlak burcunu simgeleyen ülkedeki Başkan, patron ve emir veren kişiler olumsuz olarak etkilenebilir. Bu yüzden Başkan, patron ve emir veren, otorite sahibi kişilerde olumsuz değişimler (ölüm, yıkım, vs) gündeme gelebilir. Plüton yer altındaki fay hatlarını simgelediğinden sonradan deprem yapmak üzere fay hatlarında da bir baskı oluşabilir. Bu günlerde yer altıyla ilgili maden ocaklarına da çok dikkat etmekte fayda var. Böyle kritik günlerde yer altındaki maden ocaklarında önlemler 2 kat arttırılmalıdır. Geçen haftalarda özellikle 18 Nisan için yer altını ve fay hatlarını simgeleyen Plütonun katsayısının düşeceğini ve depremlerde artışların olabileceğini söylemiştik. Gerçekten de 18 Nisandan 2 gün önce yani 16 Nisanda Ege ve Akdenizde deprem sıklığında artışlar kaydedildi. 18 Nisan günü için Plütonun Oğlakda, Oğlak burcunun yöneticisi Satürnün Yay burcunda düşük katsayıda olmasından ötürü emir veren otorite sahibi kişilerde ölüm, yıkım gibi olumsuz değişimler olabileceğini bu yüzden Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürlerin olumsuz etkilenebileceğini söylemiştik. Gerçekten de 18 Nisandan 1 gün önce yani 17 Nisanda bütün dünyanın peşinde olduğu Saddamın sağ kolunun öldürüldüğü haberi medyaya yansıdı. Bu kişinin ölümünden ise yabancı ülke ve kültürleri simgeleyen Işidin olumsuz etkilendiği iddia edildi. (Nisan 2015)

Para konularını simgeleyen Boğa burcu
27 - 30 Nisan günleri Merkürden, (Para konularında hile ve kurnazlıklar, komşu ülkelerden ve ticari konulardan olumsuz etkiler)
27 Nisan günü spekülatif konuları simgeleyen Güneşden, (Para konularında egoistlikler)
28, 30 Nisan, 01, 02, 03 Mayıs günleri Marsdan olumsuz etkiler almakta. (Para konularında kavga ve tartışmalar)

Boğanın yöneticisi Venüs ise,
03 Mayıs günü düşük katsayıda. (Para konularında hile ve kurnazlıklar)

Spekülatif konuları (Borsa, altın, döviz) simgeleyen Aslan burcu ise,
Jüpiterden Cuma hariç haftanın hemen hemen bütün günleri olumsuz etkiler almaktadır. (Borsa, altın, döviz gibi Spekülatif konularda abartılı davranışlar. İnişler ve çıkışlar)

Sosyal ve siyasi konuların haricinde para konularını da simgeleyen Terazi burcu,
01 ve 02 Mayıs günleri Ay.dan olumsuz etkiler almakta. (Para konularında dengesizlikler, ani değişimler. Bu arada sosyal ve siyasi konularda da ani değişimler olabilir)

Bankacılık konularını simgeleyen Plüton,
27 Nisan 01, 02, 03 Mayıs günleri düşük katsayıda. (Bankacılık konularında, yer altı ve üstü kaynaklarda olumsuz değişimler)
03 Mayıs günü Ay da Akrep burcunda düşük katsayıda olacağından bankacılık konularında, yer altı ve üstü kaynaklarda bu arada gizli saklı işlerde de ani değişimler yada dalgalanmalar olabilir.

Haftanın en yoğun günü olan 2 ve 3 Mayıs günleri:
Mars Boğa burcunda düşük katsayıda olduğundan sosyal ve siyasi konularda, para konularında kavga, tartışma ve saldırılar. (Mayıs 2015 burç)

Uranüs Koç burcunda düşük katsayıda olduğundan gruplar içinde kavga ve tartışmalar, asker polis ve güvenlik birimlerinde huzursuzluklar. (Mayıs astroloji)

Merkür İkizler burcunda düşük katsayıda olduğundan her türlü iletişimde (konuşma, yazışma, internet, vs), hizmette, ülke içi yollarda, komşu ülkelerde, ticari konularda hilekarlıklar, kurnazlıklar yada iletişim problemleri, aksamalar. 01, 02 ve 03 Mayıs günleri her türlü iletişimde bilgi hırsızlığı, hacker saldırıları daha da artabilir. Yollarda ise trafik kazalarına, trafikte aksamalara daha da dikkat etmek gerekebilir. Ülke içindeki yollarda ulaşım aksayabilir. (2015 Mayıs burç)

Jüpiter Aslan burcunda düşük katsayıda olduğundan yabancı ülke ve kültürlerde, hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimde, din ve inançlarla ilgili konularda egoistlik, gurur ve kibir yüzünden problemler, baskınlık ve saldırganlık. Bu durumdan en çok liderler, nüfuzlu kişiler, gençler ve spekülatif konular etkilenebilir.

Satürn Yay burcunda düşük katsayıda olduğundan Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerde abartılı davranışlar, fanatiklik. (Mayıs 2015)

Plüto Oğlak burcunda düşük katsayıda olduğundan gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında bunalımlar. Fay hatlarında baskı ve depremler.

01 ve 02 Mayıs günleri Ay Terazi burcunda düşük katsayıda olacağından para konularında, sosyal ve siyasi konularda dalgalanmalar.

03 Mayıs günü Ay Akrep burcunda düşük katsayıda olacağından gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, yer altı ve üstü kaynaklarda dalgalanmalar.

27, 30 Nisan, 01 ve 02 Mayıs günleri Büyük kurum ve kuruluşlarda bulanık olaylar. Psikolojisi bozuk kişilerin neden olacağı olaylarda artışlar. Uyuşturucu gibi bağımlılık yaratan maddelerde karışıklıklar, baskınlar yada zehirlenmeler olabilir. Balık burcundan kişiler kendileri gibi Balık burcundan kişilere, aldanmalara, karışık ve bulanık olaylara yada ilgileri olan Büyük kurum ve kuruluşlara (kamu yada özel şirketler, vakıflar, vs), başka devletlerin kuruluşlarına dikkat etmeleri gerekebilir.

Kısaca hem ekonomik hem de siyasi konularda ani değişimler, dalgalanmalar ve bulanık olaylar olabilir. Depremlerin sıklığında da artışlar kaydedilebilinir.


Etkisi en çok hissedilecek Natal gezegenler ve etkileri

Koç     02 ve 03 Mayıs günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Kova burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

            28, 30 Nisan, 01, 02, 03 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Koç burcundaysa o konularda biraz agresif davranma olasılığınız mevcut.
            03 Mayıs günü KOç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Boğa   27 Nisan günü Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            27, 28, 29, 30 Nisan günleri Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler yada Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            28, 30 Nisan, 01, 02, 03 Mayıs günleri Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            01, 02 Mayıs günleri Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            03 Mayıs günü hangi Natal gezegenleriniz Boğa burcundaysa o konularda biraz ağırkanlı, kararsız yada talepkar davranma olasılığınız mevcut.
            03 Mayıs günü Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler yada Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

İkizler  27, 28, 29, 30 Nisan günleri hangi Natal gezegenleriniz İkizler burcundaysa o konularda iletişimsiz yada biraz kurnaz davranma olasılığınız mevcut.
            01, 02, 03 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz İkizler burcundaysa o konularda iletişimsiz yada biraz kurnaz davranma olasılığınız mevcut.
            01, 02, 03 Mayıs günleri İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            03 Mayıs günü İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Yengeç 01, 02 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda aşırı hassas yada güvensiz davranma olasılığınız mevcut.
            03 Mayıs günü hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda aşırı hassas yada güvensiz davranma olasılığınız mevcut.
            03 Mayıs günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Akrep burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Aslan   27 Nisan günü hangi Natal gezegenleriniz Aslan burcundaysa o konularda gururlu, kibirli yada egoistçe davranma olasılığınız mevcut.
             27, 28, 29, 30 Nisan, 02, 03 Mayıs günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yay burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Başak 27, 28, 29, 30 Nisan günleri hangi Natal gezegenleriniz Başak burcundaysa o konularda iletişimsiz yada biraz kurnaz davranma olasılığınız mevcut.
            01, 02, 03 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Başak burcundaysa o konularda iletişimsiz yada biraz kurnaz davranma olasılığınız mevcut.
            01, 02, 03 Mayıs günleri Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            03 Mayıs günü Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Terazi 27 Nisan günü Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            27, 28, 29, 30 Nisan günleri Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler yada Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            28, 30 Nisan, 01, 02, 03 Mayıs günleri Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            01, 02 Mayıs günleri Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            03 Mayıs günü hangi Natal gezegenleriniz Terazi burcundaysa o konularda biraz ağırkanlı, kararsız yada talepkar davranma olasılığınız mevcut.
            03 Mayıs günü Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler yada Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Akrep 03 Mayıs günü Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            27 Nisan, 01, 02, 03 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Akrep burcundaysa o konularda katı yada biraz kıskanç davranma olasılığınız mevcut.
            27 Nisan, 02, 03 Mayıs günleri Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Yay      27, 28, 29, 30 Nisan, 02, 03 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Yay burcundaysa o konularda abartılı, sorumsuz veya savurgan davranma olasılığınız mevcut.
            27 Nisan günü Yay burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            27, 28, 29 Nisan, 02, 03 Mayıs günleri Yay burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Oğlak  27, 28, 29 Nisan, 02, 03 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Oğlak burcundaysa o konularda bunalımlı ve kuşkucu davranma olasılığınız mevcut.
            27, 28, 29 Nisan, 02, 03 Mayıs günleri Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yay burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            27 Nisan, 01, 02, 03 Mayıs günleri Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Akrep burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Kova   02 ve 03 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Kova burcundaysa o konularda huzursuz davranma olasılığınız mevcut.
            02 ve 03 Mayıs günleri Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Balık   27, 30 Nisan, 01, 02 Mayıs günleri hangi Natal gezegenleriniz Balık burcundaysa o konularda düşüncesiz, dikkatsiz yada aldatıcı davranma olasılığınız mevcut.
            27, 30 Nisan, 01, 02 Mayıs günleri Balık burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Balık burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            03 Mayıs günü hangi Natal gezegenleriniz Balık burcundaysa o konularda insancıl, objektif ve özverili davranma olasılığınız mevcut.
            03 Mayıs günü Balık burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Balık burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/04/27-03-mays-2015-haftalk-burc-astroloji.html

  

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..