Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Aralık '14

 
Kategori
Kültürler
 

27 Aralık güzel Türkiyemin en nadide şehri Tasus'umun kurtuluşu, tüm insanlarımıza kutlu olsun

27 Aralık güzel Türkiyemin en nadide şehri Tasus'umun kurtuluşu, tüm insanlarımıza kutlu olsun
 

TARSUSUN KURTULUŞU TÜM ÜLKEMİZE HAYIRLAR GETİRSİN HERKES BUGÜNLERİ HAYIRLARLA YAD ETSİN


   Tarsus bir dünya şehri olması yanı sıra bir çok önemli aktiviteye imza atmış, İl olacak seviyede Türkiyemin eşsiz şehirlerindendir. Bu şehir ki; buram buram tarih kokar, etrafına buram buram maneviyat saçar. Bu maneviyatı ve tarihi harika şehri en kalbi duygularla sevip sarmalamak bizlerin en önemli hayat felsefesi olmalıdır. 
     Bu güzel şehrimizin biraz tarihini hatırlayacak olursak, çok güzelliklerle dolu olduğunu muhakkak hepimiz görmüş oluruz. Bu tarihi şehir nice nice badireler atlatmasına rağmen halen dimdik ayakta durmaya çalışmaktadır. Bizlerde bu elimizdeki kıymeti takdiri büyük olan Şehrimizi her zaman her yönüyle desteklemeye özellikle dikkat etmemiz gerekir. 
     Bu özel günde; bir çok önemli etkinlikler olmakta, özellikle Tarsus Belediyesi ise; elinden gelen tüm imkanları tam anlamıyla seferber etmektedir. Örneğin ; Mevlidi Şerif okunması, Eshabı Kehf Ziyaretleri, Sinsin gösterisi, çok özel konserler ve  birçok güzel organizasyon tam anlamıyla yerine getirilmeye çalışılır. Bu muhteşem günde; bir çok vatandaşımızda bugünü en güzel şekliyle geçirmeye ve değişik etkinliklere katılarak mutlulukla yad etmeye çalışır.
     Bu muhteşem günün Tüm Tarsuslulara Güzellik ve Mutluluk getirmesi dileğiyle....
     Bu günün tüm Tarsuslular için Kutlu olması temennisiyle....    
 
Toplam blog
: 94
: 1680
Kayıt tarihi
: 20.06.14
 
 

Üniversite, Kamu Yönetimi, Yerel Yönetimler, Çalışan, İyi bir kariyer sahibi olmak, Kitap okuma, ..