Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Haziran '22

 
Kategori
Astroloji
 

27 Haziran Haftası

28 Haziran Salı otorite figürü olarak gördüğümüz kişilerden destek alabiliriz. Pazartesi ve Salı dikkatimiz dağınık olabileceğinden aklımızı karıştıran durumlar yaşanabilir. 2 gün boyunca önemli bir işe başlamaktan, yeni bir girişimde bulunmaktan kaçınılmalı.
29 Haziran Çarşamba Yengeç Yeniayı var. Bu yeniayda bir şeyleri koruma ve kollama ihtiyacı ile odağımız daha çok ailemize, yuvamıza ve kendimizi güvende hissettiğimiz alanlara kayacak. 13 Temmuz’a kadar yansımalarını hissedeceğimiz yeniaydan öncü burçlar (Yengeç, Terazi, Oğlak, Koç) daha yoğun etki alacaklar.
30 Haziran Perşembe hassasiyetin, duygusallığın ön plana çıktığı bir gün. Yeni girişimlerde bulunabilir, sürdürdüğümüz işlerimizde daha verimli sonuçlar alabiliriz. Akşam saatlerinde ise gerginlikler, duygusal iniş çıkışlar yaşanabilir.
1 Temmuz Cuma aktif ve ön planda olma enerjisi baskın. Günün ikinci yarısında kendimizi daha rahat hissedeceğiz.
2 Temmuz Cumartesi dikkat edilmesi gereken bir gün. Düşüncelerimiz, diyaloglarımız uzun vadede olumlu sonuçlar alma potansiyeline sahip. Fakat zorlu açılar sebebiyle de, olaylara sabırsız ve yüzeysel yaklaşırsak yanılgıya düşme ihtimalimiz var. Bu yüzden ani karar verilmemeye dikkat etmeliyiz. Aynı zamanda hafta sonu restleşmelerde, güç savaşlarında, kazalarda ve ateşle ilgili durumlarda artış olabilir. Hafta sonu boyunca temkinli ve sakin olmak önemli.
3 Temmuz Pazar ise beklenmedik haberler alabilir, takıntılı düşüncelerin kurbanı olabiliriz. Sabah saatlerinde bu etki daha fazla olacağından kontrollü davranmakta fayda var. 
27 Haziran haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
Hafta genelinde ailevi konular ve evle ilgili işler gündeminizde olacak. Sosyal çevrenizden alacağınız destekle fikirlerinizi hayata geçirebilirsiniz. Hafta sonu ise otorite figürleriyle yaşanabilecek tartışmalara ve kazalara karşı dikkat edilmeli.
YÜKSELEN BOĞA
Yakın çevrenizle olan ilişkilerin ön planda olacağı bir hafta. Kazançlarınızla ilgili görmezden geldiğiniz fırsatları değerlendirebilirsiniz. Hafta sonu gizli düşmanlıklara, hırsızlıklara dikkat edilmeli.
YÜKSELEN İKİZLER
Bu hafta maddi konulara yoğunlaşacaksınız. Uzun vadeli planlar yapabilir, farklı bakış açıları ile daha iyi hissedebilirsiniz. Hafta sonu sosyal çevrenizde gerginlikler yaşanabileceğinden sakin kalmaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN YENGEÇ
Önemli etkiler alacağınız bir hafta olacak. Hayatınızın her alanında daha güvenli hissetme arayışında olacaksınız. Krizli konuları netleştirmek, korkularınızın üzerine gitmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu işle ilgili konularda inatlaşmalardan uzak durmaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN ASLAN
Kontrolünüz dışında gelişen olayların bozduğu dengeyi tekrar bulmaya çalışacağınız bir hafta olacak. Arkadaşlarınızdan alacağınız destek olaylara farklı bakmanızı sağlayacak. Hafta sonu fikir savaşlarından uzak durulmalı ve seyahatlerde de dikkatli olunmalı.
YÜKSELEN BAŞAK
Bu hafta sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde hissettikleriniz ön planda olacak. İş hayatında güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hafta sonu ise harcamalara ve aşk hayatında kıskanç tavırlara dikkat edilmeli.
YÜKSELEN TERAZİ
İş hayatının ön planda olacağı bir hafta. Eğitimle ya da ticari konularla ilgili olumlu gelişmelerle karşılaşılabilir. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde duygu iniş çıkışları yaşanabileceğinden baskıcı olmamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN AKREP
Hayata nasıl bakıldığının sorgulanacağı bir hafta olacak. Maddi konularda toparlayıcı fırsatlar sayesinde daha iyi hissedilebilir. Hafta sonu ise sağlık konusunda ve yakın çevre ilişkilerinde daha dikkatli davranılmalı.
YÜKSELEN YAY
Hafta genelinde finansal konular gündeminizde olacak. İkili ilişkilerinizdeki ve iş birliği geliştirdiğiniz alanlardaki akış size iyi hissettirecek. Hafta sonu ise harcamalarda abartıya kaçmamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN OĞLAK
İkili ilişkilerinizin ön planda olacağı bir hafta. Çalışma hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu aile içinde hırslı davranmamaya ve evde olabilecek kazalara dikkat edilmeli.
YÜKSELEN KOVA
Çalışma ortamınızın ve sağlık konularının ön planda olacağı bir hafta. Aşk hayatında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu trafikte ve kardeşlerle olan ilişkilerde daha sakin olmaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN BALIK
Hafta genelinde aşk hayatı ve çocuklar ön plana çıkacak. Ailevi konularda tamamlanması gereken durumları netleştirebilirsiniz. Hafta sonu ise arkadaş çevresinde kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.
Hepimize kendimizi güvende hissedeceğimiz bir hafta olması dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..