Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Şubat '12

 
Kategori
Astroloji
 

27 Şubat - 04 Mart Astroloji: Terazi Burçları, adalet ve diplomasiyle uğraşanlar dikkat!

27 Şubat - 04 Mart Astroloji: Terazi Burçları, adalet ve diplomasiyle uğraşanlar dikkat!
 

Astroloji


Mars Başak burcunda iyi konuma geçti ama onun yerine Satürn Terazi burcunda kötü konumda ayrıca Venüsün de Koç burcundaki kötü konumda oluşu bütün bir hafta boyunca devam edecek. Terazi burcundaki Satürn ve Koç burcundaki Venüs ikilisinin birlikte kötü konumda olmasından ötürü adalet ve diplomaside patron konumunda olan kişileri, polis ve güvenlik birimlerinin adli davalarını, birebir ilişkilerini kötü etkileyebilir. Şöyle ki:

Satürn bütün bir hafta boyunca Terazi burcunda kötü konumda olduğundan adalet ve diplomasi konularıyla uğraşanlar otorite konumundaki, patron yada başkan konumundaki insanların koyduğu sansür yada yasaklar ile karşı karşıya kalabilirler. Kişisel anlamda ise Terazi burçları Oğlak burçları tarafından sansürlenebilirler yada Oğlak burçlarının yaydığı korku ve kaygıdan negatif olarak etkilenebilirler. Tabiki herkesin astrolojik haritasında Terazi burcu hangi eve denk düşüyorsao konularda engellenme ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Ayrıca Terazi burçları sağlık açısından cilt, kemik, iskelet, ve diş problemlerine dikkat etmeleri gerekir.

Venüs ise Koç burcundaki kötü konumuna bu hafta da devam ediyor. Polis ve güvenlik birimlerini ilgilendiren adli davalar bu hafta da devam edebilir. Kişisel anlamda ise Koç burçlarının birebir ilişkileri bu hafta da kötü gidebilir. Koç burçları Terazi ve Boğalarla olan ilişkilerine dikkat etsinler.

Bu hafta da şöyle bir dizilim oluşuyor; Satürn Terazi burcunda kötü konumda, Terazinin yöneticisi Venüs Koç burcunda kötü konumda yani başkan yada otorite sahibi insanlar adalet ve diplomasiyle uğraşanları kötü etkiliyor, adalet ve diplomasiyle uğraşanlar da polis ve güvenlik birimlerini kötü etkiliyor.

Merkürün Balık burcunda geçen haftaki kötü konumda oluşu bu hafta da Perşembe gününe kadar devam ediyor. Büyük kurum ve kuruluşlar hakkında bazı kötü haberler skandallar çıkabilir. Bu kurum yada kuruluşlarda çalışan kişiler kurnaz veya hilekar davranabilirler. Hayırsever kişi yada kurumlarla ilgili de olumsuz haberler çıkabilir. Yine bu kişi yada kurumların çalışanları dikkafalı, kurnaz yada hilekar davranabilirler. Büyük kurum ve kuruluşların başı eleştirmen, analist yada bazı gazetecilerle derde girebilir. Aynı şeyler kişisel anlamda Balık burçları için de geçerli. Balık burçlarıyla ilgili bazı asılsız haberler yada dedikodular çıkabilir. Başları bazı gazetecilerle, eleştirmenlerle, çalışanları ve iş arkadaşlarıyla derde girebilir. Merkür sinir sistemi ve bağırsak ile sindirim sistemini de temsil ettiğinden bazı Balık burçlarının sinir sistemi yada bağırsak problemleri varsa Perşembe gününe kadar devam edebilir. Biliyorsunuz Başbakanımız da Balık burcu ve ağır bir bağırsak ameliyatı geçirdi. Ona da burdan geçmiş olsun diyoruz !

Ay ise Pazar günü Yengeç burcunda kötü konumda olduğundan bazı vatansever insanlar yurt genelinde güvensizlik yaşayabilirler ve aşırı duyarlı davranabilirler. Kişisel anlamda Yengeç burçları yine Yengeç burçlarından yada kendi kendilerinden duygusal anlamda kötü etki alabilirler. Bazı korkuları depreşebilir. Yengeç burçları herzamankinden alıngan ve hassas olabilirler. Midesi hassas Yengeçler varsa bu günde Yengeç burcunu temsil eden mide hastalıklarına da dikkat etmek gerekiyor.


Astrolojik tahminlerimiz bu haftalık da bu kadar !

Herkese bol Güneşli günler !

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..