Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Temmuz '18

 
Kategori
Astroloji
 

27 Temmuz 2018 Kova Burcunda Kanlı Ay Tutulması ve Burcunuz; Tetiklenme Zamanı

27 Temmuz 2018 Kova Burcunda Kanlı Ay Tutulması ve Burcunuz; Tetiklenme Zamanı
 

27 Temmuz 2018, Saat 23:19’da Kova burcunun 4. derecesinde bir Ay Tutulması gerçekleşecek. Tutulma haritasında 15 derece Koç burcu yükseliyor olacak ( =İstanbul, Ankara için 21 derece Koç). Tutulma haritası Ay Düğümleri ile 1 derece toleransta olacağı için güçlü bir etkileşim söz konusu. Kova burcundaki Mars, Ay ile 1 derece mesafe ile kavuşum yaparken, Boğa burcunda 2 derecede seyreden Uranüs aynı zamanda 4 derecedeki Güneş Aslan konumu ile de kare açı içinde durarak T- Kare açı kalıbının Apex’ini oluşturuyor. Apex gergin açının enerjisinin boşaldığı noktadır. Dolayısıyla kişisel haritalarınızda bu derecede gezegenler varsa özellikle bulunduğu konumlara dikkat etmeniz gerekir. Bu görünümlerden en çok sabit burçların (Boğa, Aslan, Akrep, Kova) 4. günü civarı doğumlular (- + 1-2 derece) etkileniyorlar. Bu etkileşimler eylem ve olay bazlı olabileceği gibi bir gözlem ve farkındalık olarak da ortaya çıkabilirler. Ayrıca Akrep burcunda ilerleyen Jüpiter 13 derecede seyrediyor ve bir dördüncü sabit burçtaki gezegen olarak kısmen etki alanına dahil oluyor. Eğer yakın derecede olsaydı büyük kare açı dediğimiz açı durumu oluşurdu. Bu açı uzak bir derecede kalıyor fakat kişisel haritalarında 13. Günü civarı derecelerde sabit burç yerleşimleri olanlar buna daha çok dikkat etmeliler. Jüpiter oluşan olaylarda konuya abartı ve büyütme getirebilir.  
 
Ay Tutulması nedir? 
Ay Tutulması Dolunay zamanlarında olur. Bir Ay tutulmasında Dünya’nın gölgesi Ay’ın üzerine düşerek Ay’ı kısmen veya tamamen kapatır. Bu olay eski çağlardan bu yana insanların dikkatini çeken bir olaydır. Ay tutulmasında, tıpkı Güneş tutulmasında da olduğu gibi Güneş, Dünya ve Ay aynı hizaya gelirler. Eğer bu sıralamada Ay ortada yer alıyor ve Güneş’i kapatıyorsa buna buna Güneş tutulması, ortada Dünya yer alıyor ve Ay’ı perdeliyorsa buna Ay tutulması adı verilir.
 
Astronomlar Ay tutulmalarını 3’e ayırmışlardır. Bunlar Yarı Gölgeli Ay tutulması, Parçalı Ay tutulması ve Tam Ay tutulması şeklindedir. Parçalı dediğimiz tutulmalar, Dünya’nın oluşturduğu iki gölge alanından biri olan ve gölgenin dış tarafında yani yarı gölge kısmı ile iç karanlık gölge arasında gerçekleşen melez  tutulmalardır. Yarı gölge olan bölgeye penumbra tam gölge alana da umbra adı verilir. Bu tutulma koyu gölge dediğimiz iç alanda oluyor ve bu tutulmaya umbra tarafta olan yani tam gölge içinde olan tutulma diyoruz  ve bu da tam tutulma oluyor ve Dünya’nın gölgesi Ay’ı tam olarak kapatıyor. Ayrıca bu tutulma yüzyılın en uzun süreli Ay tutulması olacak ve 103 dakika kadar sürecek. Bu bakımdan da önem arz ediyor.  
 
Neden kanlı deniyor?
Bu gökyüzü olayında Ay, Dünya'nın gölgesinde kalacak. Bu da Ay'ın hafif kızıl bir renge bürünmesini sağlayacak. Bu olaya da "kanlı ay" denmekte..
Güneş ışınları Dünya'nın atmosferinden geçerek Ay'ın yüzeyine indiğinde bu Ay’a kırmızı bir renk vermiş olacak.
 
Kova’da Ay Tutulmasının Etkileri
Kova burcundaki Ay ve ona kavuşum yapan Kova burcundaki Mars’a, Kova burcunun yöneticisi Uranüs Boğa konumundan kare / 90 derece açı yapmakta. Burada tabi hem yöneticisi ile ilişkisi hem Mars’ın Uranüs’e olan karesi ve hem de tetikleyici etkileri ifade eden yakın gökcismi Ay’ın da işin içinde olması olayın önemini daha da artırıyor. Tetiklenecek ani olaylar, plansız hareketler, girişimler, beklenmedik durumlar ortaya çıkabilir. Uranüs sürpriz ve şok edici etkileri de beraberinde getirebilir. Ay’ın içgüdüsel Mars’ın da dürtüsel tarafları tetiklenecek ve kendini ortaya çıkartacak. Tabi bu en başta haritalar üzerinden çalışan bir şey olduğu için bir takım kişilerin bu duruma daha çok dikkat etmesi gerekiyor. Durumları iyi ölçmek tartmak gerekiyor. Sabit burçların ifade ettiği istikrarcılık, kalıcılık, inat ve koşulları kendine göre şekillendirme davranışı daha da sert durumların ortaya çıkmasına neden olabilir. Esneklik önem kazanıyor. Özellikle ilişkiler alanı karşıt açı oluştuğu için daha da etki altında. Tutulmanın yükseleni Koç olduğu için Koç yöneticisi Mars direkt ön planda etkili bir durumda. Öfkeye, çılgınlığa, ilişkilerde kopmalara, dürtüsel ve sert davranışlara dikkat etmek gerekiyor. Eğer kötü anlamda düşünmezsek hareket, heyecan, farklı şeyler getirici bir zamanlama olduğunu ve alışılagelmiş bir şey olmadığını, sıradanlığı ifade etmediğini söyleyebiliriz. Uranüs ani bir araya gelmeler, birleşmeler ya da ayrılıklar ve planlı olmayan spontane olan durumlar ile ilgilidir. Ay ve Mars işin içinde olduğu için kazalara, risklere de dikkat etmek gerekiyor spontan girişimlerde özellikle. Yani kafaya bir şey esme ve bir anda bir şey yapma gibi şeyler. Bu tip durumlarda tedbiri de elden bırakmamak gerekiyor. 
 
Uranüs istikrarla ilgili değildir. Yer değiştirmeler ve beklenmedik olaylar söz konusu olacaktır. Mesela bundan bir süre evvel özellikle sabit burçlar için bir şeyler değişebilir, sarsılabilirler demiştik. Örneğin Aziz Yıldırım bir Akrep burcu ve Başkanlığı sona erdi. Örneğin Adnan Oktar Bir Kova ve Ay'ı da Akrep’in 2 derecesinde üstelik yani tam Uranüs Boğa'da 2 dereceden Akrep'teki Ay'ına karşıt açı yaparken onun için her şey değişti. Uranüs’ün süreci 7 sene kadar sürecek ve yine sabitler ile ilgili derece derece etki edecektir. Yani bu süreçte eğer sağlam bir durumun içinde değilseniz şartlar sizi bulunduğunuz yeri terk etmeye zorlayabilir. Satürn Oğlak semboliğinden de hareketle yıkıcı Uranüs etkisinden olumsuz etkilenmemeniz için bulunduğunuz durumu şartları sağlamlaştırmanız gerekecektir. 
 
Uranüs’ün zihinsel, aydınlatmacı olabildiği gibi marjinal bir şekle de bürünebilir. Daha önceki bir yazımda Kova burcunun iki yüzünden bahsetmiştim. Bundan önceki Kova Ay tutulması 7 Ağustos’ta meydana gelmişti ve ondan önceki de 18 Ağustos 2016 taydı ve bu tarihe ait Kova burcundaki yarı gölgeli (penumbral) Ay tutulması ile ilgili yazımda Kova ve Uranüs’ün bilimsellik, deha, bilgi ve ilerleme ilgili tarafından bahsetmiş ve Kova burcu bir Japon Bilim İnsanı Michio Kaku’nun Uranüs ve Kova’nın bu bilimsellik yönlerinin ortaya çıktığı bir örnek olarak bahsetmiştim ve diğer taraftan da marjinallik ve bağsızlık ile ilgili bir örnek olarak bir dönem hyperstar Ajdar diye anılan şarkı yarışması ile tanınan Ajdar Anık’tan bahsetmiştim. Şarkısındaki  mottosu da “şahaneyim şahane bundan sana ne” şeklindeydi hatırlayanlar bilir. İşte Uranüs insanlarının başkalarına farklı gelen, alışılagelmiş olmayan yönleri olabilir. Bu içinde bulunduğumuz dönem içinde de bu yazımda belirttiğimi yine belirtmek isterim. Uranüs’ün ifade ettiği yüksek elektrik insana zihinsel sıçramalar da yaptırabilir, kopmalar da yaptırabilir. Bunun bilim ve sanat alanındaki kullanımı da hayli sıra dışı yetenekleri ifade edebiliyor. Fakat tabi doğru olmayan kullanımlarında bağlantı da kaçabiliyor. Buna tabi ki dikkat etmek ve dengeleri iyi ayarlamak gerekiyor. Dolayısıyla bu zaman diliminde bu elektrik yüklenmesini doğru değerlendirmek gerekiyor. Herkesin haritası farklı olduğu için özellikle belirttiğim sabit burç derecelerinde gezegenleri olanlar buna daha çok dikkat etmek durumundalar. Eğer enerji yükselmesi yaşarsanız bunu mümkün mertebe kontrollü ifade etmeye gayret edebilirsiniz. Uranüs delilik ile dahilik arasındaki durumları ifade eder. Fazla elektrik ve enerji bir şekilde dışarı çıkacaktır. Yine diyeceğim o ki bu durum her zaman bu şekilde bir ayrım şeklinde değildir. Yani deli dahi deriz ya evet kişi hem biraz uçuk kaçık farklı birisidir ama aynı zamanda bir dehası ve ilgi çekiciliği de vardır. Bazı zamanlar daha uçuk kaçık tarafa meyledebilir de fakat onun dışında dehası da mevcut olacaktır. İşte böyle bir zaman diliminin içindeyiz. Uranüs etkileşimi herkesi haritasına göre mevcut durumlarına göre etkileyecektir. Bu zaman diliminde farklılıkları algılamakta ve kabullenmekte daha başarılı da olunabilir. Hayatınızda da bir takım değişikliklere gidebilir farklı şeyler yapabilirsiniz. 
 
Şimdi bu süreçte önemli olduğunu düşündüğüm bu dönemin retro hareketlerinden bahsedeceğim. Tutulma ile birlikte bu geri hareketli gökcisimleri ile ilgili konulara da dikkat etmek gerekiyor. 
 
Merkür ve Mars Retroları / Geri hareketleri 
Bu tutulma zamanlaması ile birlikte Merkür ve mars geri hareketleri daha çok önem kazanıyor. İletişim, bağlantı ve girişimler bakımından bu zamanları da dikkate almak gerekir. 
 
Mars Retrosu / Geri hareketi
 Mars 26 Haziran’da istasyona girdi ve ardından da geri harekete başladı.
 
–16 Mayıs 26 Haziran Kova burcunda direkt  hareket
– 26 Haziran’da gerileme sürecine giriş ve 14 Ağustos’a kadar Kova burcunda gerileme
– 14 Ağustos – 27 Ağustos arası Oğlak burcunda gerileme ve direkt harekete dönüş
– 27 Ağustos – 11 Eylül arası Oğlak burcunda ilerleme
– 11 Eylül2de tekrar Kova burcuna geçiş ve 15 Kasım’a kadar da Kova burcunda ve ardından Balık burcuna geçecek.
 
Merkür Retrosu / Geri Hareketi
Merkür ise 21 Temmuz’da gölge sürecine, 25 Temmuz saat 08:03’te istasyona / durağa ardından da 27 Temmuz saat 08:03’te retro / geri harekete giriyor. 19 Ağustos saat sabah 7:25’te ise direkt harekete geçiş olacak. Bu zaman sürecinde tekrar eden aksayan işler ve bağlantılar daha sık olabilir. Eski bağlantılarınız ile ilgili konular tekrar gündeme gelebilir. Anlaşma, sözleşme, imza konularına dikkat etmek gerekir. Ayrıca ilerlemelerde bazı güçlükler ortaya çıkabilir. Özellikle ilerlemeler açısından istasyon /durak zamanında ortaya çıkabilecek durumlara dikkat etmek gerekir.
 
İlişkiler, Kısmetler
Aslan Kova aksı özellikle aşk olayları ile ilgilidir. Aslan ve Kova birlikte hem bireysel anlamda hem de grup faaliyeti anlamında sahnedir, yaratıcılıktır, kendini göstermektir. Uranüs’ün de apex olduğu bir T-Kare açılanma çok dinamik ve sürpriz hareketleri ifade ediyor. Spontane hareket etme isteği artabilir, oluşabilir ve sürpriz plansız durumlar ortaya çıkabilir. Bir anda bir yerden bir yere de gidebilirsiniz. Bir eğlencenin, bir ortamın içinde de bulabilirsiniz kendinizi. Bu tabi sizin kişisel haritanızla da ilgili bir durum. Burcunuza göre olan konumlarda bunları belirttim. Yine Ay tutulması zamanları karşıt açı olduğu için ilişkilerde objektif farkındalık yakalamak, aynalanma almak, olayların farklı yönlerini görmek mümkün olacaktır.   
Venüs ve Mars pozisyonlarına bakarsak, Venüs Başak’ta ilerlemesine devam ediyor ve Mars da kova burcunda geriliyor Oğlak burcuna geçmeye doğru hazırlanıyor. Halen gökyüzü flört zamanlaması açısından bir 150 derecelik açıya yani birbirini görmeyen anlamayan element ve nitelik durumundaki konumları gösteriyor. Başak arayışlarında mükemmeliyetçi, ölçen biçen bir burçtur.  Mevcut ilişkilerde detaylar önem kazanabilir. Yeni ilişkiler açısından da belirttiğim gibi arayışlarda ince eleme sık dokuma durumu olacaktır. Fakat tabi Mars kova konumu daha spontane ve süprizdir. Hesap, kitap, ölçme biçme, detaylarla uğraşma kovaya göre değil hatta onu krize sokacak zorlayacak bir durum bile olabilir. Yani şu ara ilişkiler bakımdan zorlanılan bir takım durumlar olabilecektir bu zamanlamadan ötürü normaldir çünkü farklı burç alanları etkilenmekte kişisel haritalar üzerinde.  
 
Ay insanda içgüdüselliğe karşılık gelir. Dolunay zamanları kriminal olayların arttığı, tabiri caizse deliliklerin de çoğaldığı zamanlardır. Bir de buna Uranüs ve Mars etkenini eklersek, durum daha da şiddetli görünüyor. Spontan girişimler ortaya çıkabilir ve risk içerebilir. Tabi konunun içinde Aslan burcundaki Güneş olunca risk konusu da bariz şekilde ortaya çıkıyor. Aslan benlik ve liderlik yapmak ile ilgiliyken Kova daha çok grupla birlikte hareket eden bir burçtur. Burada Ay’ın Kova’daki ifadesi ve Uranüs etkisi ile ilişkiler açısından bağımsızlık ve özgür hareket edebilme konusu da gündeme gelebilir. Şu zamanlama ilişkiler açısından sık boğaz içermemesi gerekiyor. Ayrıca yine yukarıda değindiğim üzere bu dönem tartışmalara zıtlaşmalara, tartışmalara şiddet konusuna daha dikkat etmek gerekiyor. İlişkilerde fazla zorlamalar yapmamalı. 

Tutulma haritasındaki bir görünüm olan Venüs - Plüton arası 120 derecelik yakınlaşan uyumlu üçgen açılanma ise bir taraftan ilişkilerdeki konsantrasyon ve derinlik bakımından dengeli ve uyumlu bir zamanlamayı gösteriyor. 
 
Türkiye Astrolojik Haritası 
Kova burcundaki Ay Tutulması Türkiye Astrolojik haritasının 8. Evine geliyor ve Güneş Aslan konumu da karşısında 2. Evde yer alıyor. T-Kare açıyı oluşturan ve apex konumundaki Uranüs Boğa konumu ise 11. Ev alanına karşılık gelmekte. Burada hem ekonomi, hem krediler, alacaklar-verecekler, hem uluslar arası arenadaki dostluk ilişkileri ve geleceğe dönük işbirlikleri bakımından ön plana çıkan konular gündeme gelebilir. Özellikle bankacılık sistemi, kredi konuları önem arz ediyor. Burayı etkileyebilecek ani ve beklenmedik durumlar olabilir. Ekonomi ve Bankacılık sistemine özellikle dikkat etmek gerekiyor. 
 
Ayrı bir konuda kriz durumları ile ilgili. 8. Ev hem sosyolojik bakımdan farklı toplum grupları ile ilgilidir, hem de bir takım zorlu ve dönüşüm ile ilgili durumları gösterebilir. Burada konunun içinde Mars ve Uranüs sert açılanması olduğu için ani beklenmedik bir takım durumlara da dikkat etmek gerekiyor. Bu toplumsal olaylar olabileceği gibi daha nesnel bazda doğa olayları ya da bir takım kaza ve patlamalar bakımından da dikkat edilmesi gereken bir zaman dilimi olabilir. Mars devrede olduğu için bu zamanlamada dünya astrolojisine göre güvenlik güçleri ile de ilgili konular da ön plana çıkabilir. 
 
Uranüs sarsıntılar ve yüksek enerji boşalımları ile ilgilidir. Zaten bu tutulmalar ve Uranüs konusu birleştiğinde bir de üstüne toprak elementi de işin içindeyse depremlerden de söz etmek mümkündür. Tabi genellikle depremler bakımından Güneş tutulması daha dikkat çekici olur. Burada ise bir Ay tutulması zamanlamasındayız. Deprem de hayatın bir gerçeği olduğu ve bazı bölgelerde her zaman dikkat edilmesi gereken bir şey olduğu için biz genel uyarının yanında görünümlere göre uyarılarımızı yapıyoruz. Astroloji sembol dilidir ve aynı kodu farklı şekillerde de ortaya çıkartabilir ama nedir bu bir olasılık olarak mevcuttur. 

Yazımı Kova burcundaki Ay Tutulmasının burcunuza Güneş ve Ay konumundan etki alanları ile tamamlıyorum. Görüşmek üzere…

Danışmanlık, iletişim ve sorularınız için astrologburakustun@gmail.com’a mail atabilir, 05357748816 no’lu telefondan arayabilir ve www.astrologburakustun.com adresinden de detaylı bilgilere erişebilirsiniz.
 
ISAR CAP Danışman Astrolog
           Burak Üstün
 
Kova burcundaki Ay Tutulması burcunuzu hangi alanda etkileyecek? (Güneş (öz burcunuz) ve yükselen burcunuz olarak okuyabilirsiniz):
 
Koç: Ay konumu: Organizasyon, dernekler, cemiyet, arkadaş grubu, dost çevresi, sosyal ortamlar, kolektif yaratıcılık ile ilgili işler, grup faaliyetleri, kolektif toplumsal konular, bağımsızlık, bireysellik, özgürlük, hümanizm ile ilgili konular, sahne ile ilgili işler, sürpriz, spontan, yaratıcılık gerektiren işler, bilim ve teknoloji ve elektrik ile ilgili konular, yer değiştirmeler, mucitlik, ilgili konular.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Aşk hayatı, kendini gösterim, riziko edilen işler, spor faaliyetleri, sahne işleri, artistik işler, reklam ve vitrin faaliyetleri, çocuklar, oyun, sinema/tiyatro, eğlence/oyun dünyası, hobiler, şans oyunları, borsa.

Boğa: Ay konumu: Kariyer hayatı, siyasi ve politik duruş, toplum önündeki görünüm, tanınırlık ile ilgili konular, mesleki kimlik, toplum önündeki itibar, ebeveynler ile ilgili konular, işyeri/çalışılan firma ile ilgili konular.

Ay karşısındaki Güneş konumu: Ev, yuva, gayrimenkul ile ilgili faaliyetler, aile, ebeveynler, özel hayat ile ilgili konular. Kökler ve geçmiş ile ilgili konular, içsel, düşünsel, duygularla, yakın bağlarla ilgili konular.
 
İkizler: Ay konumu: Yurtdışı ya da uzun yolculuk, eğitim alanı, inançlar, düşünceler, yaşam felsefeniz, basın-yayın-medya, uluslararası / yabancılarla, uzaklarla ilişkiler

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: İletişim, çevre ilişkileri, yakın bağlantılar, yolculuklar, komşular, kardeşler, alış-veriş/ticaret, yazılı-sözlü ifadeler, eğitim ile ilgili işler, basın-yayın, sosyal medya, internet.

Yengeç: Ay konumu: Kişisel ya da Ortak gelir-borç, başkalarından gelen faydalar, ortak değerler, maddi paylaşımlar, cinsellik, miras, vergi, kredi, araştırma, detektiflik, gizemli konular, muhasebe ve bankacılık gibi başkalarının paraları ile ilgili işler.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Maddi konular, alacaklar ve borçlar, harcamalar ve gelirler, üretim ve tüketim, yetenekler, beceriler, kısmetler, sahip olunan her türlü meta; para, eşya vb. , keyfiyet, lüks.

Aslan: Ay konumu: Ortaklaşa işler, anlaşmalar/ anlaşmazlıklar, sözleşmeler, mahkemeler, evlilik, ilişki, yakın partnerler/ arkadaşlar, dengelemeniz gereken durumlar, aynalayan kişiler.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Kendi eli ile girişilen, başlatılan işler, fiziksel faaliyetler, genel sağlık ile ilgili konular, motivasyon, dürtüsellik, atraksiyon gerektiren durumlar, baş bölgesi, gözler ve dikkat ile ilgili konular.

Başak: Çalışma ortamı, çalışma arkadaşları, evcil hayvanlar, yanınızda çalışanlar, temizlik, hijyen, sindirim sistemi, arınma, somut eylem, çalışma ve hizmet ile ilgili konular, teknik işler.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Hizmet ve fedakarlık gerektiren işler, Dinlenme, çekilme, meditasyon faaliyetleri, rüya, vizyon, yaratıcılık, tasarım faaliyetleri, psikolojik sağlık, kayıp, çalıntı, hırsızlık, gizli düşmanlar, kontrolsüz davranışlar, gizli konular, skandallar. Ayaklar, metafizik, ruhsal konular, dilekler, dualar.
 
Terazi: Ay konumu: Aşk hayatı, kendini gösterim, riziko edilen işler, spor faaliyetleri, sahne işleri, artistik işler, reklam ve vitrin faaliyetleri, çocuklar, oyun, sinema/tiyatro, eğlence/oyun dünyası, hobiler, şans oyunları, borsa.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Organizasyon, dernekler, cemiyet, arkadaş grubu, dost çevresi, sosyal ortamlar, kolektif yaratıcılık ile ilgili işler, grup faaliyetleri, kolektif toplumsal konular, bağımsızlık, bireysellik, özgürlük, hümanizm ile ilgili konular, sahne ile ilgili işler, sürpriz, spontan, yaratıcılık gerektiren işler, bilim ve teknoloji ve elektrik ile ilgili konular, yer değiştirmeler, mucitlik, ilgili konular.

Akrep: Ay konumu: Ev, yuva, gayrimenkul ile ilgili faaliyetler, aile, ebeveynler, özel hayat ile ilgili konular. Kökler ve geçmiş ile ilgili konular, içsel, düşünsel, duygularla, yakın bağlarla ilgili konular.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Kariyer hayatı, siyasi ve politik duruş, toplum önündeki görünüm, tanınırlık ile ilgili konular, mesleki kimlik, toplum önündeki itibar, ebeveynler ile ilgili konular, işyeri/çalışılan firma ile ilgili konular.
 
Yay: Ay konumu: İletişim, çevre ilişkileri, yakın bağlantılar, yolculuklar, komşular, kardeşler, alış-veriş/ticaret, yazılı-sözlü ifadeler, eğitim ile ilgili işler, basın-yayın, sosyal medya, internet.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Yurtdışı ya da uzun yolculuk, eğitim konuları, inançlar, düşünceler, doktrinler, hukuk alanı, akademik konular, yaşam felsefeniz, basın-yayın-medya, uluslararası / yabancılarla, uzakta olanlarla ilişkiler.

Oğlak: Ay konumu: Maddi konular, alacaklar ve borçlar, harcamalar ve gelirler, üretim ve tüketim, yetenekler, beceriler, kısmetler, sahip olunan her türlü meta; para, eşya vb. , keyfiyet, lüks.
 
Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Kişisel ya da Ortak gelir-borç, başkalarından gelen faydalar, ortak değerler, maddi paylaşımlar, cinsellik, miras, vergi, kredi, araştırma, detektiflik, gizemli konular, muhasebe ve bankacılık gibi başkalarının paraları ile ilgili işler.

Kova: Ay konumu: Kendi eli ile girişilen, başlatılan işler, fiziksel faaliyetler, genel sağlık ile ilgili konular, motivasyon, dürtüsellik, atraksiyon gerektiren durumlar, baş bölgesi, gözler ve dikkat ile ilgili konular.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Ortaklaşa işler, anlaşmalar/ anlaşmazlıklar, sözleşmeler, mahkemeler, evlilik, ilişki, yakın partnerler/ arkadaşlar, dengelemeniz gereken durumlar, aynalayan kişiler.
 
Balık: Ay konumu: Hizmet ve fedakarlık gerektiren işler, Dinlenme, çekilme, meditasyon faaliyetleri, rüya, vizyon, yaratıcılık, tasarım faaliyetleri, psikolojik sağlık, kayıp, çalıntı, hırsızlık, gizli düşmanlar, kontrolsüz davranışlar, gizli konular, skandallar. Ayaklar, metafizik, ruhsal konular, dilekler, dualar.

Ay’ın karşısındaki Güneş konumu: Çalışma ortamı, çalışma arkadaşları, evcil hayvanlar, yanınızda çalışanlar, temizlik, hijyen, sindirim sistemi, arınma, somut eylem, çalışma ve hizmet ile ilgili konular, teknik işler.
 
 
Toplam blog
: 130
: 1239
Kayıt tarihi
: 03.09.17
 
 

Astroloji alanında danışman, eğitimci ve araştırmacıdır. Aynı zamanda felsefe öğretmenidir. Klasi..