Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Temmuz '14

 
Kategori
Astroloji
 

28 - 03 Ağustos 2014 Haftalık burç astroloji : 02 Ağustos ayın en olumsuz günü !

28 - 03 Ağustos 2014 Haftalık burç astroloji : 02 Ağustos ayın en olumsuz günü !
 

haftalık burç


Temmuz ayı için diğer aylara göre daha iyi demiştik ama yine de toplumsal gezegenlerden Plüton ve Uranüs için uyarıda bulunmuştuk. Temmuz ayında tek olumlu şey Merkür, Venüs ve Marsın olumlu etkiler alışıydı. Bu dönem kısa süren anlaşmalar, birçok konuda yeni fikirler, bilgi ve belgeler, sosyal ve siyasi konularda yeni girişimler (Mars Terazi.de iyi konumdayken) oluşturdu. Ancak ayın sonuna doğru (23 Temmuz.dan itibaren) Venüsün Yengeç.de kötü konuma geçişi ve bu sene boyunca genelde kötü konumda olan ve olacak olan Satürn, Uranüs ve Plüton yüzünden bir takım toplumsal olaylar ve savaşlar da patlak verdi.

Bu hafta önemli ve sıcak olaylara gebe olabilir. Özellikle 02 Ağustos Cumartesi günü hem haftanın hem de Ağustos ayının (-10 katsayısıyla) en kötü günüdür. Bu günde Ay Terazi'de, Venüs Yengeç'de, Uranüs Koç.da ve Plüton da Oğlak'da kötü konumda olacak. Terazi burcunu simgeleyen konular yani sosyal ve siyasi konular, Yengeç burcunu simgeleyen vatani konular, Koç burcunu simgeleyen askeri konular ve Oğlak burcunu simgeleyen ülke başkanları ve patronlarını ilgilendiren konular olumsuz etkiler alabilir. Bu arada ülkeler astrolojisine baktığımızda Güneşi Boğa.'a olan İsrailin Venüs Yengeç burcunda kötü konumda olduğundan kendini ifade ederken her zamankinden daha talepkar olabileceği bu da Venüs Yengeç'de olduğundan Yengeç burcunu simgeleyen vatani konuları olumsuz etkileyebileceğini anlatıyor. Filistin ise Akrep burcu ülkesi olduğundan (aynı şey Türkiye için de geçerli) ve Plüton Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan kendini ifade ederken daha katı ya da yıkıcı olabileceğini göstermekte. Plüton Oğlak burcunda olduğundan bu katı ve yıkıcı tavrını otoriter kişilere karşı kullanacağı anlamına geliyor.

Bu ülkelerin Marslarına baktığımızda; İsrail'in Marsı Aslan.da yani askeri gücü Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişi ve ülkelerce destekleniyor. Filistinin Marsı yani askeri gücü ise Koç burcunda ve Koç burcunun yönetici gezegeni Mars ise şu an Akrep burcunda iyi konumda olduğundan Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı örgüt yada kişilerce desteklendiği görülmekte (Hamas, vs. gibi). İsrail'in çekindiği "yer altındaki tüneller" de Akrep burcunu simgeleyen ögeler arasındadır. İki ülkenin de askeri gücünün iyi ve güçlü olduğu görülmekte. Ancak Güneşleri kötü konumda (İsrail talepkar, kendi isteklerini dayatan, Filistin gözü kara ve intikam alıcı) olduğundan aralarında büyük bir sürtüşme oluşmakta.

Ülkelerin haritaları kadar ülkeleri yöneten kişilerin de haritaları önemlidir ve genellikle ülkeleri yönetenler ülkelerinin haritaları ile uyumlu kişilikler olarak karşımıza çıkmaktadırlar. Örneğin İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun (21 Ekim 1949) Güneşi de kendi ülkesinin Boğa'da olan Güneşi gibi Venüsün kontrol ettiği Terazi burcundadır. Marsı da kendi ülkesinin Marsı gibi Aslan burcundadır. Filistin Başbakanı Mahmud Abbas ise 26 Mart 1935 doğumlu olup Güneşi Koç burcunda Marsı ise Terazi burcundadır. Kendi ülkesinin Marsı da ne tesadüftür ki Koç burcundadır. Bu kişiler ülkelerinin karakterlerine göre uyumlu hareket içindedirler. Herkesin aklına onca gezegen varken neden sadece Güneş ve Marsa bakılıyor sorusu gelebilir. Bütün gezegenler önemlidir ve hepsinin ayrı anlamları vardır ama Güneş ve Mars kendimizi ifade ve enerjimizin tarifi açısından haritadaki en önemli gezegenlerdendir. Güneş insanın kendini nasıl ifade ettiğini Mars ise bu ifadeyi nasıl dışa vurduğunu, enerjisini, hareket ve davranışlarını, dışa vurduğu karakterini gösterir. Mars ayrıca ülkeler astrolojisinde ülkenin askeri gücünü de simgeler.

Amerika Cumhurbaşkanı Obama (04 Ağustos 1961) Güneşi Aslan burcunda olsa da Marsı Merkürün yönettiği Başak burcunda yer almaktadır. Amerikanın kuruluş tarihi 04 Temmuz 1776 olup Güneş Yengeç burcunda olsa da ülkenin Marsı Merkürün yönettiği İkizler burcundadır. Çok ilginç değil mi ? Ülkemize bakacak olursak Başbakan Erdoğanın doğum tarihi 26 Şubat 1954 olup Güneşi Balık ve Marsı Yay burcundadır. Başbakanın Ülkemizin Güneşi ve Marsıyla ortak bir gezegeni bulunmamaktadır. Aynı şekilde geçmişte Bülent Ecevit (28 Mayıs 1925), Tansu Çiller (24 Mayıs 1946) ve Erdal İnönü'nün (06 Haziran 1926) de ülkemiz haritasıyla Güneş ve Marsında ortak bir gezegeni yoktu. Buna karşın Turgut Özal'In Güneşi Venüs yönetimindeki Terazi burcuydu ülkemizin Marsı da Terazi burcundadır. Süleyman Demirel'İn Güneşi de ülkemizin Güneşi gibi Akrep burcuydu. Hatta Abdullah Gül'ün doğum tarihi 29 Ekim 1950 olup ülkemiz haritasının Güneşiyle aynı burç olan Akrep burcundadır. Türkiye'nin kurucusu Atatürk'ün doğum tarihi tam olarak bilinmemekle beraber Güneşinin Venüsün yönetimindeki Boğa burcunda olduğu söylenmektedir. Çünkü kendisi Boğa burcu günleri olan 19 Mayıs ve 23 Nisan günlerine büyük önem vermiş ve bu günleri ulusal bayram ilan etmişti. Atatürk'ün tahmini olarak Güneşinin Boğa burcunda oluşu ülkenin Terazi burcundaki Marsıyla ortak gezegeni olduğunu göstermektedir.

10 Ağustos 2014'de yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki adaylara bakacak olursak hiç birinin Güneş ve Marsı ülkemiz haritasının Güneş ve Marsıyla ortak bir gezegene sahip değildir: Ekmelettin İhsanoğlu (26 Aralık 1943) Güneş Oğlak, Mars İkizler; Selahattin Demirtaş (10 Nisan 1973) Güneş Koç, Mars Kova. Seçimlerde Allah ülkemize kolaylık versin !

Türkiye'nin Güneşi Akrep.de olsa da Marsı Terazi.de oluşu bizi saldırgan ülke durumundan çıkartıyor. Ancak 02 Ağustos günü Terazinin yönetici gezegeni olan Venüs de Yengeç burcunda Ağustos ayının en kötü konumunda olduğundan (Aslında Venüs Yengeç.de 23 Temmuz.dan itibaren kötü konuma geçiyor.) Türkiye'nin hem Güneşi hem Marsı kötü etkiler almakta.

Bu yüzden Marsı simgeleyen askeri konularda kararsızlık, dengesizlik yada talepkarlık, kendi isteklerini öne sürme oluşabilir. Bu durum yine vatani konuları olumsuz etkileyebilir (Venüs Yengeç.de kötü konumda olduğu için). Ayrıca Terazi burcunu simgeleyen politik konular da asker ve güvenlik güçlerini olumsuz anlamda etkileyebilir. Bu yüzden Türkiye politik konularda çok hassas bir dengeyi tuturmak zorunda kalabilir.

Uranüs Koç burcunda 29, 30, 31 Temmuz, 01 ve 02 Ağustos günleri -3 katsayısıyla haftanın hatta Temmuz ve Ağustos aylarının en kötü konumundaki gezegeni ünvanını almakta. Bu günlerde saldırı planları, silahları, öfkeli özgürlükçü ve hümanist kişiler asker, polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilirler.

Bunca kötü etkilerin arasında 29 Temmuz Salı ve 03 Ağustos Pazar günleri Mars Akrep.de +6 katsayısıyla Temmuz ve Ağustos aylarının en iyi gezegeni ünvanını almakta.

03 Ağustos günü Ay da Akrep.de +6 katsayısıyla Ağustos ayının en iyileri arasına girmekte. Bu durumdan Akrep burcunu sembolize eden şeyler nasibini almakta. Filistin de Akrep burcu ülkesi olduğundan bu ülke için önce 29 Temmuz Salı günü sonra 03 Ağustos Pazar günü Ay.ı simgeleyen vatani konulardan, Amerikadan (Şu anda olası gibi görünmüyor ama Amerika Yengeç burcunda olduğundan) ve Marsı simgeleyen (askeri konulardan, girişimlerden) konulardan olumlu etkiler almakta. Aynı şeyler Türkiye de Akrep burcu ülkesi olduğundan bizim için de geçerlidir. Bireysel anlamda da Akrep burcu ve Mars hangi evimize denk geliyorsa o konularda olumlu anlamda etkiler alabiliriz.

Özetlersek 02 Ağustos Cumartesi günü olumsuz şeyler (Ay ve Venüs eksiye kaysa da) olsa da öncesi ve sonrası Mars (29 Temmuz ve 03 Ağustos) ve Ay (03 Ağustos) yüzünden olumlu şeyler de olabilir. Bu arada Koç burcundaki Uranüs özgürlükçü ve hümanist kişileri öfkelendirmektedir.

28 - 03 Ağustos 2014 Haftalık burç astroloji detay;

Olumsuz Transitler

Koç burcunu kötü etkileyen transit : Bütün bir hafta Uranüs

Bütün bir hafta Uranüs Koç burcunda kötü konumda olduğundan öfkeli özgürlükçü ve hümanist kişiler, gruplar, saldırı planları, silahları asker, polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilirler. Teknolojik konularda ve geleceğe dair plan ve projelerde zorlanmalar olabilir. Bir takım girişim ve başlangıçlar teknolojik konulardan yada plan ve projelerden kötü etkiler alabilirler.

Yengeç burcunu kötü etkileyen transit : Bütün bir hafta Venüs

Bütün bir hafta Venüs Yengeç burcunda kötü konumda olduğundan Venüsü simgeleyen para konuları, sosyal ve siyasi konular vatani konuları, ülke güvenliğini yada üretimle ilgili konuları olumsuz etkileyebilriler. Para konularında güvensizlikler yaşanabilir. Sosyal ve siyasi konularda yada diplomatik ilişkilerde de güvensizlikler, değişiklikler olabilir. Vatani konularda kararsızlıklar, kendi isteklerini ön planda tutmalar ve talepkarlıklar olabilir. Para konularında güvensizlikler yada değişimler üretimle ilgili konuları olumsuz yönde etkileyebilir.

Terazi burcunu kötü etkileyen transit : 01, 02 Ağustos Ay

01 ve 02 Ağustos günleri Ay Terazi burcunda kötü konumda olduğundan Ay.ı sembolize eden vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri, diplomatik ilişkileri olumsuz anlamda etkiliyebilir. Bu günlerde vatani konularda talepkarlık, kendi isteklerini ön planda tutmalar olabilir. Üretimle ilgili konularda da talepkarlık ve kararsızlık yada dengesizlik oluşabilir. Sosyal ve siyasi konularda ise güvensizlik, değişiklik ve dalgalanmalar olabilir. Bu günlerde ikili ilişkiler yada ülke bazında diplomatik ilişkilerde aşırı hassasiyete yol açabilen ani çıkışlara karşı dikkatli olmak gerekebilir.

Akrep burcunu kötü etkileyen transit : 31 Temmuz, 01 Ağustos Satürn

31 Temmuz, 01 Ağustos günleri Satürn Akrep burcunda kötü konumda olduğundan Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler gizli saklı işleri, bankacılık konularını, yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğal gaz, vs.), değişim ve dönüşümleri olumsuz anlamda etkileyebilirler. Bu günlerde Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler katı ve yıkıcı kararlar alabilirler. Yer altındaki fay hatlarında da sonradan deprem yapmak üzere baskılar oluşabilir.

Oğlak burcunu kötü etkileyen transit : Bütün bir hafta Plüto

Bütün bir hafta Plüton Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan Plütonu simgeleyen gizli saklı işler, bankacılık konuları, yer altı ve üstü kaynaklar (Doğal gaz, petrol, vs.), değişim ve dönüşümler Başkan ve patronları olumsuz anlamda etkileyebilirler. Gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, yer altı ve üstü kaynaklarda, değişim ve dönüşümlerde bunalımlar ve aksilikler olmaya devam edebilir.

Olumlu Transitler

Aslan burcunu iyi etkileyen transit : Bütün bir hafta Güneş (Jüpiterin desteğiyle)

Bütün bir hafta Güneş Aslan burcunda Jüpiterin desteğiyle süper bir konumda olduğundan Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişilerde, liderlerde, gençlerde, spekülatif konularda (Borsa, vs.) canlılık ve yaratıcılık ön plana çıkabilir. Bir tek 28 Temmuz Pazartesi günü Ay.ın Aslan burcunda kötü etkisinden spekülatif konularda dalgalanmalar olsa da Jüpiterin yani yabancı ülke ve kültürlerin (kürt, alevi, Irak, İran, Amerika, vs.), hukuk ve yasaların olumlu desteğiyle bu günde de Güneş liderleri ve spekülatif konuları olumlu etkilemeye devam edecek. Venüs yüzünden sosyal ve siyasi konularda dalgalanmalar olsa da Jüpiteri simgeleyen yabancı ülke ve kültürlerin veya hukuk ve yasaların desteğiyle liderler yeni organizasyon ve çalışmalar içine girebilirler.

Akrep burcunu iyi etkileyen transit : 28, 29, 30 Temmuz, 02, 03 Ağustos Mars

28, 29, 30 Temmuz, 02, 03 Ağustos günleri Mars Akrep burcunda iyi konumda olduğundan Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri yada bir takım başlangıç ve girişimler gizli saklı işleri, bankacılık konularını, yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğal gaz, vs), değişim ve dönüşümleri olumlu anlamda etkileyebilir. 29 Temmuz.da her ne kadar Satürn yani Başkan ve patronlar Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkilese de Mars.dan olumlu etkiler almakta. Asker, polis ve güvenlik birimleri bu günlerde daha nüfuz edici ve güçlü olabilirler. Gizli saklı işlerde, bankacılık konularında yada yer altı ve üstü kaynaklarda da yeni başlangıçlar ve girişimler olabilir. Bu günler gizli saklı işlerin, bankacılık konularının yada yer altı ve üstü kaynaklarının daha aktif olduğu günlerdir. Yeni değişim ve dönüşümler de bu günlerde gündeme gelebilir.

Ağustos ayının en olumsuz günü 02 Ağustos.da Ay Terazi.de, Venüs Yengeç.de, Uranüs Koç.da, Plüto Oğlak.da kötü konumda.

Merkür 4 -> Aslan (Güneş) 12

Jüpiter 4 -> Aslan

Ay (Yengeç) -3 <-> Terazi (Venüs) -6 (Venüs ve Ay eksiye kaymakta)

Uranüs -3 -> Koç (Mars) 2 -> Akrep (Plüton)

Satürn (Oğlak) 2 <-> Akrep 3 (Plüton ve Satürn pozitife kaymakta)

02 Ağustos Ay ve Venüs açısından en olumsuz gün olsa da Satürnü simgeleyen Başkan ve patronların nüfuz edici olmaları bir takım olası yıkıcı olayları yapıcı değişimlere çevirme potansiyeline işaret etmekte. Ayrıca Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişiler ve liderler bu günde Merkürü simgeleyen yaratıcı fikirlerden, Jüpiteri simgeleyen yabancı ülke ve kültürlerden, hukuk ve yasalardan olumlu etkiler almaktalar. Ancak yine de Ay ve Venüs yani vatani konular ile para konuları, sosyal ve siyasi konular birbirlerini olumsuz yönde etkilemekteler (Ay Terazi.de, Venüs Yengeç.de eksiye kaymakta.)

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazıs

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar

16 Temmuz ÇanakkaleSaros Körfezi açıklarında saat 14.59'da 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. (16 Temmuz her ne kadar olumlu bir gün olsa da yer altını ve depremleri simgeleyen Plüton +1 ile vasat bir konumdaydı.) (http://gundem.bugun.com.tr/korkutan-deprem-haberi/1191014)

16 Temmuz Sınır hattında IŞİD önlemi. (14 - 20 Temmuz 2014 burç yorumlarımızda 16 Temmuz için vatani konuları simgeleyen Ay.ın Balık burcunda çok iyi bir konumda olacağını söylemiştik gerçekten de bu günde sınırda güvenlik önlemleri yoğun bir şekilde arttırılmıştır. Balık burcu aynı zamanda devleti ve devlet kurumlarını da simgelemektedir. Ay ise güvenliği simgelediğinden Devlet kurumları içinde güvenlik artmış ve vatani konularda insani ve özverili çalışmalar yapılmıştır.) (http://yenisafak.com.tr/gundem-haber/sinir-hattinda-isid-onlemi-16.07.2014-667363?ref=manset-12

17 Temmuz İsrailli yetkili: Kalıcı ateşkes için anlaşma sağlandı dedi ama İsrail Dışişlerinden bir başka yetkili ise ateşkes sağlandığı yönündeki iddiaları doğrulamadı. (Sosyal ve siyasi olaylarda ikilem. Venüsün İkizler burcunda oluşuna örnek sayılır.) (http://www.milliyet.com.tr/sure-doldu-herkes/dunya/detay/1913279/default.htm)

17 Temmuz Kerkük'ten petrol pompalanıyor. Irak’ta 2003 işgali sonrasında iki taraf arasında petrol meselesi yüzünden sürekli gerilim yaşandı. (Yeraltı ve üstü kaynakları simgeleyen PLütonun kötü ve Akrep burcunun Satünden kötü etkiler almasına örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/kerkuk-ten-petrol-pompalaniyor-gundem-1913292/?ShowPageSkin=1)

17 Temmuz 295 kişiyi taşıyan uçak düştü. Rusya İnterfax haber ajansına göre Rusya Ukrayna sınırı yakınlarında Malezya Havayolları'na ait bir yolcu uçağı düştü. Uçakta 280'i yolcu 15'i mürettebat 295 kişi olduğu bildirildi. (280 kişinin öldüğü bu facia 18 Temmuzdan bir gün önce olan 17 Temmuzda olmuştur. 14 - 20 Temmuz 2014 haftalık astroloji yorumlarımızda 18 Temmuz için haftanın en kötü günü demiştik. Aynı zamanda 17 ve 18 Temmuz için Satürn ve ölümü simgeleyen Plütonun -2 katsayısı ile haftanın en kötü konumunda olacağını da belirtmiştik gerçekten de bu günde Malezya uçağı Plütonu simgeleyen muamma bir şekilde düşürüldü. Rusya ve Ukrayna birbirlerini suçladı. Ayrıca 17 Temmuzda teknolojik konuları simgeleyen Uranüs de kötü konumdaydı. Bu olayda uçak teknolojik konuları simgeleyen Uranüsü temsil etmektedir.) (http://sozcu.com.tr/2014/dunya/295-kisiyi-tasiyan-ucak-dustu-558255/)

17 Temmuz İsrail orudusu Gazze'ye kara operasyonu başlattı. (14 - 20 Temmuz astroloji yorumlarımızda 17 ve 18 Temmuz için Satürn ve Plütonun haftanın en kötü konumunda olacağını söylemiştik gerçekten de bu olay Satürnün kötü konumda oluşuna örnek sayılır. Çünkü Satürn Başkan, vs gibi otorite konumundakileri simgeler. Satürnün Akrep burcunda kötü konumda oluşu Başkan ve patronların katı ve yıkıcı olabileceklerine işaret etmekte. Ayrıca Filistin bir Akrep burcu ülkesi ve Plütonun etkisi altında. Satürn.ü simgeleyen katı ve yıkıcı Başkanlardan kötü etkiler almakta ve bu kötü etkiyi yine Başkan ve patronlara yansıtmakta.) (http://www.milliyet.com.tr/israil-kara-harekati-baslatti/dunya/detay/1913441/default.htm)

18 Temmuz Ukrayna ve Filistin doları uçurdu. (14 - 20 Temmuz astroloji yorumlarımızda 18 Temmuz için spekülatif konuları simgeleyen Güneşin kötü konumda olması yüzünden spekülatif konularda dalgalanmalar olabilir demiştik.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem/ukrayna-ve-filistin-dolari-ucurdu/3791/)

19 Temmuz Erdoğan'ın soykırım sözlerine ABD'den sert tepki. (Merkürün Yengeç.de kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/erdogan-in-soykirim-sozlerine/dunya/detay/1914184/default.htm)

19 Temmuz Cumhurbaşkanı Gül KKTC'ye veda ziyaretinde bulundu ve Bu vesile ile başta Cumhurbaşkanı Sayın Eroğlu olmak üzere devlet erkanı ile görüş alışverişinde bulunma fırsatı bulduğunu beliritti. (Venüsün Yengeç.de iyi konumda oluşuna örnek olay.) (http://www.haberturk.com/gundem/haber/971465-cumhurbaskani-gulden-son-resmi-ziyaret)

19 Temmuz İZMİR ve çevresi saat 18.48'de meydana gelen depremle sallandı. (Plüton ve Satürnün kötü konumda olmasına örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/izmir-de-deprem-meydana-geldi-gundem-1914262/)

20 Temmuz Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde Richter ölçeğine göre, 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (Plüton ve Satürnün kötü konumda olmasına örnek olay.) (http://gundem.bugun.com.tr/deprem-firtinasi-haberi/1196204)

20 Temmuz Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre saat 17.07'de merkez üssü Samsun, Bafra olan 4.0 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. (http://www.milliyet.com.tr/samsun-da-deprem-gundem-1914588/)

20 Temmuz İzmir'de 2.7 şiddetinde deprem. (http://www.milliyet.com.tr/izmir-de-2-7-siddetinde-deprem-gundem-1914627/)

20 Temmuz Gaziantep'te tehlikeli gerginlik. Suriyelileri protesto eden gruba polis izin vermedi. (Uranüsün Koç.da kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/gaziantep-te-tehlikeli-gerginlik-gundem-1914609/)

21 Temmuz Borsa coştu: 14 ayın zirvesinde. (21 - 27 Temmuz 2014 burç yorumlarımızda 21 Temmuz için haftanın en olumlu günü olacağını ve Ay.ın Boğa burcunda Güneş, Venüs ve Merkürün de desteğiyle süper bir konumda olacağını ve bu yüzden de Boğa burcunu simgeleyen para konularıyla uğraşanların olumlu etkiler alabileceğini yazmıştık gerçekten de bu günde Bosa coştu haberi medyada yer aldı.) (http://yenisafak.com.tr/ekonomi-haber/borsa-costu-14-ayin-zirvesinde-21.07.2014-668854?ref=manset-12)

22 Temmuz Borsa`da büyük şok! İşlemler durdu. Borsa İstanbul tarafından yapılan açıklamaya göre, teknik bir arıza nedeniyle BİST'te 09.53 itibari ile işlemler durdu. (21 - 27 Temmuz 2014 burç yorumlarımızda 22 Temmuz için Ay.ın İkizler burcunda kötü konumda olmasından ötürü hilekar ve kurnaz kişilerin iletişimin her aşamasını olumsuz yönde etkileyebileceğini, bu yüzden iletişim kanallarında ve ticari konularda güvensizlikler oluşabileceğini söylemiştik ve bu arada teknolojik konularda zorlanmayı ifade eden Uranüsün Koç burcunda kötü konumda olacağını söylemiştik gerçekten de bu günde teknik bir arıza nedeniyle Borsa da işlemler bir süre durmuştur.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem/borsada-buyuk-sok-islemler-durdu/3862/)

22 Temmuz Emniyette 'paralel yapı' operasyonu. (Emniyet Koç burcu ve Marsla simgelenmektedir. Zaten bir süredir Koç burcu Uranüs.den olumsuz etkiler almakta ve Koç burcunu simgeleyen şeylere huzursuzluk vermektedir. Ayrıca bu günde bilgi ve belgeleri simgeleyen Merkürün de vatani konuları simgeleyen YEngeç burcunda kötü konumda oluşu da operasyonun konusunu kapsayan yasa dışı dinleme ve sahtecilik suçlarını da simgelemektedir.) (http://www.milliyet.com.tr/emniyette-buyuk-operasyon-gundem-1915308/)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 28 Temmuz - 03 Ağustos haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 5.evde Bütün bir hafta süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Ay 7.evde Cuma, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Cts, Pazar süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Satürn 8.evde Prş, Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 10.evde Bütün bir hafta kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Yükselen Boğa

Venüs 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 4.evde Bütün bir hafta süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Ay 6.evde Cuma, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Cts, Pazar süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Satürn 7.evde Prş, Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 9.evde Bütün bir hafta kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Uranüs 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen İkizler

Venüs 2.evde Bütün bir hafta kötü : İletişimPara, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 3.evde Bütün bir hafta süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Ay 5.evde Cuma, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Cts, Pazar süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Satürn 6.evde Prş, Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 8.evde Bütün bir hafta kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Uranüs 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Yengeç

Venüs 1.evde Bütün bir hafta kötü : İletişimParaVücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 2.evde Bütün bir hafta süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Ay 4.evde Cuma, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Cts, Pazar süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Satürn 5.evde Prş, Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 7.evde Bütün bir hafta kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Uranüs 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Aslan

Güneş 1.evde Bütün bir hafta süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Ay 3.evde Cuma, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Cts, Pazar süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Satürn 4.evde Prş, Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 6.evde Bütün bir hafta kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Uranüs 9.evde Bütün bir hafta kötü :Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 12.evde Bütün bir hafta kötü :Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Yükselen Başak

Ay 2.evde Cuma, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Cts, Pazar süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Satürn 3.evde Prş, Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 5.evde Bütün bir hafta kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Uranüs 8.evde Bütün bir hafta kötü :Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 11.evde Bütün bir hafta kötü :Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 12.evde Bütün bir hafta süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Yükselen Terazi

Ay 1.evde Cuma, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Cts, Pazar süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Satürn 2.evde Prş, Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 4.evde Bütün bir hafta kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Uranüs 7.evde Bütün bir hafta kötü :Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 10.evde Bütün bir hafta kötü :Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 11.evde Bütün bir hafta süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Yükselen Akrep

Mars 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Cts, Pazar süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Satürn 1.evde Prş, Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 3.evde Bütün bir hafta kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Uranüs 6.evde Bütün bir hafta kötü :Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 9.evde Bütün bir hafta kötü :Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 10.evde Bütün bir hafta süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Ay 12.evde Cuma, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Yükselen Yay

Plüto 2.evde Bütün bir hafta kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Uranüs 5.evde Bütün bir hafta kötü :Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 8.evde Bütün bir hafta kötü :Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 9.evde Bütün bir hafta süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Ay 11.evde Cuma, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Cts, Pazar süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Satürn 12.evde Prş, Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Yükselen Oğlak

Plüto 1.evde Bütün bir hafta kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Uranüs 4.evde Bütün bir hafta kötü :Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 7.evde Bütün bir hafta kötü :Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 8.evde Bütün bir hafta süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Ay 10.evde Cuma, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Cts, Pazar süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Satürn 11.evde Prş, Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Yükselen Balık

Uranüs 3.evde Bütün bir hafta kötü :İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Venüs 6.evde Bütün bir hafta kötü :Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, manipülasyon, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 7.evde Bütün bir hafta süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek, yönetmek.

Ay 9.evde Cuma, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Cts, Pazar süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik.

Satürn 10.evde Prş, Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 12.evde Bütün bir hafta kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..