Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ağustos '17

 
Kategori
Astroloji
 

28 - 03 Eylül 2017 Haftalık Burç Astroloji: 02 Eylül Ayın ve Haftanın En Yoğun Günü!

28 - 03 Eylül 2017 Haftalık Burç Astroloji: 02 Eylül Ayın ve Haftanın En Yoğun Günü!
 

02 Eylül Cumartesi -9 katsayısı ile ayın ve haftanın en yoğun günü sayılmaktadır. Bu günde Ay Transiti -2 katsayısında olup Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Kova, Balık burçlarını olumsuz İkizler, Yay burçlarını sembolize eden şeyleri ise olumlu yönde etkileyebilir. 02 Eylül günü Ay transiti bilhassa Boğa ve Akrep burçlarını sembolize eden şeyleri çift yönde olumsuz etkileyebilir. 02 Eylül günü Boğa burcunu sembolize eden para, mal-mülk, toprak paylaşımı gibi konularda, Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı işlerde, gruplarda, yer altındaki fay hatlarında, yer altındaki petrol, doğalgaz gibi kaynaklarda, madenlerde güvenlik problemleri, dalgalanmalar, depremler olabilir. (Ağustos 2017 burç) (2017 Eylül burç)

Venüs transiti 01 Eylüle kadar bütün burçları ama Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını son derece olumsuz etkilemeye devam edecektir. 01 Eylülden sonra Venüs transiti sadece Aslan, Koç, Boğa, İkizler, Terazi, Akrep, Yay, Kova burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyecektir. 01 Eylüle kadar Koç burcunu sembolize eden askeri konularda, Boğa burcunu sembolize eden para konularında, mal-mülk, toprak paylaşımlarında, Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda, ikili ilişkilerde, Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı işlerde, gruplarda, yer altındaki petrol, doğalgaz gibi kaynaklarda talepkarlıklar, grev benzeri yavaşlıklar, aksaklıklar ve kararsızlıklar olmaya devam edebilir. (haftalık burç)

Bilhassa 28 ve 30 Ağustos günleri -2 katsayısındaki Venüs Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri çift yönde olumsuz etkileyeceğinden Venüsü sembolize eden Natal Güneşi veya Marsı Boğa/Terazi burcundan kişilere dikkat etmek gerekebilir. 28 ve 30 Ağustos günü Boğa ve Terazilerin katsayısı düşeceğinden bilhassa Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını sonderece olumsuz yönde etkileyebilirler. (haftalık astroloji) (Eylül 2017)
 

28 ve 30 Ağustos Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar

Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis
 

Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi olanlar

İngiltere, İsrail, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye / TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, MİT (Milli İstihbarat) / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab

Yukardaki mantıklı kombinasyonlardan ülkemiz Türkiye 28 ve 30 Ağustos günleri Venüsü sembolize eden İsrail, Almanya, Fetullah Gülen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab gibi isimler Türkiye'yi Venüs bazında (sosyal ve siyasi konular) son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Aynı şekilde Suriye ve Filistin de İsrail'den sosyal ve siyasi konular bazında olumsuz etkiler alabilir. (Ağustos astroloji)

Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin 28, 30 Eylül Tr Venüse ve 02 Eylül günü Tr Ay.a ve Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'ye çok dikkat etmesi gerekebilir. (2017 Ağustos burç)
 

01 Eylül Jüpiter Akrep burcuna 8 derece yakınlaşacak !

01 Eylülden itibaren artık düşük katsayıdaki Jüpiter Akrep burcuna yakınlaşacak ve tam bir geçiş evresinde olacağından Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burçlarının yanı sıra Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını da olumsuz yönde etkileyebilecektir. Jüpiter İkizler ve Yay burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu yönde etkilemeye devam ederken Başak ve Balık burçlarını sembolize eden şeyleri de olumlu etkilemeye başlayacaktır. 01, 02, 03 Eylül Jüpiter düşük katsayıda olacağından Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Akrep, Oğlak, Kova burçlarını olumsuz etkileyecektir.
 

01, 02, 03 Eylül Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Akrep, Oğlak, Kova olanlar

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, Pakistan Başbakanı Abbasi, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah

Jüpiter düşük katsayıda fanatik ve terörist kişileri, abartılı davranışları sembolize ettiğinden terör saldırıları artık 01, 02, 03 Eylül Japonya, Çin, Hollanda gibi ülkelere kayabilir. 01, 02, 03 Eylül Abdullah Öcalan, Fetullah Gülen ve Selahattin Demirtaş gibi isimler Jüpiteri sembolize eden hukuk ve yasalardan ciddi bir şekilde olumsuz etki alabilir. 01, 02, 03 Eylül ülkemiz Türkiye'de de ciddi PKK (Yay) saldırıları olabilir. Kısaca 01, 02, 03 Eylül Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlara ve Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık burçlarına dikkat etmeleri gerekebilir. Yukarıdaki tablodan mantıklı kombinasyonlar oluşturulabilir. Belki Fetullah Gülen'in iadesi ile ilgili ciddi bir adım atılabilir. Yada Selahattin Demirtaş Jüpiteri sembolize eden hukuk ve yasalardan ciddi bir şekilde olumsuz etkiler alabilir. Jüpiter transiti dalgalı seyrini 20 Kasımdan sonra katsayısını yükselterek değiştirecektir. Yani 20 Kasımdan sonra Natal Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar Jüpiter transiti hangi evlerindeyse bu sefer hukuk ve yasalardan son derece olumlu etki alabilirler. Natal Marsı Kova olan Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Kuzey Kore Lideri Kim Jong gibi isimler 20 Kasımdan sonra Jüpiter transitinden yani hukuk ve yasalardan son derece olumlu etkiler alabilirler. (2017 haftalık burç)
 

01, 02, 03 Eylül İkizler ve Yay Mars'dan çift yönde olumsuz etki almakta !

01, 02, 03 Eylül günleri İkizler ve Yay burcunu sembolize eden uzun ve kısa yollarda (uçak, trene, araba) daha çok kazalar veya terör faaliyetleri olabilir. Hukuk ve yasalarla, yüksek öğrenimle, felsefe ve inançla ilgili konularda sert tartışmalar ve kavgalar yaşanabilir. Hatta dinsel konularda savaşmak gündeme gelebilir. Her türlü iletişimde zorlanmalar olabilir. Natal Güneşi İkizler ve Yay burcundan kişiler kavga, tartışma ve saldırılara karşı dikkat etmeleri gerekebilir. ABD Başkanı Trump'ın Natal Güneşi İkizler olduğundan Işid, İran gibi Koç burcunu sembolize eden Marsiyen ülke, grup ve kişilere dikkat etmesi gerekebilir. 01, 02, 03 Eylül Yay burcu PKK terör örgütünün de Marsdan olumsuz ve yıkıcı etkiler alması olasıdır. (Ağustos 2017)
 

01, 02, 03 Eylül Marsdan çift olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi İkizler, Yay olanlar

Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi / PKK / Can Dündar, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, Edward Snowden, Donald Trump, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus

Yukarda adı geçen ülke, grup ve kişiler 01, 02, 03 Eylül günleri Marsdan çift yönde olumsuz etki alacaklarından Natal Güneş ve/veya Marsı Koç burcundan kişilere, Marsiyen kişi ve konulara, kavga, tartışma ve saldırılara, asker, polis ve güvenlik birimlerine, Tr Mars hangi evlerindeyse o konularda saldırı ve zorluklara dikkat etmeleri gerekebilir. (Eylül 2017 burç)

Satürn ise bütün bu olumsuzluklara karşın hafta boyu yüksek katsayıda olup Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burçlarını sembolize eden şeylere disiplin ve çalışma azmi verebilir. Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar Tr Satürn hangi evinizde ise o konularda disiplinli çalışma fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Dünya ve ülke genelinde Yay burcunu sembolize eden hukuk ve yasalarda, Kova burcunu sembolize eden bilimsel çalışmalarda, uzay yolculuklarında, Koç burcunu sembolize eden askeri konularda, Balık burcunu sembolize eden vakıf ve yardım kuruluşlarında, Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda disiplinli çalışmalar yapılabilinir. Bilhassa Natal Marsı Yay olan dünya liderlerinden Almanya Başbakanı Merkel, Rusya Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi isimler Satürnden aldıkları olumlu etki ile disiplinli çalışmalara imza atabilirler. (Eylül astroloji)
 

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat


Yükselen Koç
28, 30 Ağustos 5.ev Venüs, 02 Eylül 10.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 9.ev Satürn Süper

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/28-03-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Boğa
28, 30 Ağustos 4.ev Venüs, 02 Eylül 9.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 8.ev Satürn Süper

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/28-03-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_20.html


Yükselen İkizler
28, 30 Ağustos 3.ev Venüs, 02 Eylül 8.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 7.ev Satürn Süper

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/28-03-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_22.html


Yükselen Yengeç
28, 30 Ağustos 2.ev Venüs, 02 Eylül 7.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 6.ev Satürn Süper

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/28-03-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_23.html


Yükselen Aslan
28, 30 Ağustos 1.ev Venüs, 02 Eylül 6.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 5.ev Satürn Süper

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/28-03-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_66.html


Yükselen Başak
28, 30 Ağustos 12.ev Venüs, 02 Eylül 5.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 4.ev Satürn Süper

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/28-03-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_81.html


Yükselen Terazi
28, 30 Ağustos 11.ev Venüs, 02 Eylül 4.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 3.ev Satürn Süper

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/28-03-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_65.html


Yükselen Akrep
28, 30 Ağustos 10.ev Venüs, 02 Eylül 3.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 2.ev Satürn Süper

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/28-03-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_45.html


Yükselen Yay
28, 30 Ağustos 9.ev Venüs, 02 Eylül 2.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 1.ev Satürn Süper

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/28-03-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_6.html


Yükselen Oğlak
28, 30 Ağustos 8.ev Venüs, 02 Eylül 1.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 12.ev Satürn Süper

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/28-03-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_57.html


Yükselen Kova
28, 30 Ağustos 7.ev Venüs, 02 Eylül 12.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 11.ev Satürn Süper

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/28-03-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_90.html


Yükselen Balık
28, 30 Ağustos 6.ev Venüs, 02 Eylül 11.ev Ay Dikkat, Hafta boyu 10.ev Satürn Süper

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/08/28-03-eylul-2017-haftalk-burc-astroloji_58.html

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..