Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '21

 
Kategori
Astroloji
 

28 - 04 Temmuz 2021 Astroloji

28 - 04 Temmuz 2021 Haftalık Burç Astroloji: 03 Temmuz 2021 Yılının En Olumsuz Günlerinden! Venüs, Mars, Satürn Dikkat!
 
03 Temmuz -20 Katsayısı ile 2021 yılının en olumsuz günüdür. Bu günde Tr Venüs, Mars, Satürn -4 katsayısında olacaktır. Tr Uranüs ise -3 katsayısına inecektir. Ayrıca Tr Ay, Merkür, Jüpiter, Neptün ve Plüton da -1 katsayısında olacaktır. Bir tek Güneş Yengeç burcunda ve +2 katsayısındadır. (Temmuz 2021 burç)
 
En son 10 Temmuz 2019 tarihinde toplam katsayı -23 ve 24 Temmuz 2019 Tarihinde toplam katsayı -22 seviyelerine düşmüştü ve 4 ay sonra (Kasım 2019) ilk resmi Covid19 vakaları ortaya çıkmış ve tüm dünyayı Kaosa sürüklemişti. (haftalık burç)
 
03 Temmuz 2021'de Tr Mars ve Venüs Aslan burcunda -4 katsayısında olacağından bu sefer para konularında, sosyal ve siyasi konularda, diplomatik ilişkilerde ciddi bir agresyon, kavga, tartışma ve hatta bir suikast olabilir. Satürnün de Kova burcunda -4 katsayısında oluşu engel, yasak, ambargo ve bunalımlara işaret etmektedir. Şimdiye kadar hiç Venüs ve Satürn -4 seviyesine inmemişti. Bu gerçek bir şiddet, terör saldırısı ve sonucunda bir bunalım ve yasaklar zinciri de olabilir. Diplomatik bir skandal da olabilir. (haftalık astroloji)
 
03 Temmuzda Akrep burcu kişilerin Tr Venüs, Mars, Satürn ve Uranüsden son derece olumsuz etkiler alması olasıdır. Akrep burcu kişilerin Koç ve Terazi burcundaki kişilere Tr Mars ve Venüs bazında çok dikkat etmeleri gerekebilir. (Temmuz astroloji)
 
03 Temmuzda Boğa, Terazi, Koç, Oğlak, Kova burcundan kişilerin katsayıları düşeceğinden her zamankinden daha huzursuz ve rahatsız olabilirler ve hem kendilerini hem de başkalarını olumsuz yönde etkileyebilirler. (2021 Temmuz burç)
 
Genel olarak hafta boyu ve özellikle 03 Temmuzda talepkar, açgözlü, öfkeli, hırslı ve fanatik olmamakta fayda vardır. Sonuçta öfkeyle kalkan zararla oturabilir. (2021 haftalık burç)
 
03 Temmuzda olumsuz hava koşulları, kazaları ve zayıf fay hatlarında çok şiddetli depremler, volkanik patlamalar olabilir. Dünyayı etkileyecek olan bu olumsuz etki insanları da daha agresif yapabilir. (Temmuz 2021) 
 
Hafta boyu ve özellikle 03 Temmuzda Natal Güneş ve Marsı bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrepler Tr Venüsden (-4) olumsuz etkiler alabilirler. 04 Temmuzda ise Tr Venüs -3 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Aslan, Koç, Boğa, İkizler, Terazi, Akrep, Yay, Kova olanları olumsuz etkileyebilir. 
 
Hafta boyu ve özellikle 03 Temmuzda Natal Güneş ve Marsı Aslan, Koç, Boğa, İkizler, Terazi, Akrep, Yay, Kova olanlar Tr Marsdan son derece olumsuz etkiler alabilirler. 
 
Hafta boyu ve özellikle 03 Temmuzda Natal Güneş ve Marsı Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar Tr Satürnden olumsuz etki alırken Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar çeşitli fırsatlar elde edebilirler. 
 
Hafta boyu ve özellikle 03 Temmuzda Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar Tr Uranüsden olumsuz etkiler alabilirler. Bu kişiler Tr Uranüs hangi evlerindeyse o konularda huzursuz olmaları olasıdır. 
 
03 Temmuzda -3 katsayısındaki Tr Uranüsün Boğa, Akrep, Başak, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkilemesi yüzünden Dünya genelinde insanlığa, Dünyaya ve toprak anaya zarar veren elektronik silahlar, aletler, laboratuvar çalışmaları (yeni zararlı virüsler, vs) meydana gelebilir. Ölümcül silahlar, savaş aletlerinin yapımı da hızlanabilir. 
 
Hafta boyu ve bilhassa 03 Temmuzda Tr Uranüsden ötürü bazı asi ve aykırı grup ve kişiler eylemler yapabilir. 03 Temmuzda terör ve şiddet eylemleri de olabilir.
 
Hafta boyu ve özellikle 03 Temmuzda Tr Venüs, Mars, Satürn, Uranüs dörtlüsünden Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarının son derece olumsuz etkiler alması olasıdır. Diğer burçlar da olumsuz etkiler alıyor ama onlar kadar değil. 
 
03 Temmuzda özellikle Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcu ülkelerin içinde şiddet ve terör olayları olabilir. Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcu grupların içinde sosyal ve siyasi tartışmalar, kavgalar ve hatta skandallar olabilir. Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcu kişilerin ise sağlık problemlerine, kazalara ve çevrelerindeki şiddetkar insanlara çok dikkat etmeleri gerekebilir.
 
03 Temmuzda Terazi burcu ülkeler ile Akrep burcu ülkeler arasında bir gerilim olabilir. Hafta boyu ama bilhassa 03 Temmuzda Terazi burcu ülkelerin Tr Venüs, Mars ve Plütondan son derece olumsuz ve ölümcül etkiler alması olasıdır. Terazi burcu ülkelere bir terör saldırısı olabilir. Aynı şekilde Akrep burcu ülkelerin de 03 Temmuzda terör saldırılarına ve sıcak bir savaşa çok dikkat etmesi gerekebilir. 
 
03 Temmuzda Kova burcu ülkelere de terör saldırıları olabilir. 
 
04 Temmuzda Tr Ay -2 katsayısında olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları olumsuz Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanları olumlu yönde etkileyebilir. 
 
04 Temmuzda Aslan burcu ülkeler birbirlerinin ülke güvenliğini Tr Ay bazında tehdit edebilirler. 
 
03 Temmuz Astro Carto Grafide Tr Ay, Venüs, Mars, Satürn, Uranüsden olumsuz etki alan Güneş, Uranüs, Mars, Venüs, Plüto çizgilerinin geçtiği bölgelerde zayıf fay hatlarında çok şiddetli depremler, volkanik patlamalar, toprak kaymaları, göçükler, şiddet ve terör olayları, suikastler, olumsuz hava koşulları ve kazaları, uçak ve gemi kazaları, sınır ve toprak savaşları, sosyal ve siyasi bunalım ve skandallar olabilir. 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25 
 
Yükselen Koç --------------------------------------------------
(03 Temmuz 2.ev Uranüs, 5.ev Venüs, Mars, 11.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Boğa --------------------------------------------------
(03 Temmuz 1.ev Uranüs, 4.ev Venüs, Mars, 10.ev Satürn Dikkat)
Yükselen İkizler --------------------------------------------------
(03 Temmuz 12.ev Uranüs, 3.ev Venüs, Mars, 9.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Yengeç --------------------------------------------------
(03 Temmuz 11.ev Uranüs, 2.ev Venüs, Mars, 8.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Aslan --------------------------------------------------
(03 Temmuz 10.ev Uranüs, 1.ev Venüs, Mars, 7.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Başak --------------------------------------------------
(03 Temmuz 9.ev Uranüs, 12.ev Venüs, Mars, 6.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Terazi --------------------------------------------------
(03 Temmuz 8.ev Uranüs, 11.ev Venüs, Mars, 5.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Akrep --------------------------------------------------
(03 Temmuz 7.ev Uranüs, 10.ev Venüs, Mars, 4.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Yay --------------------------------------------------
(03 Temmuz 6.ev Uranüs, 9.ev Venüs, Mars, 3.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Oğlak --------------------------------------------------
(03 Temmuz 5.ev Uranüs, 8.ev Venüs, Mars, 2.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Kova --------------------------------------------------
(03 Temmuz 4.ev Uranüs, 7.ev Venüs, Mars, 1.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Balık --------------------------------------------------
(03 Temmuz 3.ev Uranüs, 6.ev Venüs, Mars, 12.ev Satürn Dikkat)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..