Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Eylül '20

 
Kategori
Astroloji
 

28-04 Ekim 2020 Astroloji

28 - 04 Ekim 2020 Haftalık Burç Astroloji: Boğa, Aslan, Akrep, Kovalar 04 Ekim Venüs, Mars, Plütona Dikkat ! 
 
28 Eylül haftası da yoğun bir hafta ama 04 Ekim Pazar günü Boğa, Aslan, Akrep, Kovalar için bir başka yoğun geçebilir. Bu yoğunluk 03 Ekimden itibaren başlayabilir. 28, 29 Eylül, 01, 02, 03 Ekim günleri Plüton Transiti -1 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Kova burçlarını olumsuz etkilerken Natal Marsı Başak, Balık olanları olumlu etkileyebilir. Ancak Tr Plüton 30 Eylül ve 04 Ekimde katsayısını yükseltip bu sefer sadece Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları olumsuz etkileyip Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olanları olumlu etkileyebilir. (Eylül 2020 burç) (haftalık burç)
 
04 Ekimden itibaren Aralık 2020 yılının sonuna kadar Tr Plüton hep yüksek katsayıda olup *** füze gibi artması beklenebilir. Bazıları şimdi diyecek ki *** zaten artıyordu. *** bugüne kadar ki artışı hep baskılanmış bir artıştı. *** hep iki ileri bir geri geliyordu. Ama 04 Ekimden itibaren sene sonuna kadar *** dikkate değer bir artış olabilir.
 
04 Ekimden itibaren Natal Marsı Koç, Terazi olanlar Tr Plütondan çift yönde olumlu etkiler alabilir. Kim bunlar ? NATO, Irak, Filistin, Suriye, Türkiye, TSK, Güney Kore, İ** P**, M** İ**, A** B**, Yunanistan Başbakanı Miçotakis. (haftalık astroloji)
 
04 Ekimden itibaren sene sonuna kadar Natal Marsı bilhassa Koç, Terazi olanların Tr Plüton hangi evlerindeyse o konularda olumlu değişimlere açık oldukları gözüküyor. Örneğin M** İ** ve/veya A** B**'ın 04 Ekimden itibaren sene sonuna kadar Tr Plütonun da etkisiyle bir atılım yapmaları beklenebilir. (Eylül astroloji)
 
04 Ekimden itibaren Natal Marsı Terazi olan Türkiye ve TSK'nın Suriye konusunda bir atılım yapması beklenebilir. 04 Ekimden itibaren Türkiye ve TSK'nın daha da güçlenmesi olasıdır. Terazi burcu Suriye'Nin de yeni reformlar yapması ve Türkiye'den olumlu etkiler alması bekelenbilir. 04 Ekimden itibaren Suriye'de Tr Plütonun etkisiyle büyük reformlar ve yenilikler beklenebilir. (2020 Eylül burç) (2020 haftalık burç) (Eylül 2020)
 
Kişisel olarak haritanızda Tr Plüton hangi evinizdeyse o konulardan kaynaklı olumlu değişimler Koç ve Terazi burcundaki evlerinizi son derece olumlu etkileyebilir. Örneğin Yükselen Aslanların Tr Plüton 6.evlerinde olup iş arkadaşları, çalışanlarla, her türlü hizmetlerle ilgili olumlu değişimler Terazi burcu 3.evinizle (yakın çevre, her türlü iletişim, eğitim), Koç burcu 9.evinizle (Yüksek öğrenim, hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler, uzun yolculuklar) ilgili olumlu gelişmelere yol açabilir. Özetle yükselen Aslanlar 04 Ekimden itibaren varsa hukuki konuları, yüksek öğrenimle ilgili konuları ve yazışmaları olumlu etkiler alabilir. 
 
Ancak Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanların keyfi 04 Ekimden itibaren kaçabilir. Çünkü Tr Plüton her ne kadar katsayısını yükseltse de Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını olumsuz etkilemeye devam edecektir. 
 
Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olup Natal Marsı Tr Plütondan olumlu etkiler alan kişilerin Tr Plüton hangi evlerindeyse hem olumlu hem de olumsuz etkiler alması olasıdır. Ama bu kişilerin Natal Marsları da Boğa, Aslan, Akrep, Kova ise o zaman Tr Plüton sadece keyflerini kaçırmayıp ciddi problemlere yol açabilir.
 
Örneğin Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan İsrail 04 Ekimden itibaren Tr Plütondan (Türkiye'den, TSK'dan, İran'dan, Suriye'den, NATO'dan, Filistin'den, Irak'dan) son derece olumsuz ve yıkıcı etkiler alabilir. Büyük bir olasılıkla 04 Ekimden itibaren İsrail - Filistin - Türkiye çatışması yaşanabilir. Belki de İsrail'in Normalleşme Anlaşması yüzünden bir takım sorunlar çıkabilir.
 
28, 29, 30 Eylül, 01, 02 Ekimde Venüs düşük katsayıda olup Natal Güneş ve Marsı Aslan, Koç, Boğa, İkizler**, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanları olumlu etkileyebilir. Ama 03 ve 04 Ekimde Tr Venüs katsayısını yükseltse de Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları olumsuz etkilemeye devam edebilir. 03 ve 04 Ekimde Natal Marsı bilhassa İkizler, Yay olanlar Tr Venüsden çift yönde olumlu etkiler alabilir. 
 
03, 04 Ekimde Natal Marsı İkizler, Yay olanlar Tr Venüsden (sosyal ve siyasi konular, mal-mülk, para konuları) son derece olumlu etkiler alabilir. Örneğin Natal Marsı Yay olan Rusya Başkanı Putin ve C** E** Tr Venüsden yani diplomatik konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. C** E** ile Rusya Başkanı Putin Suriye ve/veya Libya konusunda son derece önemli diplomatik görüşmeler içine girebilirler. Bu durum Boğa burcu İsrail'in işine gelmeyebilir.
 
28, 29, 30 Eylül, 01, 02, 03 Ekimde Tr Mars düşük katsayıda olup Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı İkizler, Yay olanlar ise olumlu etkiler alabilirler. 04 Ekimden itibaren ise Tr Mars katsayı arttırıp Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanları olumlu etkilerken Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları olumsuz etkilemeye devam edecektir. Bu durum 04 Ekimden itibaren Boğa burcu İsrail'in Natal Marsı Yengeç olan İngiltere, Mısır, BM, IMF, FED gibi ülke ve kuruluşlara dikkat etmesi gerekebilir.
 
Kişisel olarak Natal Güneşi Boğa Marsı İkizler olup Yükseleni Aslan olan bir kişi 9.evindeki Tr Marsdan 04 Ekimde bilhassa 12.ev (Yengeç) ile 6.ev (Oğlak) bazında son derece olumlu etkiler alsa da 10.ev (Boğa), 1.ev (Aslan), 4.ev (Akrep), 7.ev (Kova) bazında olumsuz Marsiyen etkiler (tartışma, kavga, kaza, vs) alabilir. Özetle böyle bir kişi 12.evindeki gizli düşmanlarına karşı zafer kazansa da kariyeriyle, fiziksel sağlığıyla, evle, aileyle, ikili ilişkileriyle (evlilik, ortaklık) ilgili kavga ve tartışmaları olabilir. Tabi ki böyle bir haritada kişinin Natal Satürnü (kariyer), Natal Marsı (fiziksel sağlık), Natal Ayı (evi, aile), Natal Venüsünün (ikili ilişkiler) katsayıları da önemlidir. Natal Gezegenlerinin katsayıları yüksekse sorun kendisinden değil Transitlerle hayatına giren kişilerden kaynaklanabilir.
 
04 Ekimden itibaren Mars ve Plütonun yıkıp dökücü, kırıcı etkisi sadece Boğa, Aslan, Akrep, Kovalara yönelirken diğer burçlara yeni başlangıçlar yapma fırsatları sunacaktır. Natal Güneşi Akrep Marsı Terazi olan ülkemiz Türkiye 2020 sonuna kadar yldızı parlayacak ülkeler arasındadır. Ancak bu durum yüzünden Türkiye Boğa burcu İsrail gibi ülkelerin şimşeklerini üzerine çekebilir. 
 
04 Ekimden itibaren Mars ve Plüton Boğa - Akrep ekseni yüzünden yerin altını ve üstünü karıştırabilir. Zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir. 
 
04 Ekim Astro Carto Grafide Tr Venüs, Mars, Plütondan olumsuz etki alan Venüs, Güneş, Plüto, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Sinop, Çorum, Kastamonu, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Mersin, Adana, Van, Hakkari, Ağrı), Akdeniz Açıkları, Kıbrıs Açıkları, İsrail, Filistin, Ermenistan, Gürcistan, İran, Irak, Suudi Arabistan, Yemen, Umman, Azerbaycan, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Yeni Zelanda, Filipinler, Tayvan, Hong Kong, Çin, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Meksika, Kanada, Venezuella, Kolombiya, Peru, Brezilya, Şili, Arjantin, İspanya, Fransa, İngiltere, İrlanda, Almanya, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, İtalya, Yunanistan, Ege Açıkları, Bulgaristan, Ukrayna, Romanya, Polonya, İsveç, Finlandiya, Rusya
 
Yukardaki Astro Carto Grafide 04 Ekim ve civarı zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, göçükler, şiddet ve terör olayları, elektronik aletlerden kaynaklı kazalar, patlama ve yangınlar olabilir. 
 
28 Eylül Haftası Altın Katsayıları:
 
        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
Altın  -1   +5    0   -2     -2     -4     +2 
 
Ons Altın fiyatları 28 Eylül haftası için yine dalgalı geçebilir. Ons Altın bilhassa 29 Eylül Salı günü yükseldikten sonra tekrar düşüş yaşayabilir.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler.
 
Yükselen Koç 
(04 Ekim 6.ev Venüs, 1.ev Mars, 10.ev Plüto Süper)
Yükselen Boğa -------------------------------------
(04 Ekim 5.ev Venüs, 12.ev Mars, 9.ev Plüto Süper)
Yükselen İkizler -------------------------------------
(04 Ekim 4.ev Venüs, 11.ev Mars, 8.ev Plüto Süper)
Yükselen Yengeç -------------------------------------
(04 Ekim 3.ev Venüs, 10.ev Mars, 7.ev Plüto Süper)
Yükselen Aslan -------------------------------------
(04 Ekim 2.ev Venüs, 9.ev Mars, 6.ev Plüto Süper)
Yükselen Başak -------------------------------------
(04 Ekim 1.ev Venüs, 8.ev Mars, 5.ev Plüto Süper)
Yükselen Terazi -------------------------------------
(04 Ekim 12.ev Venüs, 7.ev Mars, 4.ev Plüto Süper)
Yükselen Akrep -------------------------------------
(04 Ekim 11.ev Venüs, 6.ev Mars, 3.ev Plüto Süper)
Yükselen Yay -------------------------------------
(04 Ekim 10.ev Venüs, 5.ev Mars, 2.ev Plüto Süper)
Yükselen Oğlak -------------------------------------
(04 Ekim 9.ev Venüs, 4.ev Mars, 1.ev Plüto Süper)
Yükselen Kova -------------------------------------
(04 Ekim 8.ev Venüs, 3.ev Mars, 12.ev Plüto Süper)
Yükselen Balık -------------------------------------
(04 Ekim 7.ev Venüs, 2.ev Mars, 11.ev Plüto Süper)
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..