Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Kasım '11

 
Kategori
Astroloji
 

28 Kasım - 04 Aralık Haftasında savaş gündeme gelebilir!

28 Kasım - 04 Aralık Haftasında savaş gündeme gelebilir!
 

Astroloji


Satürn Terazi burcunda Cuma hariç haftanın her günü kötü konumda olduğudan adalet ve diplomasideki otorite sahibi insanlar korku ve karamsarlıkla koydukları yasaklarla çevrelerini kötü etkileyebilirler.

Ayrıca Uranüs de Koç burcunda Salı hariç haftanın her günü kötü konumda olduğundan asker ve polislerden oluşan gruplar çıkabilecek isyanları ve huzursuzlukları bastırmak zorunda kalabilirler.

Merkür ise Yay burcunda Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri kötü konumda olduğundan uzak ülkelerle fikir ayrılıkları, iletişim sorunları, dindar, fanatik yada idealist kişilerle ilgili haberler gündeme gelebilir.

Ay Pazartesi Oğlak burcunda Pazar günü ise Koç burcunda kötü konumda olduğundan sırasıyla otorite sahipleri ve askeri gruplar yurt genelinde aşırı duyarlı hale
gelebilirler.

Jüpiter ise hafta sonu yani Cumartesi ve Pazar günleri Boğa burcunda kötü konumda olduğundan uzak ülkelerle, hukuk ve yasalarla ilgili maddesel savurganlıklar yada
kısıtlamalar yapılabilir. Bu olaylar borsayı ve ekonomiyi kötü etkileyebilir.

Venüs Pazar günü Oğlak burcunda kötü konumda olacak bu yüzden otorite sahibi insanların bire bir ilişkilerine, düşman ve rakiplerine dikkat etmesi gerekiyor. 

Plüto da Pazar günü Oğlak burcunda kötü konumda bu yüzden otorite sahibi insanlar hesapta olmayan problemlere karşı hazırlıklı olmalı !

Özellikle Pazar günü haftanın en yoğun günü oluşu Venüs ve Plütonun Oğlak burcunda kötü konumda oluşu Ayın ve Uranüsün Koç burcunda kötü konumda oluşu diplomatik konularda
problemlere askeri hareketliliğe ve savaş potansiyeline
işaret ediyor.

Tahminlerimiz bu haftalık da bu kadar !

Herkese bol Güneşli günler !

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..