Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Nisan '12

 
Kategori
Güncel
 

28 Şubat av mevsimi başladı

28 Şubat av mevsimi başladı
 

 

 

Tutuklanması gerekenleri AKP’liler belirliyor, polis de tutup götürüyor

Böyle demokrasi görülmedi! Yeryüzünde böyle bir kanun devleti de kanun da yoktur! Adam TV’ye çıkıyor ve isim vererek şunlar şunlar tutuklanmalı diyor.

Asla ben 28 Şubatçıları savunmuyorum. Bence devlet olarak varsa rejim karşıtı din maskeli faaliyetler, ciddi şekilde güvenlik tedbirleri alınacak ama dergâhtı yok tarikattı insanların yaşam biçimlerine müdahale edilmeyecekti. Sincan’da tankların yürütülmesi yanlıştı. Bu durumu yaratan kim varsa hesabını vermeli ama böyle Kavalalı Mehmet Ali Paşa yöntemiyle değil! Bu ne ya! Adam çıkmış televizyona şunu da tutuklayın, bunu da götürün… Türk adaleti kişilerden emir almaz! Adamı delirtmeyin! Asıyor musunuz, kesiyor musunuz ne yaparsanız yapın ama bu ülkeye yakışacak şekilde.

O kişi her kimse TV’deki beyanları hedef göstermedir. Nasıl böyle bir şeye izin verilir ya! Adam resmen yargıyı tahakküm altına alıyor. Gizli tehdit var. Bunu da götüreceksin, karışmam sonra! Türk yargısı AKP’lilerden mi emir alıyor? Demokrasi adına çok rahatsız edici bir durum. Yargının ve hükümetin bu çirkin müdahale ve benzeri tavırları hoş görmesi mümkün değil.

Bunların hepsi halkın gözü önünde oluyor. Tutuklanması gerekenleri AKP’liler belirliyor, polis de tutup götürüyor. Sevgili halkım! AKP’li olabilirsiniz. Oyunuzu vermiş olabilirsiniz. Hatta beğeniyor da olabilirsiniz. Ama sizler önce insansınız. Bu yapılanlar vicdanınıza sığıyor mu? Bu şekilde tutuklama, yargılama olur mu? Ülkede resmen iki gurup birbirine düşman ediliyor. Yarın onlar iktidara gelince sizleri mübarek sakallarınızdan tutup sürükleyerek götürürlerse ne olacak? Böyle saçmalıklara niye tepki göstermiyorsunuz? Bu ülkenin hâkimi savcısı kimin suçlu olduğunu, kimin tutuklanacağını bilmiyorlar mı? İnsanlar hedef gösterilir mi? Kimin suçlu olduğunu, kimin 28 Şubat soruşturması nedeniyle gözaltına alınacağına o zat mı karar verecek? Koskoca Türk adaleti ne yapıyor? Sakallılara talimat verin askerleri onlar gözaltına alsınlar o zaman! Böyle rezalet görülmedi! 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..