Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mayıs '17

 
Kategori
Astroloji
 

29 - 04 Haziran Mayıs 2017 Haftalık burç astroloji: 04 Haziran Ay ve Jüpitere dikkat !

29 - 04 Haziran Mayıs 2017 Haftalık burç astroloji: 04 Haziran Ay ve Jüpitere dikkat !
 

haftalık astroloji


04 Haziran Pazar günü -5 katsayısı ile haftanın en yoğun günü olup bugünde Tr Ay ve Tr Jüpiter -2 katsayısında olacaktır. Tr Ay dalgalanmaları, güvenlik problemlerini sembolize etmektedir. 04 Haziran günü Tr Ay.dan Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcu olanlar olumsuz etkiler alabilirler. Ülke ve dünya çapında bakacak olursak Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda, Koç burcunu sembolize eden askeri konularda, İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişimde, Yengeç burcunu sembolize eden vatani konularda, Aslan burcunu sembolize eden nüfuzlu kişiler ve liderlerde, Yay burcunu sembolize eden hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve kültürlerde, Oğlak burcunu sembolize eden otorite sahibi kişilerde, Başkan ve patronlarda, Kova burcunu sembolize eden özgürlükçü kişi ve gruplarda dalgalanmalar, güvenlik problemleri oluşabilir. İkizler ve Yay burcunu sembolize eden yurt içi ve dışı yollarda güvenlik problemleri oluşabilir. (Mayıs 2017 burç) (haftalık burç)

Natal Güneşi ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olan ülke, grup ve kişiler: Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Lübnan, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), IMF, FED / PKK / ABD Doları, Türk Lirası / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Rusya Başkanı Putin, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah

Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar: Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange

Yukardaki tablodan 04 Haziran Pazar günü Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanların Tr Ay.ı sembolize eden Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlardan Tr Ay bazında olumsuz etki alması olasıdır. Örneğin; (haftalık astroloji)


- ABD Başkanı Donald Trump kendi ülkesi olan Amerika'dan, CIA'den yada Julian Assange'dan, Almanya Başbakanı Angela Merkel'den olumsuz etkiler alabilir. (Mayıs astroloji)
- Rusya Başkanı Putin de Amerika'dan, CIA'den olumsuz etkiler alabilir.
- Suriye'nin de Amerika'dan, CIA'den, Irak'dan Tr Ay bazında (ülke güvenliği) olumsuz etkiler alması olasıdır.
- Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu gibi isimler de MİT (Milli İstihbarat)'den yada Meral Akşener, Ümit Özdağ gibi isimlerden olumsuz etkiler alabilir.
- NATO'nun İngiltere, Amerika, Irak gibi ülkelerden olumsuz etkiler alması olasıdır.
- Rıza Zarrab'ın MİT (Milli İstihbarat) veya CIA'den (Amerikan Haber Alma) yada Amerika'dan olumsuz etkiler alması olasıdır.

Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir. (2017 Mayıs burç)

04 Haziran günü Tr Jüpiter de -2 katsayısında olup Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz, İkizler, Aslan, Yay, Kova burçlarını sembolize eden şeyleri ise olumlu yönde etkileyebilir.

Natal Güneşi ve Marsı Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak olan ülke, grup ve kişiler: Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı

Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar: Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / PKK / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Rıza Zarrab

Yukardaki tablodan Suriye'nin ve NATO'nun Rusya'dan olumsuz etki alması olasıdır. Irak ise Kürdistan Bölgesel Yönetiminden olumsuz etki alabilir. (2017 haftalık burç)

Jüpiterden olumlu etki alan Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanların bir kısmı: Amerika, Almanya, Fransa, İsrail, Çin, Suudi Arabistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Birleşik Rusya Partisi / FBI (Federal Soruşturma) / PKK / Abdullah Öcalan, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong

Bütün bir hafta ve özellikle 04 Haziran günü Tr Jüpiterden olumlu etki alan Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar ise Tr Jüpiterden olumsuz etki alan gruba karşı olumsuz etki verebilirler. Örneğin; (Mayıs 2017)

- İsrail ve İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Irak, Suriye, NATO gibi ülke ve gruplara Tr Jüpiter bazında (yabancı ülke ve kültürler) olumsuz etki vermesi olasıdır.
- ABD Başkanı Donald Trump, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani gibi isimler de Tr Jüpiter bazında Suriye, Irak ve NATO'ya olumsuz yönde etki verebilirler.
- NATO Kuzey Kore Lideri Kim Jong'dan da olumsuz yönde etkiler alabilir.

Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir.(Haziran 2017 burç)

Hafta boyunca ve özellikle 04 Haziran Pazar günü Irak, Suriye ve NATO'nun hem Tr Ay hem de Tr Jüpiterden olumsuz etkiler alması olasıdır. İstanbul Fay Hattında da hafta boyunca deprem yapıcı olumsuz etkiler alması olasıdır. (Haziran astroloji)

31 Mayıs Çarşamba Tr Ay +6 katsayısında olup Natal Marsı Bütün burçları Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. Tr Ay yüksek katsayıda iken güven ve üretkenlik verir. Natal Marsı bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar Tr Ay hangi evinizdeyse 31 Mayıs günü o konularda güven ve veriminiz artabilir. Örneğin Natal Marsı İkizler olup Tr Ay 2.evinizdeyse para konularında veriminizi arttırma imkanlarını yakalayabilirsiniz. Tr Ay 1.evinizdeyse yada 1.evinize çok yakınsa yapmayı düşündüğünüz yeni başlangıçlarda verimli olabilirsiniz. (2017 Haziran burç)

31 Mayıs günü Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan da 6.evindeki Tr Ay.dan olumlu etkiler alabilir. 6.ev her türlü hizmet ve çalışanlarla ilgili olup 31 Mayıs Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı hizmetlerde artış olabilir, çalışma arkadaşlarından olumlu etkiler alabilir. (Haziran 2017)

31 Mayıs günü Tr Ay.dan olumlu etki alabilecek diğer ünlüler ise şöyle: Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat


Yükselen Koç
(04 Haziran 7.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 5.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/29-04-haziran-2017-haftalk-burc.html


Yükselen Boğa
(04 Haziran 6.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 4.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/29-04-haziran-2017-haftalk-burc_21.html


Yükselen İkizler
(04 Haziran 5.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 3.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/29-04-haziran-2017-haftalk-burc_85.html


Yükselen Yengeç
(04 Haziran 4.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 2.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/29-04-haziran-2017-haftalk-burc_40.html


Yükselen Aslan
(04 Haziran 3.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 1.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/29-04-haziran-2017-haftalk-burc_96.html


Yükselen Başak
(04 Haziran 2.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 12.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/29-04-haziran-2017-haftalk-burc_10.html


Yükselen Terazi
(04 Haziran 1.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 11.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/29-04-haziran-2017-haftalk-burc_79.html


Yükselen Akrep
(04 Haziran 12.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 10.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/29-04-haziran-2017-haftalk-burc_30.html


Yükselen Yay
(04 Haziran 11.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 9.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/29-04-haziran-2017-haftalk-burc_87.html


Yükselen Oğlak
(04 Haziran 10.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 8.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/29-04-haziran-2017-haftalk-burc_5.html


Yükselen Kova
(04 Haziran 9.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 7.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/29-04-haziran-2017-haftalk-burc_19.html


Yükselen Balık
(04 Haziran 8.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 6.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/29-04-haziran-2017-haftalk-burc_56.html

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..