Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Nisan '19

 
Kategori
Astroloji
 

29-05 Mayıs 2019 Haftalık Burç

29 - 05 Mayıs 2019 Haftalık Burç Astroloji: 02 Mayıs Ayın En Yoğun Günü! 02 Mayıs Ay, Venüs, 01 Mayıs Güneş, Uranüs Dikkat!
 
02 Mayıs Perşembe günü 01 Mayısdan gelen bir olumsuzluk ve yoğunluk olabilir. 01 Mayısın toplam katsayısı -9 iken 02 Mayısın toplam katsayısı -10 seviyesindedir. 02 Mayısda Tr Venüs Koç burcunda ve -3 katsayısında olup haftanın ve ayın en düşük seviyesine ulaşacaktır. Venüs Koç burcunda pek rahat edemez ve 02 Mayıs günü yine rahatsız olan Koç burcundaki Ay ile kavuşum yapmakta hem de retro olan Satürnden 90 derece almaktadır. Bu yüzden hafta boyu ama bilhassa 02 Mayısdaki Venüse Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burçları son derece dikkat etmeliler. (Nisan 2019 burç) (haftalık burç) (haftalık astroloji)
 
02 Mayısda Tr Ay da Koç burcunda -2 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burçlarının Tr Ay.ı sembolize eden olay ve kişilere çok dikkat etmeleri gerekebilir. Tr Ay düşük katsayıda verimsizliği ve güvenlik problemlerini sembolize etmektedir. Tr Ay ayrıca Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç burcundan kişileri de sembolize etmektedir. (Nisan astroloji) (2019 Nisan burç) (2019 haftalık burç)
 
Hafta boyu ve bilhassa 02 Mayısda çiçeği burnunda Ankara ve İstanbul'un yeni Belediye başkanları İkizler burcu olduğundan Venüs ve Ay hangi evlerindeyse sosyal ve siyasi konulara, iş ortaklarına, talepkar kişilere, para konularına, açık düşman ve rakiplerine, vatani konulara, aşırı vatansever kişilere, verimsizliklere, dalgalanmalara, güvenlik problemlerine son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Yükselen burcunu Yengeç olarak tahmin ettiğim İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 02 Mayısda Tr Venüs ve Ay 10.evinde olacağından kariyeri ile ilgili konularda rakiplerinden (Binali Yıldırım, vs), aşırı vatansever kişilerden ciddi olumsuz etkiler alabilir. Venüs Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi burcundan kişi ve grupları sembolize ettiğinden Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın Natal Güneşi Terazi olan HDP'ye, Natal Marsı Terazi olan İYİ Parti'ye, MİT'e, Natal Güneşi Boğa olan Muharrem İnce'ye, Fetullah Gülen'e ve bu kişilerle ilgili konulara çok dikkat etmeleri gerekebilir. (Nisan 2019)
 
02 Mayısda Ekrem İmamoğlu'nun 8.evi Kova olduğundan Natal Uranüsü Terazi olup Tr (Transit) Venüs -3 katsayısında olacağından ve 8.evini yöneten Natal Uranüsünün katsayısı -1'den -4.e düşeceğinden 10.evindeki Tr Venüs hem Natal Güneşini (İkizler) hem Natal Marsını (Yengeç) hem de 1.evini (Yengeç) olumsuz etkileyeceğinden 02 Mayısda Ekrem İmamoğlu'nun hayatını olumsuz etkileyecek şeyler olabilir. Bir hayati tehlike atlatabilir. Ekrem İmamoğlu'nun 02 Mayıs ve civarı Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi ve Yengeç burcundan kişi ve gruplara çok dikkat etmesi gerekebilir. 02 Mayısda Kemal Kılıçdaroğlu da Tr Ay ve Venüsden olumsuz etkiler almaktadır. (Mayıs 2019 burç)
 
Hafta boyu ve bilhassa 02 Mayısda İkizler burcu ABD Başkanı Trump'In da Venüsyen konulara (sosyal ve siyasi konulara, açık düşman ve rakiplerine, para konularına, ortaklıklarına, Natal Güneşi Boğa olan İngiltere, İsrail ve Ekvador'la ilgili konulara, Natal Güneşi Terazi olan Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika ile ilgili konulara, Natal Marsı Terazi olan Türkiye, TSK, MİT ile ilgili konulara, Natal Güneşi Boğa olan Fetullah Gülen'le ilgili konulara, Natal Güneşi Terazi olan Rusya Başkanı Putin'le ilgili konulara) çok dikkat etmesi gerekebilir. ABD Başkanı Trump'ın yükselen burcunu Boğa olarak tahmin ettiğimden hafta boyu ve bilhassa 02 Mayısda Tr Venüs Trump'In 12.evinde olacağından kendi devletiyle ilgili yada başka devletlerle ilgili konularına zarar verebilir. (Mayıs astroloji)
 
Kişisel olarak hafta boyu ve bilhassa 02 Mayısda Venüsden olumsuz etki alan grubun içindeyseniz Venüs hangi evinizdeyse o konulara çok para gidebilir yada o konularda bir yavaşlık ve kararsızlık olabilir veya o konularda her türlü ikili ilişkilerden (evlilik, ortaklık, açık düşmanlar, rakipler, danışmanlar) zarar görülebilir. (2019 Mayıs burç)
 
Hafta boyu ve bilhassa 02 Mayısda parti bazında HDP'nin keyfi kaçabilir, İYİ Parti'Nin talepleri artabilir, TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) ve Türkiye'nin ABD Başkanı Trump'dan, Yengeç burcu Amerika'dan, Koç burcu NATO'dan talepleri artabilir yada TSK'Nın Suriye içlerine ilerlemesi olasıdır. Ayrıca 02 Mayıs ve civarı terör örgütü PKK'nın güvenlik problemleri oluşabilir ve örgüt ağır maddi ve siyasi kayıplara uğrayabilir. Terazi burcu Rusya Başkanı Putin'in bir takım toprak paylaşımları (Suriye yada İsrail ile ilgili) yüzünden keyfi kaçabilir. Boğa burcu İsrail ve Terazi burcu Netanyahu'nun da Amerika ve Trump'dan talepleri artabilir. Suudi Arabistan ve Kralı Selman'ın da bir takım sosyal ve siyasi konular yüzünden keyfi kaçabilir ve son derece olumsuz etkiler alabilir. (Mayıs 2019)
 
Hafta boyu ve bilhassa 02 Mayısda
Ay ve Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Lübnan, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), IMF, FED, Avrupa Ordusu / PKK / Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin /Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden,Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İsrail Başbakanı Netanyahu, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan, İspanya, Güney Kore / HDP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Muharrem İnce, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Ekrem İmamoğlu 
 
Ay ve Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay ve Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişilere çok dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir.
 
02 Mayısda Ay Transiti de -2 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanları son derece olumsuz yönde etkileyebilir. 02 Mayısda hem Ay hem de Venüsden İkizler ve Yay burçlarını sembolize eden hava, kara ve deniz yollarında ciddi güvenlik problemleri, yavaşlık ve aksaklıklar oluşabilir. İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişimde (bilgi, belge, yazışma, konuşma, ulaşım, vs) güvenlik problemleri, hacker ve casusluk faaliyetleri oluşabilir. Özellikle 02 Mayısda Tr Ay.dan olumsuz etki alan ülkelerin güvenliklerinde önemli açıklar ve problemler oluşabilir.
 
02 Mayısda Astro Carto Grafide Tr Ay ve Venüsden olumsuz etki alacak (Tr Mars, Merkür, Ay, Güneş, Venüs, Jüpiter, Satürn, Uranüs çizgilerinin geçtiği) bölgeler: Türkiye (İstanbul, Bursa, Marmaris, Denizli, Antalya, İzmir, Bodrum, Çanakkale, Edirne, Samsun, Gaziantep, Sivas, Adana, Mersin, Malatya, Şanlıurfa, Giresun, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Cizre, Erzurum, Rize, Trabzon), Suriye, Irak, Ürdün, İsrail, Filistin, Mısır, Suudi Arabistan, Sudan, Yemen, İran, Ermenistan, Gürcistan, Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Rusya, Polonya, Almanya, İtalya, Hollanda, Danimarka, Norveç, İsveç, İrlanda, İspanya, Portekiz, Cezayir, Libya, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Sri Lanka, Çin, Tayland, Malezya, Singapur, Filipinler, Endonezya, Papua Yeni Gine, Avutralya, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Kolombiya, Venezuella, Peru, Brezilya, Arjantin
 
Yukardaki tabloda adı geçen bölge ve ülkelerde 02 Mayısda olumsuz hava şarları oluşabilir ve olumsuz hava şarları yüzünden hava, kara ve deniz yolculuklarında olumsuzluklar ve kazalar yaşanabilir. Ayrıca yukardaki tabloda adı geçen ülkelerin güvenliklerinde ihlaller oluşabilir. Yukardaki tabloda adı geçen ülkelerin hava, kara ve deniz yollarındaki güvenliklerine dikkat etmeleri gerekebilir. 
 
01 Mayısda Güneş ve Uranüs Transitlerine Dikkat ! 
01 Mayıs kimine göre Bahar Bayramı kimine göre İşçi Bayramıdır. Boğa burcundaki Tr Güneş 04 Mayısa kadar düşük katsayıda bulunmaktadır. Tr Güneş 04, 05 Mayısda katsayısını +2 seviyesine çıkaracaktır. Ancak 01 Mayısda Tr Güneş -2 katsayında olup Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burçlarını son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Bu duruma 01 Mayısda -2 katsayısındaki Tr Uranüs de eşlik edebilir ve 01 Mayıs günü şiddet olayları, asi ve aykırı kişilerin neden olacağı olaylar, patlamalar, zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, volkanik aktiviteler, toprak kaymaları, heyelan ve göçükler olabilir.
 
29, 30 Nisan (-1), 01 Mayıs (-2), 02, 03 Mayıs (-1)
Uranüs ve Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Kuzey Kore, KKTC, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, MHP / FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, AB, IMF, FED / PYD / Fenerbahçe / BitCoin, Euro / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov,Julian Assange, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Hillary Clinton, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
29 Nisan (-1), 30 Nisan, 01 Mayıs (-2), 02, 03, 04, 05 Mayıs (-1)
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Mansur Yavaş
 
Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Güney Kore / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr
 
Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Avrupa Ordusu / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
Yukardaki tabloda Güneş ve Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Güneşi ve Uranüsü sembolize eden ayrıca Uranüsden olumlu etki alan Natal Marsı İkizler, Yay olan ülke, grup ve kişilere karşı dikkatli olmaları gerekebilir.
 
01 Mayısda Astro Carto Grafide Tr Güneş ve Uranüsden olumsuz etki alacak (Tr Venüs, Ay, Güneş, Merkür, Plüto, Satürn, Uranüs, Neptün çizgilerinin geçtiği) bölgeler: Türkiye (Çanakkale, İzmir, Bodrum, Marmaris, Denizli, Antalya, Bursa, Edirne, İstanbul, Eskişehir, Gaziantep, Sivas, Samsun, Malatya, Şanlıurfa, Adana, Kahramanmaraş, Adıyaman), Kıbrıs, İsrail, Filistin, Ürdün, Lübnan, Suriye, Irak, Suudi Arabistan, Yemen, Mısır, Sudan, Libya, Cezayir, İspanya, Portekiz, Fransa, İngiltere, İrlanda, Almanya, Hollanda, İtalya, Danimarka, Norveç, İsveç, Finlandiya, Polonya, Bosna-Hersek, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Ukrayna, Rusya, Gürcistan, Ermenistan, Azerbaycan, İran, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Malezya, Singapur, Tayland, Tayvan, Filipinler, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Güney Kore, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Ekvador, Panama, Kolombiya, Venezuella, Peru, Brezilya, Arjantin
 
01 Mayısda Yukardaki Astro Carto Grafide adı geçen ülkelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, şiddet olayları, şiddetli patlamalar, toprak kaymaları, heyelan ve göçükler oluşabilir. 01 Mayısda özellikle Fransa'da Uranüsü sembolize eden Sarı Yelekliler kayda değer şiddet olaylarına neden olabilirler. 01 Mayısda yukarda adı geçen ülke ve bölgelerde şiddet olaylarına karşı önlem almakta fayda vardır. 01 Mayısda olası olaylar 02 Mayısa da yansıyabilir. Ülkemiz Türkiye'Nin de 01 ve 02 Mayısda şiddet olaylarına ve depremlere karşı dikkatli olması gerekebilir.
 
30 Nisanda Euro ve Bitcoin'de Tr Ay yüzünden bir verim artışı olsa da 01 Mayıs ve civarı Bitcoin ve Euro'da değer kayıpları oluşabilir. 29 Nisanda Dolarda bir artış oluşsa da haftanın geri kalan günlerinde Dolarda bir düşüş eğilimi görülebilir. 01 Mayıs ve civarı Altın fiyatlarında da bir düşüş yada dalgalanma olabilir.
 
Bütün bu olumsuzluklara rağmen hafta boyu Neptün transiti yüksek katsayıda olup Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burçlarını olumlu yönde etkileyebilir. Neptün yüksek katsayıda hangi evimizdeyse o konularda yardımlaşmaların ve yaratıcılığımızın artacağını göstermektedir. Örneğin Tr Neptün 8.evinizdeyse başkaları ile sahip olduğunuz ortak paralardan, kredilerden, mirasla ilgili konulardan son derece olumlu etkiler alabilirsiniz.
 
29 Nisanda +3 katsayısındaki Tr Ay.dan Natal Marsı bütün burçlar bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar Tr Ay hangi evlerindeyse son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin 29 Nisanda Tr Ay 8.evinizdeyse ortak paralar, mirasla ilgili konular, kira geliriniz yada bankalarla ilgili konularınızda verimli artışlar olabilir.
 
30 Nisanda ise Tr Ay +5 katsayısında olup Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burçlarını son derece olumlu etkileyebilir. Olumlu etki alan kişilerin Tr Ay hangi evlerindeyse o konularda kendilerini güvenceye almaları ve verimlerini arttırmaları olasıdır.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç 
(01 Mayıs 2.ev Güneş, Uranüs, 02 Mayıs 1.ev Ay, Venüs Dikkat, 29, 30 Nisan 12.ev Ay, Neptün Süper)
Yükselen Boğa
(01 Mayıs 1.ev Güneş, Uranüs, 02 Mayıs 12.ev Ay, Venüs Dikkat, 29, 30 Nisan 11.ev Ay, Neptün Süper)
Yükselen İkizler
(01 Mayıs 12.ev Güneş, Uranüs, 02 Mayıs 11.ev Ay, Venüs Dikkat, 29, 30 Nisan 10.ev Ay, Neptün Süper)
Yükselen Yengeç
(01 Mayıs 11.ev Güneş, Uranüs, 02 Mayıs 10.ev Ay, Venüs Dikkat, 29, 30 Nisan 9.ev Ay, Neptün Süper)
Yükselen Aslan
(01 Mayıs 10.ev Güneş, Uranüs, 02 Mayıs 9.ev Ay, Venüs Dikkat, 29, 30 Nisan 8.ev Ay, Neptün Süper)
Yükselen Başak
(01 Mayıs 9.ev Güneş, Uranüs, 02 Mayıs 8.ev Ay, Venüs Dikkat, 29, 30 Nisan 7.ev Ay, Neptün Süper)
Yükselen Terazi
(01 Mayıs 8.ev Güneş, Uranüs, 02 Mayıs 7.ev Ay, Venüs Dikkat, 29, 30 Nisan 6.ev Ay, Neptün Süper)
Yükselen Akrep
(01 Mayıs 7.ev Güneş, Uranüs, 02 Mayıs 6.ev Ay, Venüs Dikkat, 29, 30 Nisan 5.ev Ay, Neptün Süper)
Yükselen Yay
(01 Mayıs 6.ev Güneş, Uranüs, 02 Mayıs 5.ev Ay, Venüs Dikkat, 29, 30 Nisan 4.ev Ay, Neptün Süper)
Yükselen Oğlak
(01 Mayıs 5.ev Güneş, Uranüs, 02 Mayıs 4.ev Ay, Venüs Dikkat, 29, 30 Nisan 3.ev Ay, Neptün Süper)
Yükselen Kova
(01 Mayıs 4.ev Güneş, Uranüs, 02 Mayıs 3.ev Ay, Venüs Dikkat, 29, 30 Nisan 2.ev Ay, Neptün Süper)
Yükselen Balık
(01 Mayıs 3.ev Güneş, Uranüs, 02 Mayıs 2.ev Ay, Venüs Dikkat, 29, 30 Nisan 1.ev Ay, Neptün Süper)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..