Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Nisan '14

 
Kategori
Astroloji
 

29 Nisan 2014'de Güneş Tutulması ve burçlara yansıması

29 Nisan 2014'de Güneş Tutulması ve burçlara yansıması
 

Halkalı Güneş Tutulması... İnternetten alınmıştır.


Sisli ve puslu…

Ve de ağlıyor günlerdir Gökyüzü!

15 Nisan’da da kan ağladı Ay.

Tutuldu ve tutulacağına da bin pişman. Hem pişman oldu, hem de pişman etti herkesi.

Neyse ki Güneş Tutulması ile ‘’Kanlı Ay Tutulması’’nın olası olumsuz etkilerinden sıyrılıp, kurtulacağız

Bugün ki şu satırları yazmaya çalıştığım saatlerde; Güneş tutulmak üzere.

Konum itibariyle çok kısa bir süre ve çok uzak diyarlarda görüleceğinden, sadece tutulma anını gök bilimciler izleyebilecekler.

Güneş tutulmasını izleyemeyecek olmamıza karşın, etkilerinin uzun zaman süreceği astrologlarca dillendirilmekte.

Halkalı Tutulma olarak başlayacak olan 29 Nisan, Güneş Tutulması, parçalı tutulma olarak sürerken;  her zamanki yeni ay enerjisinden daha güçlü ve etkili bir enerji gücü ile Dünya'yı ve biz insanları etkileyecek.

Tarihin eskimeyen o solmuş sayfalarına baktığımızda; yeniden doğuşu simgelediğini varsaymış insanlar binyıllar boyu.

Hangi burçta olursak olalım, tutulmanın yaydığı enerjiyi olumluya çevirmenin, biz insanların düşüncelerinde olduğunu varsayalım.

Bilinçaltımıza yerleşen, yerleştikçe bizi kemiren ve üzen endişe ve kaygıyı bir tarafa bırakıp, temizleyerek, düşünsel enerjimizi; iyiye ve güzele olumladığımız takdirde, Güneş Tutulması ile evrene yayılan enerjinin gücüyle, güzellikleri ve iyilikleri yaşamamız olasılık dâhilinde.

Güneş ve tutulmasına dair, bu kadar girizgâhtan sonra, Boğa burcunda gerçekleşecek olan ve astrologlarca en çok Boğa burcunu etkileyeceği söylenen tutulmanın; tüm burçları nasıl etkileyeceğine bakalım.

Koç Burcu;

Parasal ve aşk konularında başarılı ve atılımcı bir döneme girmektesiniz. Planlı ve programlı bir mali portrenin getireceği rahatlama ile ferah günler yaşamanız kaçınılmaz görünmekte. Ancak rahatladım deyip de mali konularda sakın fazla açılmayın. Gün ola, harman ola deyip, bir miktar finansı kenara saklamanızda fayda var. Unutmayın.

Boğa Burcu;

Belki bugüne değin sıkıntı yaşadınız, karamsarlıklara kapılıp üzüntü ve yılgınlığa kapıldınız. Burcunuzda gerçekleşen Güneş Tutulmasının enerjisinin, olumlu etkilerini hissedecek ve yorgun, bezgin hissettiğiniz günleri geride bırakacağınız bir döneme adım atacaksınız. Benliğinizde saklamış olduğunuz sonsuz sabrın da yardımıyla, yüreğinizin sesini dinleyip; hem iş hem de ikili ilişkilerde daha güzel, daha rahat günler yaşamanız mümkün. Elbette olumlu düşünüp, olumlu enerji ye sahip olmak en önemlisi.

İkizler Burcu;

Önemli kararlar alma arifesinde olduğunuz bir dönemin başlangıcındasınız. Evlilik veya iş konusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Kararlı ve endişelerden ırak, parlak bir atılım dönemi yaşayacaksınız. Parasal konularda daha fazla dikkatli davranmanızda yarar var. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Ayrıca insanlara da körü körüne inanmaktan vaz geçip, duyduklarınızı ve yaşadıklarınızı irdelemenizin sizin yararınıza olacağını unutmamalısınız.

Yengeç Burcu;

Güneş tutulmasından kaynaklanan ve yayılan olumlu enerjinin hayatınıza rengârenk yansıması olacak. Bu enerji, gelecek günlerde yaşayacağınız güzel günlerin müjdecisi olarak gelecek yaşamınıza. İş hayatınızda başarılar, birbiri ardı sıra gelecek. Önünüzde yepyeni ufuklar açılacak. İç sesinize kulak vermeyi sakın ihmal etmeyin. Aşkı bulduğunuz an sımsıkı sarılın…

Aslan Burcu;

Sezgilerinizin en güçlü olduğu bu günlerde; sezgilerinizi göz ardı etmeden davranmanızda yarar var. İş ve aşk hayatınızda eskiye nazaran, daha dikkatli ve ihtiyatlı olmanız gerekebilir. Risk taşıyan girişimlerden kaçınmalısınız. Hırsınız her zaman yüksek. Hırsınızın yeteneklerinizin önüne geçmesine engel olmak sizin elinizde. Mutluluğa erişmek istiyor iseniz, hareketlerinizi dengelemeniz gerekiyor. Sevgiyi ve hoş görüyü ön plana almalısınız.

Başak Burcu;

Aşk, kapıyı kaç kez çalar bilinmez ama bu dönemde kapınızın aniden çalınabileceği, kuvvetle muhtemel. Sizi heyecandan, heyecana sürükleyecek olan aşk dalgalarına kapılacak ve mutlu olacaksınız. Hayalleriniz ve isteklerinizin gerçekleşeceği bir döneme giriyorsunuz. İş ve parasal konularda da dengede olacaksınız.

Terazi Burcu;

Her yüreğin içinde gizli bir pırıltı saklıymış. Güneş tutulmasının enerjisi ile yüreğinizdeki pırıltının gün ışığına çıkacağı ve çevrenize yansıtacağınız bir döneme girmektesiniz. Hüznü, üzüntüyü ve yaşanan tüm sıkıntıları geride bırakarak, ferah ve mutlu günler yaşayacaksınız. Parasal konularda tedbiri elden bırakmadığınız sürece de sıkıntınız olmayacak.

Akrep Burcu;

Hep hayal ve umut kırıkları yaşadığınızı düşünüp, üzüldüğünüz günleri geride bırakıyorsunuz. ‘’Her güzel gönül, yüreğinin ekmeğini yer’’ misali; sarf ettiğiniz çaba ve gayretlerin ödülünü alacağınız günler çok yakın. Güçlü ve dirayetli benliğiniz, olumlu düşüncelerin etkisiyle daha da güçlenecek ve kendinizi mutluluğun ta içinde bulacaksınız. İş konusunda size bugüne değin engel olmaya kalkanların bertaraf olması ile başarı grafiğiniz yükselecek.

Yay Burcu;

Gerginliklerin ansızın bitip, tükendiği rahat bir döneme girmektesiniz. Parasal yönden yaşadığınız sıkıntılardan birden bire kurtulacaksınız. ‘’Su akar, yolunu bulur’’ diyerek, hayatınızın akışında; iyi ve kötüyü daha iyi ayırt ederek, sıkıntıları ardınızda bırakacağınız bir yola adım atacaksınız. Mali konularda dikkatli, aşk konusunda da mutlu birliktelik yaşayacaksınız. Olumlu duygu ve düşünceleri göz ardı etmemelisiniz.

Oğlak Burcu;

Bugüne değin, yaşadığınız pişmanlıkları ve keşkeleri bir kenara atmanın zamanı geldi diyerek, yeni bir döneme giriyorsunuz. Önünüzdeki günlerde yeni fırsat ve girişimlere kucak açacak ve iş konusunda hayli başarı sahibi olacaksınız. Yaşadığınız olumsuzlukları geride bırakarak, öz benliğinizin farkını etrafınıza da yansıtacak ve yeniden hayata bağlanmanın yolunu çizeceksiniz. İş konusunda, çevrenizdekilerin gıpta ile bakan bakışlarını sevgi ile karşılayacak ve tutulmanın güçlü enerjisini tüm olumluluğunu hissederek yaşayacaksınız. Asabiyete hayatınızda yer yok! Unutmayın.

Kova burcu;

Şans her zaman sizden yana. Bunu yaşadığınız her an, her olayda fark etmektesiniz. Bu kez Güneş tutulmasının güç veren enerjisi ile daha da şanslı günlerin içine giriyorsunuz. Yaşanmış olumsuzlukların hepsi bir anda son bulacak. İş hayatınızdaki yükselmeleriniz ile bu şans faktörünü daha fazla özümseyeceksiniz.  Yükselen başarı grafiğiniz, koşar adımlarla zirveye gidecek. Aşk veya evlilik hayatınızda da çok güzel ve mutlu günler sizinle.

Balık Burcu;

Hassas, duygusal ve narin yapınız, güçlü kişiliğiniz ile birleştiğinde; çevrenizde olağanüstü sevilen bir kişi olduğunuzu fark ettiriyor. Güneş Tutulmasının yüksek enerjisi, iş hayatınızda yükseliş merdivenlerinin basamaklarında size eşlik edecek. İç dünyanızın güzelliği ile taçlandırdığınız benliğiniz güçlü ve kendinden emin adımlarla yeni heyecanlar yaşayacak. Ne kadar güçlü olursanız olun, duygusal yönünüzün sizi yönlendirmesine izin vermeyin. Yalanlara kanmamak için dikkat edin.

Düşüncelerinizde olumlu olmayı asla ihmal etmeyin. Ne verirseniz Evrene, o gelir sizinle…

 

Yazarın Notu;

Kimi astronomlara göre 06.11, kimilerine göre de 09.14 de tutulacağı varsayılan Güneş’i yazıyı yayına verinceye kadar, ben tuttum sanırım.

Her gününüz güzel, her gününüz iyi, her gününüz sağlıklı ve mutlu geçsin.

Sevgilerimle…

 

Ay Şen

 

 

 

 
Toplam blog
: 533
: 1375
Kayıt tarihi
: 14.11.10
 
 

Aydoğdu; kızgın güneşinde Ağustos'un, sararmıştı altın sarısı başaklar. Kırlangıçların göç dansın..