Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Temmuz '13

 
Kategori
Astroloji
 

29 Tem - 04 Aug: Vatani konular yoğun; 30 Tem. Ay Boğa'da (para, mal-mülk, toprak, arazi) süper !

29 Tem - 04 Aug: Vatani konular yoğun; 30 Tem. Ay Boğa'da (para, mal-mülk, toprak, arazi) süper !
 

Astroloji


15 - 21 Temmuz haftası için yaptığımız yorumlarda 17 - 18 Temmuz günleri için Uranüsün Koç burcunda -3 katsayısı ile haftanın en kötü konumunda olduğu için asker, polis ve güvenlik birimlerinin asi gruplar yüzünden huzursuzluk yaşayabileceklerini, 18 - 19 Temmuz günleri ise Merkürün Yengeç burcunda -3 katsayısı ile haftanın en kötü konumunda olduğundan Yengeç burcunu sembolize eden ülke, vatan ve vatanseverler, üretim konuları ile üreticiler, güvenlikle ilgili konuları kötü yönde etkileyebileceğini söylemiştik gerçekten de 18 Temmuz'da TSK'nın sınırda silahlı gruplara karşı kırmızı alarm verdiği medyaya yansıdı; 19 Temmuz'da Suriye'den ateş açıldı, 3 askerimiz yaralandı; 20 Temmuz'da Ankara'da Suriye plakalı bombalı bir aracın arandığı ama haberin doğru olmadığı haberleri medyada yer aldı. Bu arada 21 Temmuz'da Mars ve Plütonun aynı anda kötü konumda olduğundan dolayı ani ve istenmeyen değişimlerin olabileceğini belirtmiştik (Ölüm, yıkım, manipülasyon, vs.) tam da bu günde yani 21 Temmuz Pazar günü Akçakale sınır kapımızdaki çatışmalar yeniden alevlendi. Barzani Kürtlere çağrı yaptı. BDP heyeti Öcalan ile görüşmek üzere İmralı'ya gitti. Öcalan'ın sağlık durumu gündeme geldi. Bu arada 21 Temmuz günü yer altında da faaliyetlerin artabileceğini söylemiştik gerçekten de Yeni Zelanda'nın Cook Strait bölgesinde 6,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 22 - 28 Temmuz haftası için yaptığımız yorumlarda 21 Temmuzun devamı 22 Temmuz'da da gerilimin devam edebileceğini söylemiştik gerçekten de Çin'de 22 Temmuz saat 07:45'de 6.6'lık deprem oldu ve 75 kişinin öldüğü medyaya yansıdı; yine 22 Temmuz'da saat 07:56'danKastamonu'da 4.2'lik deprem oldu; PKK'nın Suriye kolu PYD ile El Nusra'nın savaşı kızıştı; TSK kırmızı alarma geçti.


Gerçekten de 18 Temmuz'dan beri Polis, asker ve güvenlik birimleri hissedilebilir bir yoğunluk içindeler.

Bu haftanın en belirgin özelliği 30 Temmuz Salı günü Ay'ın Boğa burcunda +7 katsayısı ile süper bir konumda olacağıdır. Boğa burcunu temsil eden her şey (Para, mal-mülk, arazi ve toprak paylaşımı, vs.) Ay'dan (vatani konular, vatanseverler, Üretim ve üreticiler, güvenlikle ilgili konular, vs.) iyi etkiler almakta. Örneğin üretimle ilgili konular, üreticiler parasal konuları olumlu etkileyecek bir takım atılımlar yapabilirler; parasal konularda olumlu gelişmeler olabilir; vatanseverler arazi ve toprak bütünlüğünü olumlu etkileyecek adımlar atabilirler; bir takım vatani konular da arazi ve toprak paylaşımını pozitif yönde etkileyebilir. Ülke genelinde arazi ve toprak bütünlüğünü ilgilendiren güvenlik yöntemleri de gündeme gelebilir. Bu arada Boğa burcunun yöneticisi Venüs Başak burcunda iyi bir konumda olduğundan olumlu parasal gelişmeler işçi, memur ve çalışanları, hizmet ve sağlık sektörünü de olumlu etkileyebilir. Ay'ın Boğa burcundaki süper etkisi 1 gün öncesi yada 1 gün sonrası da hissedilebilinir.

Venüs Başak burcunda Perşembe, Cuma ve Pazar günleri haftanın en iyi konumunda olduğundan işçi, memur ve çalışanlar, hizmet ve sağlık sektörü Venüs'den pozitif etkiler almakta. Örneğin işçi, memur ve çalışanların, hizmet ve sağlık sektörünün parasal konularında pozitif gelişmeler olabilir. Hizmet ve Sağlık sektöründe uyum ve üretkenlik artabilir. Çeşitli sosyal konular da işçi, memur ve çalışanları olumlu etkileyebilir.

Ay 04 Ağustos Pazar günü kendi öz burcu olan Yengeç burcunda kötü konumda olduğundan vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular kötü etkiler almakta. Bu konularda aşırı duyarlılık, güvensizlik, uyumsuzluk olabilir.

Merkür Yengeç burcunda Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri kötü konumda olduğundan vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular Merkür'den negatif etkiler almakta. Bu günlerde güvenlikle ilgili konularda bilgi sızmaları, vatani konularda yalan yanlış haberler, üretimle ilgili konularda hilekarlıklar olabilir.

Mars Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar günleri Yengeç burcunda kötü konumda olduğundan vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular Mars'dan kötü etkiler almakta. Örneğin bu günlerde vatani konularda şiddet, saldırı, kavga ve zorlanmalar olabilir. Vatani konular, Üretim ve güvenlikle ilgili konularda yeni başlangıçlar istenilen sonuçları vermeyebilir. Güvenlikle ilgili konularda saldırılar da olabilir. Üretimle ilgili konularda zorlanmalar da olabilir. Özellikle 02 Ağustos Cuma günü Mars Yengeç.de -3 katsayısı ile haftanın en kötü konumunda olduğundan bu günde vatani konularda şiddet ve saldırılar çoğalabilir.

Uranüs Koç burcunda bütün bir hafta kötü konumda olduğundan bu hafta da yapılacak yeni başlangıçlar ani değişimlere, bencillik ve sorumsuzluklara gebe kalabilir. Asker, polis ve güvenlik birimleri bu hafta da asi ve devrimci gruplar tarafından huzursuz olabilirler. Grup ve organizasyonlar içinde de huzursuzluklar, ani değişimler olabilir. Geleceğe yönelik projeler ve teknolojik konularda da ani değişimler, sorumsuzluk ve bencillikler olabilir. Bir takım bilimsel ve teknolojik gelişmeler asker, polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir.

Bu haftanın başında vatani ve güvenlikle ilgili konular Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri Merkür.den hafta sonuna doğru ise (Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar) Mars.dan kötü etkiler almakta yani Pazartesi, Salı, Çarşamba vatani konular iletişimin her dalından (fikir, konuşma, yazı, vs.) negatif etkilenebilir. Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ise vatani konularda saldırı, öfke, şiddet, zorlanma ve kavgalar olabilir. Bu arada Uranüs Koç burcunda bütün bir hafta kötü konumda olduğundan asker, polis ve güvenlik birimleri de asi ve devrimci gruplar tarafından huzursuz olabilir.

Satürn ise Pazartesi ve Çarşamba Akrep burcunda haftanın en iyi konumunda olduğundan Başkan, patron ve otorite sahipleri eskimiş değerleri dönüştürmeye her zamankinden daha çok çaba sarf edebilirler. Başkan ve otorite sahipleri bankacılık, borç paralar, vergiler konularında olumlu düzenlemeler yapabilirler. 

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 29 Temmuz - 04 Ağustos haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 2.evde Salı süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 4.evde Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 4.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 4.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Venüs 6.evde Prş, Cuma, Pazar süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında Sabırlı, dayanıklı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uyumlu, sosyal, adil, nazik.

Satürn 8.evde Pzt, Çrş süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Yükselen Boğa

Ay 1.evde Salı süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 3.evde Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 3.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 3.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Venüs 5.evde Prş, Cuma, Pazar süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sabırlı, dayanıklı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uyumlu, sosyal, adil, nazik.

Satürn 7.evde Pzt, Çrş süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Uranüs 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen İkizler

Ay 2.evde Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 2.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 2.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Venüs 4.evde Prş, Cuma, Pazar süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sabırlı, dayanıklı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uyumlu, sosyal, adil, nazik.

Satürn 6.evde Pzt, Çrş süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Uranüs 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 12.evde Salı süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu. (Sıkıntı ve sorunlarınızın gizli düşmanlarınızın üstesinden gelebilirsiniz.)

Yükselen Yengeç

Ay 1.evde Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 1.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 1.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Venüs 3.evde Prş, Cuma, Pazar süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sabırlı, dayanıklı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uyumlu, sosyal, adil, nazik.

Satürn 5.evde Pzt, Çrş süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Uranüs 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 11.evde Salı süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Yükselen Aslan

Venüs 2.evde Prş, Cuma, Pazar süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sabırlı, dayanıklı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin,uyumlu, sosyal, adil, nazik.

Satürn 4.evde Pzt, Çrş süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Uranüs 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında  ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 10.evde Salı süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 12.evde Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 12.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 12.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Yükselen Başak

Venüs 1.evde Prş, Cuma, Pazar süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sabırlı, dayanıklı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uyumlu, sosyal, adil, nazik.

Satürn 3.evde Pzt, Çrş süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Uranüs 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 9.evde Salı süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 11.evde Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 11.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 11.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. 

Yükselen Terazi

Satürn 2.evde Pzt, Çrş süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin,nsabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Uranüs 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 8.evde Salı süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 10.evde Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 10.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 10.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Venüs 12.evde Prş, Cuma, Pazar süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında Sabırlı, dayanıklı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uyumlu, sosyal, adil, nazik.

Yükselen Akrep

Satürn 1.evde Pzt, Çrş süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Uranüs 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 7.evde Salı süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 9.evde Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 9.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Yüksek öğrenim, hukuk ve yasalar konularında iletişim problemleri olabilir)

Mars 9.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Venüs 11.evde Prş, Cuma, Pazar süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sabırlı, dayanıklı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uyumlu, sosyal, adil, nazik.

Yükselen Yay 

Uranüs 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 6.evde Salı süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 8.evde Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 8.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 8.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Venüs 10.evde Prş, Cuma, Pazar süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sabırlı, dayanıklı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uyumlu, sosyal, adil, nazik.

Satürn 12.evde Pzt, Çrş süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Yükselen Oğlak

Uranüs 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 5.evde Salı süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 7.evde Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 7.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 7.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Venüs 9.evde Prş, Cuma, Pazar süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Sabırlı, dayanıklı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uyumlu, sosyal, adil, nazik.

Satürn 11.evde Pzt, Çrş süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Yükselen Kova

Uranüs 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 4.evde Salı süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 6.evde Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 6.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 6.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Venüs 8.evde Prş, Cuma, Pazar süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sabırlı, dayanıklı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uyumlu, sosyal, adil, nazik.

Satürn 10.evde Pzt, Çrş süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Yükselen Balık

Uranüs 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Ay 3.evde Salı süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında duyarlı, anlayışlı, üretken, uyumlu, huzurlu.

Ay 5.evde Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 5.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 5.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Venüs 7.evde Prş, Cuma, Pazar süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sabırlı, dayanıklı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, uyumlu, sosyal, adil, nazik.

Satürn 9.evde Pzt, Çrş süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..