Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mayıs '09

 
Kategori
Magazin
 

3. Mersin Türk Müziği Festivali'nde sanat rüzgarları esiyor...

3. Mersin Türk Müziği Festivali'nde sanat rüzgarları esiyor...
 

Nalan Altınörs ve Yıldırım Bekçi’nin birkaç parçasına eşlik eden Başkan Macit Özcan, daha sonra sana


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türk Müziği Festivali’nin ikinci gününde, Türk Sanat Müziği’nin güçlü ve sevilen seslerinden Nalan Altınörs ile Yıldırım Bekçi sahne aldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Sarayı’nda gerçekleşen festivalin ikinci gününde, Türk Sanat Müziği’nin güçlü yorumcuları Nalan Altınörs ve Yıldırım Bekçi, <ı>“Unutulmayan Şarkılar” adı altında verdikleri konserde birbirinden güzel eserleri seslendirdiler.

Kalabalık bir sanatsever topluluğu tarafından dinlenen Yıldırım Bekçi ve Nalan Altınörs konserine, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan da iştirak etti.

Mersin’de Türk Sanat Müziği Festivali yapıldığını ve bu festivale kendilerinin de davet edildiğini duyduklarında çok heyecanlandıklarını belirten sanatçılar, <ı>“Mersin’in sanata ve kültüre bu kadar değer ve önem veren bir şehir olduğunu bilmiyorduk. Türkiye’nin birçok yerinde değişik türde festivaller yapılmakta ancak Türk Sanat Müziği Festivali’ni sadece Mersin’de gördük. Kültür ve sanat etkinliklerine bu kadar önem veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ı tebrik ederken, bu muhteşem salonda konser verme onurunu bizlere yaşattığı için kendisine teşekkür ediyoruz” dediler.

Daha sonra sahneye gelerek sanatçıları tebrik eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, <ı>“Mersin’de 10 yıldır yerleştirmeye çalıştığımız kültür ve sanat etkinlikleri, önümüzdeki 5 yıllık süre içerisinde de artarak devam edecektir. Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Türk Müziği Festivali’ne böylesi yoğun bir ilgi gösteren Mersin Halkı’na teşekkür ederken, festivalimize iştirak eden ve katkı sunan sanatçılarımızı da kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Nalan Altınörs ve Yıldırım Bekçi’nin birkaç parçasına eşlik eden Başkan Macit Özcan, daha sonra sanatçılara birer plaket takdim etti.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..