Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ağustos '16

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

3 adımda yaşamınızı istediğiniz gibi değiştirin

3 adımda yaşamınızı istediğiniz gibi değiştirin
 

Değişen sadece senin yeni farkettiğindir...


Sadece 3 adımda tüm yaşam değişecek, öylemi?

 

3 altın adım.

 

Peki, nedir bu 3 mucizevi adım?

 

Sen bu adımları  attın ve mucize yaşıyorsun da biz mi bilmiyoruz, diyenler olacak.

Etrafımda bulunan kişiler yaşadığım hayatın nasıl mucizevi bir şekilde idame ettiğini göremezler.

Ben de bu mucizeyi açık etmeyeceğim. Çünkü, her insan kendi yarattığı dünyada yaşar. Yaşadığın güzellikleri övünerek anlatmaktan çok, ihtiyacı olup isteyenlerle paylaşmak önemlidir. Ben de bugüne kadar yaşadığım hayatın sadece şükür içinde olduğum bir hayat olduğunu söylemekle yetineceğim.

 

Peki, bu sır nedir?

Nedir bu mucize kavramının formülü???

 

Tabii ki bu sırrı kendime saklamam doğru olmaz. Benim bu mucizenin farkına varmama izin verilmişse, bunu tüm arayanlarla paylaşmam içindir.

 

İşte, MUCİZELER yaşamanın adımları!

 

İlk adım, tüm öğrendiklerinizi, tüm şartlanmış zihninizi bir kenara bırakın. Bırakın tüm insanların ezberlerini takip etmeyi. Zihninizi, tüm öğretilmiş  3.boyuta ait örümcek ağı gibi örülmüş sınırlı bilgilerin etkisinden kurtarın.

 

Nasıl mı olacak?

 

Kendi gücünüze inanmaya başlayın. Farklı boyut kavramlarını alaya alan tavırlarınızı hemen şimdi bırakın. Ego, yani içinizde ki şeytana o kadar inanıyorsunuz ki, her olan bitenin sadece fiziki olduğuna uyuşturulmuşsunuz.

 

Şimdi, bu kavramları atın bir kenara...

 

İkinci adım, bilinçaltınızı tanımaya istekli olun.

yaşamınızın kontrolünü elinize almaya hazırsınız.

Yaşamınızın %10'u sizin bilinçli kontrolünüzde şekilleniyor. Geri kalan %90, siz farkında bile olmadan, bilinçaltınızda birikmiş, kalıplaşmış bilgilerin ışığında oluşuyor. Bilinçaltına ise ancak farklı beyin dalgasında girebilirsiniz.

Diğer bir deyişle, bilinçaltı kapısının şifresini bilmek zorundasınız.

Artık, bu gizemli kapıdan içeri atmaya karar verdiniz diyelim, içeri adım attınız ve sonsuz bir alanda yalnız kalmış bir hisle ve ürkerek ne yapmayı düşünüyorsunuz?

 

İşte, üçüncü ve tamamlayıcı adım şimdi geliyor!

Bilinçaltı düzeyine girmenin bileti olan Theta teknikleri burada devreye giriyor. 3-2-1 ve 1-2-3 tekniğinin devamı olarak 1-10 sayı teknikleriyle beyin Theta yani 4-8 hrtz saniyede ki devir sayısına çekiliyor. Buradan bilinçaltına bilinçli bir yolculuk başlıyor. Uyanık fakat beynin uyku modun da tüm temel bilgilere ulaşılıyor. Bu kısımdan sonra istediğiniz bilgileri siler, istediklerinizi hücrelerinize kaydedersiniz. Aynı bilgisayar diskinde olduğu gibi yaşamınızı buradan şekillendirmeye başlarsınız.

 

Bu Bilinçaltı Theta tekniklerini öğrenip kendiniz de uygulayabilirsiniz. Eğer uygularken zorluk çekerseniz, bu uygulamaya yönelik tek bir Theta seansı da almakta fayda olduğunu düşünüyorum.

Bu bilgilerle ilgili detaya blog anasayfamda ulaşabilirsiniz.

 

Kelimelerin düşüncelerimizle şekillenip dudaklarımızın arasından dökülmeyi beklediği gibi, bilinçaltımızda bulunan sonsuz potansiyel olasılıklarımız da bizim onları farkedip yaşam deneyimlerimize çekmemizi bekliyor...

 

yesilpinar333.blogspot.com
yesilpinar24@yahoo.com
 
Toplam blog
: 194
: 1340
Kayıt tarihi
: 15.05.16
 
 

Yazar/Theta Master Eğitmen Sahip olduğu sertifikalar: _Theta Master/EFT Master/Healig Codes Maste..