Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Haziran '13

 
Kategori
Sinema
 

3 boyutlu facia

3 boyutlu facia
 

DÜNYA SAVAŞI Z


Brad Pitt'in başrolünde oynadığı DÜNYA SAVAŞI Z' yi sonunda izledik. Film bence muhteşem. Zombi filmlerinin farklı bir versiyonu.

Konu, oyunculuk iyi. İyi olmayan 3D çekilmeyen bir filmi sonradan 3D yapılması. 3D zevkini kesinlikle vermiyor. Zaten 3D ile bir alakası yok. Karanlık sahnelerdeki hızlı geçişler 3D iğrençliği sayesinde berbat olmuş. Güzelim film çirkinleştirimiş resmen. 

3D de amaç biraz da olsa kendini filmin içinde hissetmek, onu yaşamak değil midir! Sadece görsel derinlik midir! Bu ne ya! 

3D olmayanını izlemenizi tavsiye ederim daha çok zevk alacaksınız filmden.

Bütün filmlerde yapılmaya başlanan bu durum tamamen para tuzağı. 3D gözlük parası ile (çok değil gibi ama ) normal sinema filminden biraz daha pahalı olunca paranızın da boşa gittiğini düşünüyorsuz zevk almayınca filmden.

3D'li filmlerin etkisini biliyoruz o etki bu filmde yok. Kesinlikle 3D'liye gitmeyin. 

Bir de Denizli'nin normalde en pahalı sinemasında (ki Çamlık Forum oluyor) filmin ikinci yarısına teknik nedenleriden dolayı 15 dakika kadar geç başlandı. Parasını geri almak isteyenlere davetiye verildi. 3D zaten olmamıştı bir de bu durum ortaya çıkınca iyice berbat hissettik, keşke gitmeseydik, CD'den izleseydik dedirttiler.

3D çekilmeyen filmlerin 3D yapılmamasını istiyoruz. Bunun için de eylem mi yapalım ne! 

Bu blog Sinema sitesinde de yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 152
: 10713
Kayıt tarihi
: 16.08.07
 
 

TARİH ÖĞRETMENİ MEB DENİZLİ  AĞRI AFYON  ..