Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ekim '13

 
Kategori
Siyaset
 

3 büyük şehirde son aday adayı anketi sonuçları

3 büyük şehirde son aday adayı anketi sonuçları
 

3 büyükşehir


Türkiye'nin en fazla ziyaret edilen seçim sitesi www.secimanketi.tv 'de 3 büyükşehrin son durumunu analiz ettik.

Başkent Ankara'ya baktığımızda CHP'nin muhtemel Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Muharrem İnce'nin önde olduğu görülüyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nin muhtemel adayı Turgut Altınok'sa Muharrem İnce'nin hemen ardında.

Melih Gökçek gerilerden bu iki ismi takip ederken Ak Parti'de Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçen Enver Yılmaz Melih Gökçek'in önünde yer alıyor. DP'den Mansur Yavaş'da bu isimlerin arkasından en fazla oya sahip isim.

İstanbul'da CHP adayı olması düşünülen isim Mustafa Sarıgül açık ara önde gidiyor. Ak Parti'den ise en çok talep gören isim mevcut başkan Kadir Topbaş. BDP aday adayları içinde en fazla oya sahip isimse Sırrı Süreyya Önder.

Saadet Partisi'nden İstanbul adaylığı konuşulan isim Fatih Erbakan da Saadet Partisi listesinde en fazla destek gören isim oldu.

İzmir'de CHP'den Aziz Kocaoğlu liste başında yer alırken, Ak Parti'de en fazla destek gören isim Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım oldu. Milliyetçi Hareket Partisi'nden İzmir adaylığı için öne çıkan isim Oktay Vural da parti listesinde önde gidiyor.

Kaynak: www.secimanketi.tv

Ankara , İstanbul ve İzmir Aday Adayı Sayfaları

 
Toplam blog
: 19
: 759
Kayıt tarihi
: 12.06.13
 
 

Kahramanmaraş'ta yaşayan Gaziantep doğumlu, gecekondu kökenli ve emekliyim. Gaziantep Lisesi'nden..