Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Haziran '12

 
Kategori
Dünya
 

3. Dünya Savaşı

3. Dünya Savaşı
 

www.rotahaber.com


''Demedin demeyin'' diye yazıyorum.

Amerika Birleşik Devletleri Libya, Tunus, Mısır yani Ortadoğu'nun bir bölümünü ele geçirdi. Sırada İran ve Suriye var baktı ki İran'a demokrasi götürmek zor Suriye'ye götürmeye taktılar. Rusya'nın Suriye'ye desteği ABD'yi bir adım geri attırdı. Çünkü dünyanın süper güçlerinden birisin rakip olarak karşısında görmek istemez. Ama ateşi maşa varken elle tutmak niye? O zaman Türkiye, Amerika'nın en sadık arkadaşlarından birisi ve daha düne kadar (10 yıl önce) bize para yardımı yapıyordu.Türkiye'yi Esad'ın ülkesine yaptığı yaptırımlar ile kandıramayınca uçağımızı düşürttüler. CIA dünyanın en büyük teknolojik suikast birimi Suriye'den bir manga takımı ile antlaşma yapıp uçağımızı düşürmedikler ne malum? 

Amaç burada Suriye ile Türkiye arasında savaş çıkarttıp petrollerine kolayca ulaşabilmektir. Vietnam, Afganistan, Irak yetmedi, yetmeyecek. Amerikan hükümeti paraya aç bir hükümet ve sömürmediği zaman ayakta kalamaz. Suriye'nin iç politikaları mühim değil mühim olan varolduğu yer altı kaynakları. Bir söz vardır ''Arkadaşınız ile düşman olmak istiyorsanız onu geçin'' eğer Türkiye süper güç haline gelsin tek rakibi Amerika olur.Amerika ile dost olursa Rusya düşmanı olur bu kaçınılmaz bir sondur. Ülkeler arası savaş yetmeyecek ve dünya tekrar savaşa girecek.

A Takımı; Amerika, Fransa, İngiltere, Norveç, İsrail, Türkiye, Güney Kore

B Takımı; Rusya, Çin, Kuzey Kore, İran

Üstteki takımlara sonradan eklenebilecek ülkeler bulunabilir fakat aksi ispatlanamaz. Çünkü geçmiş geleceğe aynı tuttu ve yansıması aynen devam ediyor.

 
Toplam blog
: 83
: 5833
Kayıt tarihi
: 27.06.11
 
 

Manisa/ Soma Doğumluyum. Her ne kadar yazılar yazmayı bunları da paylaşmayı sevsem de bir gün yaz..