Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Eylül '22

     
    Kategori
    Erkek Modası
     

    3 Numara Erkek Saç Modelleri

    3 Numara Saç Modeli hemen hemen her erkeğin aklında istisnasız yer kaplayan bir saç modeli oldu olmaya devam ediyor. 3 numara saç modeli denilince insanın aklında karizmatik, oldukça kısa, erkeksi bir saç modeli oluşuyor. İşte tüm bu nedenler dolayı biz erkekler 3 numara saç modelini oldukça beğeniyoruz ve yaptırmak istiyoruz, fakat bazı şeyler bizi engelliyor bizi düşündürüyor. Öncelikle 3 numara saç modelini iyi tanımamız gerekli. Hangi yüz şekline yakıştığını kendi içindeki alternatif modellerini bilmemiz gerekli. Sizler için 3 Numara Saç Modelini tüm detaylarıyla birlikte yazımıza döktük. Yazımızı baştan sona okuyarak ve yorum yaparak.
     
    3 numara saç modeli temel anlamda ferah bir görünüm kazanmak isteyen erkekler için birebirdir, bu saç kesiminde erkeksi ve ferah bir karizma kazanacaksınız, 3 numara saç modellerinin, genelde tek-tük varyasyon kesimleri olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, son zamanlarda erkek saç modasının ilerlemesiyle birlikte daha marjinal ve cesur 3 numara saç modelleriyle karşılaşıyoruz.
     
    3 Numara Saç Kesimleri
    3 numara erkek saç modelleri denilince aklınıza tek bir saç kesimi geliyorsa, bunun yanlış olduğunu söylemiştik, tekrar hatırlatmakta fayda var. 2022 erkek saç kesim modasının getirdiği yenilikler ve avantajlar, 3 numara saç kesimini farklı bir boyuta taşıdı.
     
     
     
    3 numara saç kesimi artık tek ve kısa olarak değil; çizikli, yanlar daha kısa vb. modellerle karşımıza çıkmakta. 2022 erkek saç modasının getirdiği bu yeniliklere ayak uydurmak karizmanız açısından son derece önemlidir, son zamanlarda esen 3 numara saç kesimi fırtasında nasıl karizmanızı ayakta tutacağınızın inceliklerini gelin hep birlikte sizin için derlediğimiz saç kesim modelleriyle birlikte öğrenelim.
     
     
     
    Çizikli 3 Numara Saç Modeli
    3 numara saç kesiminin yeni ve daha sert bir alternatifi olan çizikli 3 numara saç modelini kullanmak, hali hazırda maskülen bir görünüm sunan 3 numara saç modelinizi bambaşka bir boyuta taşıyacaktır, daha çok dövüşçülerin kullandığı bu saç modelleri son zamanlarda sporcular arasında da popüler olmaya başladı.
     
     
     
    Çizikli 3 numara saç modelinin temel amacı sizin karizmanızı daha erkeksi ve daha sert bir boyuta taşımaktır, Çiziğinizi kafanız hangi konumuna attıracağınız size kalmıştır fakat bizim size önerdiğimiz, saçınızının ayrım çizgisinin başladığı yerden bittiği yere kadar bir çizik attırmanızdır.
     
     
     
     
     
    3 Numara Saç Modeli, Maskülen Karizmayı Yakala - 2022  
     
     
     
     
    Yanlar Daha Kısa Erkek Saç Modeli
    3 numara saç modellerinin en yeni ve en trend üyesi olan yanlar daha kısa erkek saç modeli, yaz sezonu ile birlikte ülkemize neşe ve enerji saçtı, maskülen görünümden biraz olsun uzaklaşıp daha samimi ve sempatik bir görünüm elde etmek isteyen erkeklerin ilacı olan bu saç modelinin temel farkı, saçın yan bölümünü biraz daha kısaltarak trend bir akım elde etmektir
     
     
     
    Yanlar daha kısa erkek saç modeli; sokakta, plajda ve aklınıza gelebilecek hemen hemen heryerde karşımıza çıkmaya başladı ve uzun bir süre karşımıza çıkmaya devam edecek gibi, bu yüzden biraz daha marjinal ve klasikleşmiş 3 numara saç modellerinden uzak bir saç modeli tercih etmek isteyen erkekler için birebirdir.
     
     
     
     
     
    3 Numara Saç Modeli, Maskülen Karizmayı Yakala - 2022  
     
     
     
     
    Klasik 3 Numara Saç Modeli
    3 numara saç modellerinin, en alışılmışı ve en klasik olan bu saç modeli, temel olarak 3 numara saç modeli denildiğinde aklınızda canlanan saç modelinden hiç bir farkı yoktur, ayrıca bu saç modelinin bakımı diğer modellere göre oldukça kolay ve pratiktir bu özellikleri nedeniyle çok yönlü bir saç modeli denilebilir.
     
     
     
    3 Numara Saç Modeli, Maskülen Karizmayı Yakala - 2022  
     
     
    3 Numara Erkek Saç Modeli Nedir ?
     
    3 Numara Erkek Saç Modelleri günümüzde hâlâ popülerliğini korumakta ve yılların eskitemedeği bir sürekliliğe sahiptir. Hemen hemen her erkeğin hayatında sahip olduğu 3 numara erkek saç modeli eskimeyen saç modelleri arasında. Yazımızın başlarında sizler için derlediğimiz en güncel saç modellerine tekrardan bir göz atalım
     
     
     
    3 Numara Saç Modeli, Maskülen Karizmayı Yakala - 2022  
     
     
    Ülkemizde ve dünyada sanatçılar ve oyuncular tarafından sıklıkla belirli başlı dönemlerde tercih edilen bu 3 numara saç modeli ilgi ve bakım konusunda en az yoran günlük hayatta en kullanışlı saç modellerinden sadece bir tanesidir. Fotoğraflara baktığınızda modellerin yüz tipleri dikkati çekmekte çene çizgisi olan yüz tipine sahip olan insanlara 3 numara saç modeli uygundur ama tek kriter bu değildir.
     
     
     
    3 Numara Saç Kimlere Yakışır ?
     
    3 Numara Saç Kimlere Yakışır ? 3 numara saç modelini çok seven ve kullanmak isteyen ama çekingen davranan her erkek bu soruyu en az bir defa soruyor. 3 numara saç modelinin kimlere yakışıp yakışmayacağı kişinin yüz şekline ve tipine, yüz yapısına ve yağ oranı yüzdesine bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.
     
    3 Numara Saç Modeli, Maskülen Karizmayı Yakala - 2022  
     
     
    3 Numara Saç Hangi Yüz Tipine Yakışır ?
     
    3 Numara saç çenesi belirgin,dar alınlı ve burnu küçük olan yüz tiplerine daha çok yakışmaktadır ayrıca kulağınız büyükse ve alnınız geniş veya çıkıntılıysa 3 numara saç modeli size yakışmayabilir. Ülkemizde çoğu kişi 3 numara saç modelini her zaman bir tarz olarak benimsemek istemiyor ama saçını 3 numara saç modeliyle kestiriyor, bunun ana nedeni ise halk arasında yaygın olan 3 numara saç kesiminin saçı gürleştirdiğidir.
     
     
    3 Numara Saç Modeli, Maskülen Karizmayı Yakala - 2022  
     
    3 Numara Saç Kesimi Saçı Gürleştirir mi ?
     
    3 Numara Saç Kesimi saç dökülmesi veya saç seyrelmesi sorunu yaşayan hemen hemen herkes tarafından bir çıkış yolu olarak görüyor ve saçı gürleştireceğine inanıyor. Sizleri üzmek istemezdik ama 3 numara saç kesiminin saçları gürleştirdiğine dair herhangi bir bilimsel kanıt yoktur.
     
     
    alıntı:
    https://erkeksacmodeli.com/sac-kesim-modelleri/3-numara-sac-modeli/
     
     
    Toplam blog
    : 1
    : 16
    Kayıt tarihi
    : 28.05.22
     
     

    Ben Efe, araştırır yazarım ve sizlere yeni bilgiler paylaşırım. erkek saç modelleri http://er..