Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ağustos '08

 
Kategori
Futbol
 

3.ön eleme : Partizan 2-2 Fenerbahçe

3.ön eleme : Partizan 2-2 Fenerbahçe
 

Fenerbahçe'li futbolcuların sevinci...


Fenerbahçe de dün akşam 2-2 berabere kaldı. Belgrad’da önce yenilen 2 gol ile şok yaşandı. Sonra kaptan Alex ve Güiza kurtardı Fenerbahçe’yi.

9.dakikada önce yüreğimiz ağzımıza geldi. Volkan kalesini terk etti. Bogunoviç onu atlatıp boş kaleye topu yolladı fakat Lugano olması gereken yerdeydi, topu kornere gönderdi.

Fakat 11.dakikada Paunoviç durumu 1-0 yapmıştı. Hepimiz şok olmuştuk. Hepimiz :”Yapma be Fener” diyorduk.

Ama gole rağmen yine Partizan atak yapıp duruyordu. Partizan taraftarı da coşmuştu.

15’te Buganoviç 2-0 yapınca “Eyvah” dedik.

Maçın kaçıncı dakikasıydı ve o kimdi hatırlamıyorum. Bir Partizan’lı futbolcunun ayağına top geldi. Ayağına çarptı ve Volkan’ın üzerinden top ağlarla buluştu. Fakat pozisyon ofsayt olduğundan gol geçerli sayılmadı.

Galatasaray maçını izlerken spiker Fenerbahçe’nin penaltı kazandığını ve bunu kaptan Alex ile değerlendirdiğini söyledi. Maç 2-1 olmuştu. Haydi Fener en az 1 tane daha!

Galatasaray maçı bitti, Fenerbahçe maçını izlemeye başladık. Gökhan, Semih, Güiza üçlüsü güzel bir kombinasyon yaratmıştı. Ve Gökhan’ın ortasında Semih indirdi, okçu vurdu ve gol oldu. Güiza, Fenerbahçe’deki ilk resmi golünü Partizan deplasmanında atmıştı. Ve bu gol Fenerbahçe’ye ilaç gibi gelmişti.

Maç 2-2 bitmişti. Fenerbahçe için avantajlı bir skor. Partizan’da Türk taraftar da yoktu. Ateşli Partizan taraftarının önünde top oynamak da kolay değil. Buna rağmen Fenerbahçe 2-2’lik bir skorla Partizan taraftarını susturdu!

Partizan, rövanş için pek ümitlenmesin. Fenerbahçe kendi evinde asla bu maçı ve turu onlara vermez.

Galatasaray ve Fenerbahçe elele Şampiyonlar Ligi’nde gruplara !!!

 
Toplam blog
: 313
: 1350
Kayıt tarihi
: 21.03.07
 
 

1996'nın ilkbaharının dünyaya getirdiği birçok çocuktan biriyim. Milliyet Blog'da yazmaya yaşım h..