Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Aralık '17

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

3 Seansta Cilt Lekelerinden Kurtulun

3 Seansta Cilt Lekelerinden Kurtulun
 

lazerli leke tedavileri


Parlak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak herkesin hayalidir, ağrısız ve acısız bir şekilde cilt lekelerinden kurtulmak artık çok kolay bir hale geldi. Kısa zamanda güzelleşmenin en etkili yollarından biri olan lazerle leke tedavisi sayesinde kalıcı bir şekilde cilt lekelerine veda edebilirsiniz. Cilt üzerinde bir çok farklı leke oluşmaktadır, bu lekeleri yüzü soymadan ve hasar vermeden uygulanan lazerle leke tedavileri ortalama 3 seansta etkisini gösteriyor.
 
Lazerle Leke Tedavisinin Avantajları
Bu işlem sırasında ciltte kızarıklık oluşmaz, hasta günlük hayatına rahatlıkla devam edebilir. Uygulama esnasında lekelerde koyulaşma görülür bu lekeler bir kaç içerisinde tamamen yok olmaktadır. Lazer tedavisi cilt üzerinde leke yapan hücrelerin yok olmasını sağlar.
 
Lazerle Leke Tedavisi Nasıl Uygulanır?
Her cilt yapısına ve leke türüne göre farklı yöntemler uygulanmaktadır, lazerle leke tedavisinde temel amaç cilt üzerinde yer alan leke hücrelerini yok etmektir, cilt lekeleri cilde renk özelliği veren pigmentlerin aşırı yoğunlaşması ile oluşur lazer uygulanarak bu bölgeler dağıtılarak yok edilir. Biraz önce belirttiğim gibi lazerli leke tedavisi ortalama 15 dakikalık 3 seans halinde sürmektedir.
 
Hangi Bölgelere Lazerli Leke Tedavisi Uygulanır?
Günümüzde lazerle tedavi pek çok alanda kullanılmaktadır. Cilt üzerinde oluşan lekeler içinde oldukça etkili olan lazerli leke tedavisi yüzdeki güneş lekeleri, çiller ve vücuttaki pek çok leke için uygulanmaktadır.
 
Leke Oluşmaması İçin Neler Yapılmalı?
Leke oluşmaması için güneş altında fazla kalınmaması veya güneş koruyucu kremlerin kullanılması gerekiyor. Ayrıca her gün düzenli olarak nemlendirici kullanarak leke oluşumu engellenebilir.
 
Op. Dr. Ebru DURMUŞ
 
Toplam blog
: 22
: 210
Kayıt tarihi
: 13.03.17
 
 

Merhaba ben Ebru Durmuş, Myra Estetik kurucusu ve sahibiyim. Burada bulunma amacım özellikle este..