Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Nisan '18

 
Kategori
Astroloji
 

30 - 06 Mayıs 2018 Haftalık Burç Astroloji: Balıklar Süper, Oğlak, Koç, Yengeç, Teraziler Dikkat !

30 - 06 Mayıs 2018 Haftalık Burç Astroloji: Balıklar Süper, Oğlak, Koç, Yengeç, Teraziler Dikkat !
 

haftalık astroloji


Bu hafta Balık burçlarının olabilir çünkü Balık burcunun yöneticisi Neptün Transiti son derece yüksek katsayıda bulunmaktadır. Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise Neptün sayesinde Güneşi daha da parlayacak ve keyfi son derece yerine gelecektir. Diğer Balık burçları da Neptün hangi evlerindeyse o konulardan kaynaklı kendi katsayıları orantısında keyifleri yerine gelebilir. Natal Marsı Balık olan İYİ Parti Başkanı Meral Akşener de Neptün hangi evindeyse o konularda merhametli ve yardımsever kişilerden son derece olumlu etkiler almaya devam edebilir. Ancak Meral Akşener Yengeç burcu olduğundan bir yandan da Merkür, Mars, Satürn, Uranüs ve Plütondan olumsuz etkiler almaktadır. (Nisan 2018 burç) (haftalık burç)

Bu hafta Oğlaklar maalesef Balıklar kadar keyifli olamayabilir. Çünkü Satürn, Plüto ve Mars Oğlak burcunda olup düşük katsayıda ilerlemektedir. Bu transitlere ek olarak hafta boyu Koç burcundaki Uranüs ve Merkür de Oğlakları olumsuz yönde etkileyebilir. Hafta boyu Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burçlarının Tr Merkür, Tr Mars, Tr Satürn, Tr Uranüs ve Tr Plütona dikkat etmeleri gerekebilir. (haftalık astroloji) (Nisan astroloji)
 
Hafta boyu
Merkür, Mars, Satürn, Uranüs ve Plütona dikkat etmesi gereken ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burçları

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Amerika, Irak, Kanada, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası, IMF, FED / DHKP-C / Galatasaray / Türk Lirası, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı /Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May,Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong,Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau

Yukardaki tablodan bakınca Almanya ve Başbakanı Angela Merkel'in, Rusya ve Başkanı Putin'in, Azerbaycan ve Başkanı İlham Aliyev'in, Suudi Arabistan ve Kralı Selman'ın, Kanada ve Başbakanı Justin Trudeau'nin bilhassa Merkür, Mars, Satürn, Uranüs ve Plüto transitlerine dikkat etmeleri gerekebilir. Bu isimler arasında dikkatimizi çeken Suudi Arabistan Kralı Selman'dır. Bilindiği üzere 21 Nisanda Kral Selman'ın sarayından silah sesleri geldi ve bir Drone hareketliliği olduğu söylendi. Ama Amerikan basınına göre bir askeri hareketlilikti. Bu hafta boyu ise Suudi Arabistan Kralı Selmanın Oğlak burcundaki Natal Güneşinin ve Kova burcundaki Natal Marsının katsayıları düşeceğinden hem kendisi olumsuz etki alabilir hem de yukardaki tabloda adı geçen ülke ve kişileri olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin Kral Selman İran, Irak, Suriye ve kendi ülkesi Suudi Arabistanı olumsuz yönde etkileyebilir. Ama bir yandan da Kral Selman'ın kendisi Merkür, Mars, Satürn, Uranüs ve Plütondan olumsuz etkiler alabilir. (2018 Nisan burç) (2018 haftalık burç)

Hafta boyu Merkürü sembolize eden İkizler ve Başak burçlarının katsayıları oranında her zamankinden daha kurnaz olmaları, Marsı sembolize eden Koç burçlarının katsayıları oranında her zamankinden daha öfkeli olmaları, Satürnü sembolize eden Oğlak burçlarının katsayıları oranında her zamankinden daha katı olmaları, Uranüsü sembolize eden Kova burçlarının katsayıları oranında her zamankinden daha asi olmaları, Plütonu sembolize eden Akrep burçlarının katsayıları oranında her zamankinden daha tehlikeli olmaları beklenebilir.

Euro'nun Natal Güneşi Oğlak olsa da Natal Marsı Balık olduğundan ve Neptünden olumlu etki alacağından Euro'da hafta boyu bir yükseliş beklenebilir. (Nisan 2018) (Mayıs 2018 burç)

Hafta boyu Amerika - Rusya, Bahçeli - Akşener çekişmesi hızlanarak devam edebilir. Ancak Akşener'in Natal Marsı Balık olduğundan umulmadık yerlerden karşısına fırsatlar çıkabilir. Akşener'in bu fırsatları iyi değerlendirmesi gerekebilir. Rusya ve Başkanı Putin'in Amerika ve Başkanı Trump'a her yönden dikkat etmesi gerekebilir. (Mayıs astroloji)

Hafta boyu Merkür, Mars, Satürn, Uranüs ve Plütondan olumsuz etki alacak tek partinin HDP olduğu görülmektedir. HDP Başkanı Koç burcu Selahattin Demirtaş'ın da hem kendini hem de başkalarını olumsuz etkileyebilme olasılığı mevcut. Çünkü Selahattin Demirtaş'ın Natal Güneşi Koç Marsı Kova olup hem öfkeli hem de aykırı ve asi bir şekilde tavrını ortaya koyabilir.

Hafta boyu bilhassa Natal Güneşi Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçları Mars Transitinden çift yönde olumsuz etki alacaklarından Mars hangi evlerindeyse o konularda son derece dikkatli olmalılar. Örneğin Natal Güneşiniz Boğa ve Mars Transiti 6.evinizdeyse 6.evi sembolize eden konularda son derece olumsuz etkiler alabilirsiniz. 6.ev her türlü hizmet, sağlık, rutin işler, çalışma arkadaşları ve hizmetinizdeki kişileri ayrıca ev hayvanlarını sembolize ettiğinden bu konularda kavga, tartışma ve saldırılar oluşabilir. (2018 Mayıs burç)

Akrep burcu ülkemiz Türkiye'de de hafta boyu Mars yüzünden kavga, tartışma ve saldırılar yaşanabilir. Hafta boyu zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir. Özellikle 06 Mayıs -8 katsayısı ile haftanın en yoğun günü olacağından bu günde Merkür yüzünden asılsız haberlere, kurnazlıklara, Mars yüzünden kavga, tartışma ve saldırılara, Uranüs yüzünden de asi ve aykırı kişilere dikkat etmek gerekebilir. (Mayıs 2018)

Hafta boyu Terazi burcu Suriye'nin Mars, Uranüs ve Plütondan alacağı olumsuz etkilerle yine yıkımlara uğrama ihtimali var. Suriye Başkanı Başak burcu Esad'ın Natal Marsı Akrep olduğundan bilhassa kendi ülkesine karşı katı bir tutum içine girme olasılığı var. Bilhassa Esad 06 Mayıs ve civarı kendi ülkesine karşı yıkıcı olabilir.

04, 05, 06 Mayısda Ay Transiti Oğlak burcunda ve düşük katsayıda olduğundan verim ve güvenlik problemlerine yol açabilir. 04 Mayıs günü Tr Ay Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Akrep, Yay, Balık** burçlarını, 05 Mayıs günü Tr Ay Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burçlarını, 06 Mayıs günü ise Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep**, Kova, Balık burçlarını verimlilik ve güvenlik açısından olumsuz yönde etkileyebilir.

04 Mayısda Tr Ay.dan özellikle Natal Güneşi Başak ve Balıkların çift yönde olumsuz etki alacakları görülmektedir. Örneğin 04 Mayıs Cuma günü Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 10.evindeki Tr Ay yüzünden sosyal statüsü ve kariyeriyle ilgili verimsizlik ve güvensizlik oluşabilir. 04 Mayıs günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 10.ev konularında Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç burçlarına, Natal Marsı Aslan, Kova burçlarına dikkat etmesi gerekebilir. Bu yüzden 04 Mayısda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump'a, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a, Natal Marsı Kova olan Selahattin Demirtaş'a, Fetullah Gülen'e, Suudi Arabistan Kralı Selman'a, Yengeç burcu Almanya Başbakanı Angela Merkel'e ve İYİ Parti Başkanı Meral Akşener'e dikkat etmesi gerekebilir. Aynı şekilde Natal Güneşi Başak olan Suriye Başkanı Esad'ın 04 Mayısda bilhassa ABD Başkanı Trump'a, Fransa Başbakanı Macron'a dikkat etmesi gerekebilir.

Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Güneşinin katsayısı yüksek olacağından bunların üstesinden gelme potansiyeli mevcuttur. 04, 05, 06 Mayıs günleri Başak burcu Esad'ın da Tr Ay.dan alacağı olumsuz etki ile güvenliğine dikkat etmesi gerekebilir.

06 Mayısda Boğa ve Akrep burçlarının Tr Ay.dan çift yönde olumsuz etki aldıkları görülmektedir. Boğa burcu ülkeleri İngiltere, İsrail ile Akrep burcu ülkeleri Filistin, Türkiye, KKTC gibi ülkelerde güvenlik problemleri oluşabilir. Boğa burcu ve Akrep burçlarının Tr Ay hangi evlerindeyse o konularda kendi güvenliklerine ve verimliliklerine dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Tr Ay 6.evinizdeyse günlük rutin işlerinizde verimsizlikler, iş arkadaşlarınız yada çalışanlarınız arasında güvensizlik ve dalgalanmalar oluşabilir.

Hafta boyu 8.evi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar yani yükselen burcu İkizler, Başak, Yay, Balık olanların kazalara, saldırılara, her türlü tehlikelere karşı dikkatli olmaları gerekebilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. http://mediacat2.blogspot.com.tr/


Natal Gezegenlerin Katsayıları

  30 Nisan 01 Mayıs 02 Mayıs 03 Mayıs 04 Mayıs 05 Mayıs 06 Mayıs
Koç -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
Boğa -1 -1 +4 +3 +3 +3 +3
İkizler -1 -1 -1 +2 -1 -1 -1
Yengeç -1 +2 +4 +4 -1 -1 -1
Aslan +2 -1 -1 -1 -1 +2 -1
Başak -1 -1 -1 +2 -1 -1 -1
Terazi -1 -1 +4 +3 +3 +3 +3
Akrep -1 -1 -1 -1 +2 -1 -1
Yay +3 +3 -1 -1 -1 -1 -1
Oğlak +2 -1 -1 -1 -1 -1 -1
Kova -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
Balık +5 +4 +6 +6 +5 +6 +5


Yükselen Koç
(Hafta boyu 12.ev Neptün Süper, Hafta boyu 10.evde yoğunluk, 10.evden 1.ev, 4.ev, 7.eve olumsuz yansıma)

Yükselen Boğa
(Hafta boyu 11.ev Neptün Süper, Hafta boyu 9.evde yoğunluk, 9.evden 12.ev, 3.ev, 6.eve olumsuz yansıma)

Yükselen İkizler **
(Hafta boyu 10.ev Neptün Süper, Hafta boyu 8.evde yoğunluk, 8.evden 11.ev, 2.ev, 5.eve olumsuz yansıma)

Yükselen Yengeç
(Hafta boyu 9.ev Neptün Süper, Hafta boyu 7.evde yoğunluk, 7.evden 10.ev, 1.ev, 4.eve olumsuz yansıma)

Yükselen Aslan
(Hafta boyu 8.ev Neptün Süper, Hafta boyu 6.evde yoğunluk, 6.evden 9.ev, 12.ev, 3.eve olumsuz yansıma)

Yükselen Başak **
(Hafta boyu 7.ev Neptün Süper, Hafta boyu 5.evde yoğunluk, 5.evden 8.ev, 11.ev, 2.eve olumsuz yansıma)

Yükselen Terazi
(Hafta boyu 6.ev Neptün Süper, Hafta boyu 4.evde yoğunluk, 4.evden 7.ev, 10.ev, 1.eve olumsuz yansıma)

Yükselen Akrep
(Hafta boyu 5.ev Neptün Süper, Hafta boyu 3.evde yoğunluk, 3.evden 6.ev, 9.ev, 12.eve olumsuz yansıma)

Yükselen Yay **
(Hafta boyu 4.ev Neptün Süper, Hafta boyu 2.evde yoğunluk, 2.evden 5.ev, 8.ev, 11.eve olumsuz yansıma)

Yükselen Oğlak
(Hafta boyu 3.ev Neptün Süper, Hafta boyu 1.evde yoğunluk, 1.evden 4.ev, 7.ev, 10.eve olumsuz yansıma)

Yükselen Kova
(Hafta boyu 2.ev Neptün Süper, Hafta boyu 12.evde yoğunluk, 12.evden 3.ev, 6.ev, 9.eve olumsuz yansıma)

Yükselen Balık **
(Hafta boyu 1.ev Neptün Süper, Hafta boyu 11.evde yoğunluk, 11.evden 2.ev, 5.ev, 8.eve olumsuz yansıma) 

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..