Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Kasım '20

 
Kategori
Astroloji
 

30-06 Aralık 2020 Astroloji

30 - 06 Aralık 2020 Haftalık Burç Astroloji: 30 Kasım Venüs, Uranüs Dikkat!
 
30 Kasım Pazartesi -4 Katsayısı ile Haftanın En Yoğun Günü olup Venüs ve Uranüs -2 katsayısında olacaktır. 30 Kasımda İkizler burcunda Ay Tutulması da var. Bu seferki Ay tutulmasının katsayısı +2 olduğundan Natal Marsı İkizler, Koç, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık olanlar Tr Ay hangi evlerindeyse o konularda verim ve güvenliklerini arttırabilirler. Ancak 30 Kasım günü Tr Venüs ve Uranüs -2 katsayısında olacağından Venüsyen (Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi) ve Uranüsyen (Natal Güneş ve/vaye Marsı Kova) kişi ve olaylara dikkat etmek gerekebilir. (Aralık 2020 burç) (haftalık burç)
 
30 Kasımda Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanların Tr Venüs hangi evlerindeyse o konularda açgözlü ve talepkar kişilere dikkat etmeleri gerekebilir. Hafta boyu ama bilhassa 30 Kasımda Tr Venüs hangi evinizdeyse o konulara çok para gidebilir. (haftalık astroloji)
 
30 Kasım ve 01 Aralıkta Tr Uranüs -2 katsayısında olacağından Tr Uranüs hangi evinizdeyse o konularda huzursuzluklar ve ani değişimler söz konusu olabilir. 30 Kasım ve 01 Aralıkta Dünya genelinde asi ve aykırı kişilerin protestoları rahatsız edici ve tedirgin edici olabilir. 30 Kasım ve 01 Aralıkta terör eylemlerine dikkat etmek gerekebilir. 30 Kasım ve 01 Aralıkta olası PKK saldırılarına TSK'nın dikkat etmesi gerekebilir ancak TSK'nın Natal Marsı Terazi olduğundan Tr Plütondan olumlu etkiler aldığından bu saldırılar sonuçsuz kalabilir. (Aralık astroloji)
 
30 Kasım ve 01 Aralıkta Natal Güneş ve Marsı Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar Tr Uranüsden olumsuz etki alırken Natal Marsı İkizler, Yay olanlar Tr Uranüsden çeşitli fırsatlar elde edebilirler. Örneğin 30 Kasım ve 01 Aralıkta ABD - Rusya arasındaki teknolojik savaşlar artabilir. 30 Kasım ve 01 Aralıkta tehlikeli ve öldürücü teknolojik deneyler artabilir. (2020 Aralık burç)
 
30 Kasım ve 01 Aralıkta Tr Merkür Akrep burcunda yüksek katsayıda olsa da Natal Güneşi İkizler, Başak, Yay, Balık olanları olumsuz Natal Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan**, Terazi, Oğlak, Kova** olanları ise olumlu yönde etkileyebilir. Dünya genelinde 30 Kasım ve 01 Aralıkta Merküryen kazalar oluşabilir. Örneğin uçak kazaları, hava, kara, deniz kazaları oluşabilir. Her türlü iletişim ve internette arızalar olabilir. 30 Kasım ve 01 Aralıkta zararlı yazılımlara, hacker ve casusluk girişimlerine dikkat etmek gerekebilir. (2020 haftalık burç)
 
30 Kasım ve 01 Aralıkta Natal Güneşi Balık Marsı Yay olan C** E**'In 8.evindeki Tr Merküre dikkat etmesi gerekebilir. 8.evdeki Tr Merkür Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler/Başak burcundan yada Natal Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan**, Terazi, Oğlak, Kova** burcundan kişilerden gelebilecek aldatmacalara işaret edebilir. 30 Kasım ve 01 Aralıkta C** E**'ın böyle kişilerden gelebilecek fikir, bilgi, belge, konuşma ve her türlü iletişimlere dikkat etmesi gerektiğine işaret etmektedir. Örneğin Natal Güneşi İkizler Marsı Yengeç olan E** İ**'nun 30 Kasım, 01 Aralık günlerinde beyan edeceği olası bilgi, belge, konuşma gibi eylemlerinden C** E** 8.evi (başkaları ile ortaklaşa sahip olunan kaynaklar, vs) bazında olumsuz etkiler alabilir. Belki Kanal İstanbul ile ilgili bir bilgi, belge C** E**'ın canını sıkabilir. Tabiki bütün bunlar birer olasılıktır.
 
02 Aralıkta Ay ve Merkür yüzünden Dünyanın muhtelif yerlerinde olumsuz hava koşulları, fırtına ve kasırgalar olabilir. (Aralık 2020) 
 
04 Aralıkta bütün burçlar ama bilhassa Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar Tr Ay, Jüpiter ve Satürnden son derece olumlu etkiler alabilirler. Tr Ay verim ve güvenliği, Jüpiter genişleme ve başarıyı, Satürn ise disiplin ve azmi sembolize etmektedir. Örneğin Natal Marsı Terazi olan Türkiye ile Natal Marsı Akrep olan Azerbaycan'ın verim ve güvenliklerini arttırmaları olasıdır. Natal Marsı Terazi olan Suriye'nin de atacağı adımlarla verim ve güvenliğini arttırması olasıdır. 
 
04 Aralıkta Natal Marsı Koç olan M** İ** ile Natal Marsı Terazi olan A** B**'ın da Tr Ay, Jüpiter ve Satürnden alacakları olumlu etki ile başarılı ve disiplinli çalışmalar içine girebilirler.
 
Bütün güçlüklere rağmen Natal Marsı Terazi olan Türkiye'nin Natal Marsı Koç olan NATO ile 04 Aralıkta verimli, disiplinli yeni çalışmalar içine girmesi olasıdır. Natal Marsı Terazi olan TSK'nın 04 Aralıkta Askeri gücünü arttırması olasıdır.
 
Hafta boyu Tr Plüton yüksek katsayıda olup Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olanları olumlu etkilerken Natal Güneşi Boğa, Akrep, Aslan, Kova olanları ise olumsuz yönde etkilemesi olasıdır. Tr Plüton Natal Marsı Terazi olan Türkiye'de yeni ve yapıcı reformların olasılığına işaret etmektedir. Ama Türkiye'nin Natal Güneşi Akrep olduğundan bu reformlar aynı zamanda bazı kesimleri huzursuz da edebilir. 
 
Aynı şekilde Natal Marsı Terazi olan Suriye'de de bir takım reformlar olabilir. 
 
30 Kasım, 04 ve 06 Aralıkta Tr Plüton +6 katsayısında olacağından etkisini bariz bir şekilde hissettirebilir. Bu günlerde olumlu etki alanlar Tr Plütonun yapıcı değiştirici ve dönüştürücü etkisinden faydalanabilirler. Olumsuz etki alan Boğa, Akrep, Aslan, Kovaların Tr Plütonun değiştirici ve dönüştürücü etkisine dikkat etmeleri gerekebilir.
 
06 Aralıkta Tr Venüs, Merkür ve Uranüsden olumsuz etki alan Boğa - Akrep ekseni zayıf fay hatlarında şiddetli depremlere ve şiddet olaylarına yol açabilir. 
 
06 Aralık Astro Carto Grafide Tr Venüs, Merkür ve Uranüsden olumsuz etki alan Venüs, Güneş, Plüto, Uranüs, Ay, Satürn çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Kırklareli, Edirne, Çanakkale, Sinop, Çorum, Amasya, Yozgat, Kayseri, Adana**, Samsun, Tokat, Niğde, Nevşehir, Mersin**, Giresun, Erzincan, Malatya, Adıyaman, Ardahan, Kars, Ağrı, Van, Siirt, Bitlis, Şırnak), Ege Açıkları, Akdeniz Açıkları, Kıbrıs**, İsrail, Lübnan, Beyrut, Filistin, Ürdün, Suriye, Irak, Ermenistan, Azerbaycan, Suudi Arabistan, İran, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Katar, Bahreyn, Yemen, Nepal, Miyanmar, Tayland, Çin, Hong Kong**, Singapur, Endonezya**, Malezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Filipinler**, Tayvan, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Yeni Zelanda, Kanada, Amerika, Meksika, Haiti, Dominik, Venezuella, Kolombiya, Peru, Brezilya, Ekvador, Bolivya, Şili, Arjantin, İspanya, İngiltere, Almanya, Fransa, Portekiz, İtalya**, Cezayir, Libya, Mısır**, Sudan, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna, Rusya, Polonya, Avusturya, Norveç, İsveç, Finlandiya
 
06 Aralıkta yukarda adı geçen bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, maden göçükleri, volkanik patlamalar, şiddet, terör ve cinayet olayları, tekonolojik aletlerden kaynaklı kazalar, olumsuz sosyal ve siyasi olaylar, her türlü iletişim kazaları (hava, kara, deniz) olabilir. 
 
30 Kasım haftası A** Katsayıları: 
 
        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
A** 16 19     9    10     15     12     3
 
Yukardaki tabloda 01 Aralık Salı günü A** diğer günlere oranla bir yükseliş olabilir ama sonraki günlerde hele 06 Aralık Pazar günü A** bir düşüş yaşanabilir. 
 
            Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
D**     6  11     6   13     12     10 10
 
            Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
T**        18 16    16  20     24     16   19 
 
Yukardaki D** TL katsayılarına baktığımızda 01 Aralıkta D**, T** karşısında bir miktar yükselmesi olasıdır ancak 04 Aralık Cuma günü yine T**'nin D** karşısında değerlenme olasılığı mevcut. Genel olarak D** T** karşısında düşme ve/veya yatay eğilimde olacağı bir hafta olabilir.
 
D** ve T**nın katsayılarında Kuruluş tarihlerine göre Natal Venüslerin katsayıları hesaplamaya alınmıştır. D** Natal Venüsü Yengeç (Tr Ay) T**nın Natal Venüsü Akrep (Tr Plüto) burcundadır.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç -------------------------------------------------------------
(30 Kasım 8.ev Venüs, 2.ev Uranüs Dikkat, 3.ev Ay Süper, Hafta boyu 10.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 04 Aralık 4.ev Ay Süper)
Yükselen Boğa -------------------------------------------------------------
(30 Kasım 7.ev Venüs, 1.ev Uranüs Dikkat, 2.ev Ay Süper, Hafta boyu 9.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 04 Aralık 3.ev Ay Süper)
Yükselen İkizler -------------------------------------------------------------
(30 Kasım 6.ev Venüs, 12.ev Uranüs Dikkat, 1.ev Ay Süper, Hafta boyu 8.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 04 Aralık 2.ev Ay Süper)
Yükselen Yengeç -------------------------------------------------------------
(30 Kasım 5.ev Venüs, 11.ev Uranüs Dikkat, 12.ev Ay Süper, Hafta boyu 7.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 04 Aralık 1.ev Ay Süper)
Yükselen Aslan -------------------------------------------------------------
(30 Kasım 4.ev Venüs, 10.ev Uranüs Dikkat, 11.ev Ay Süper, Hafta boyu 6.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 04 Aralık 12.ev Ay Süper)
Yükselen Başak -------------------------------------------------------------
(30 Kasım 3.ev Venüs, 9.ev Uranüs Dikkat, 10.ev Ay Süper, Hafta boyu 5.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 04 Aralık 11.ev Ay Süper)
Yükselen Terazi -------------------------------------------------------------
(30 Kasım 2.ev Venüs, 8.ev Uranüs Dikkat, 9.ev Ay Süper, Hafta boyu 4.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 04 Aralık 10.ev Ay Süper)
Yükselen Akrep -------------------------------------------------------------
(30 Kasım 1.ev Venüs, 7.ev Uranüs Dikkat, 8.ev Ay Süper, Hafta boyu 3.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 04 Aralık 9.ev Ay Süper)
Yükselen Yay -------------------------------------------------------------
(30 Kasım 12.ev Venüs, 6.ev Uranüs Dikkat, 7.ev Ay Süper, Hafta boyu 2.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 04 Aralık 8.ev Ay Süper)
Yükselen Oğlak -------------------------------------------------------------
(30 Kasım 11.ev Venüs, 5.ev Uranüs Dikkat, 6.ev Ay Süper, Hafta boyu 1.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 04 Aralık 7.ev Ay Süper)
Yükselen Kova -------------------------------------------------------------
(30 Kasım 10.ev Venüs, 4.ev Uranüs Dikkat, 5.ev Ay Süper, Hafta boyu 12.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 04 Aralık 6.ev Ay Süper)
Yükselen Balık -------------------------------------------------------------
(30 Kasım 9.ev Venüs, 3.ev Uranüs Dikkat, 4.ev Ay Süper, Hafta boyu 11.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 04 Aralık 5.ev Ay Süper)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..