Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

30 Ağustos '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı!

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı!
 

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı!


30 Ağustos Zaferi’nin 87. yıldönümü coşkuyla kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Beylikdüzü Belediyesi önünde resmi bir tören yapıldı. Protokol mensuplarının yerini alması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene; Beylikdüzü Kaymakamı Yusuf Odabaş, Beylikdüzü Garnizon Komutanı Alb. Okan Eyipoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, il genel meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Odabaşı: Milli ve manevi duygularımızı üst seviyede yaşıyoruz

Bayramların, birlik ve beraberlik duygularını perçinleştirdiğini söyleyen Kaymakam Odabaşı,

“Ramazan ayı içinde kutladığımız zafer bayramımız milli ve manevi duygularımızı daha da üst seviyeye taşımıştır. Türk milleti, yapısı ve konumu itibariyle çok güzel ve önemli bir ülkeye sahiptir. Ülke birliği ve bütünlüğünü sağlamak ise her vatandaşın görevidir” şeklinde konuştu.

Eyipoğlu: Birlik ve beraberliğimizi korumalıyız

Garnizon Komutanı Alb. Okan Eyipoğlu, kazanılan savaşın; bir taraftan yoksullukla mücadele eden Türk milletinin büyük bir başarısı olduğunu söyledi. Silahlı kuvvetler mensuplarının milletin içinden çıkmış vatan evlatları olduğunu belirten Eyipoğlu; “Zafer topyekun bir mücadele sonucunda kazanılır. Ve savaşı kazanmak yetmez, birlik ve beraberliğin korunması gerekir.” dedi.

Uzun: Kutsal emanetin bekçileriyiz

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun; 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 87. yıldönümünde; birlik ve beraberlik mesajı verdi. “Zafer Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti’nin ulusal bayramıdır” diyen Uzun, “Atalarımızın bize bıraktığı kutsal emanetimiz olan ülkemize karşı; Türk gencinin damarlarındaki asil kandan aldığı güçle; halkının özgürlüğüne kastedeceklere gereken cevabı vereceğine inancım sonsuz. Bu düşüncelerle başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını; aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyor, Silahlı Kuvvetlerimizin ve halkımızın Zafer Bayramı'nı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Törenin ardından Beylikdüzü Kaymakamlık Binası’na geçildi. Kaymakam Yusuf Odabaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü etkinlikleri kapsamında makamında tebrikleri kabul etti.

Kutlu olsun efendim..

Bilgi ve fotoğraf: Beylikdüzü Belediyesi Başkanlığı.

<ımg id="dlBloglar_ctl00_Image1" src="/Images/Blog/131/20/200299.jpg" align="left">

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Bugün: http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=200299





<ımg id="dlBloglar_ctl01_Image1" src="/Images/Blog/131/20/200197.jpg" align="left">



30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI: http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=200197


 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..