Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mayıs '22

 
Kategori
Astroloji
 

30 Mayıs Haftası B

30 Mayıs haftası, Pazartesi günü İkizler burcunda gerçekleşecek yeniay ile başlıyor. Haftanın genelinde yoğun etkisini hissedeceğimiz bu yeniay, Mayıs ayında yaşadıklarımızı tekrar gözden geçirmemize sebep olacak olayları gündeme getirecek. Merkür’ün de retro olduğunu hatırlarsak, yeni adımlar atmaktan ziyade bu adımlara zihnen ve ruhen hazırlanmaya öncelik vermeliyiz. Hafta genelinde, en başta kendimize dürüst kalarak vereceğimiz kararların sonuçlarını Haziran ayında alacağız.
31 Mayıs Salı, olaylara mantık çerçevesinden yaklaşma eğiliminde olacağız. Akşam saatlerinde kararsız kalacağımız konular olabilir.
1 Haziran Çarşamba, güne anlam veremediğimiz huzursuz hislerle başlayabiliriz. Alıngan davranmamaya dikkat edelim. Akşamüstünü daha çok keyif veren aktivitelerle geçirmeye öncelik verebiliriz.
2-3 Haziran’da Merkür ileri hareketine geçmeden önceki durağan konumunda olacak. Retro süreci kadar önemli olan bu iki gün, bir şeye başlamaktan ziyade mevcut zorlanılan konuları çözmeye odaklanmak önemli. Ayrıca ilişkilerde ve para piyasalarında karışıklıklar yaşanabilir.
4 Haziran Cumartesi artık Merkür’ün ileri hareketi ile genel anlamda iletişim konularında rahatlamaya başlayacağız. Günün ilk yarısında enerjimiz yüksek olacak. Kendimizi daha net bir şekilde ortaya koyabiliriz. İkili ilişkilerde tek taraflı düşünmemeye özen gösterilmesi gereken bir gün.
5 Haziran Pazar ise olayları çok zorlamak yerine, olmayan konusunda ısrarcı davranmamak daha iyi hissetmemize yardımcı olacak. Özellikle akşam saatlerinde yediğimize, içtiğimize dikkat etmekte de fayda var.
30 Mayıs haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
Görüşmelerin, yazışmaların, kardeşlerle olan ilişkilerin gündemde olacağı bir hafta. Maddi konularda bazı pürüzlerle karşılaşılabilir. Düşüncelerde objektif kalabilmek daha sağlıklı karar almanıza yardımcı olacak.
YÜKSELEN BOĞA
Kazançlarla ilgili konuların ön plana çıkacağı bir hafta. İş hayatında alınmamış kararlarınızı sorgulayabilirsiniz. Kısa vadeli planlardan ziyade uzun dönemi etkileyecek durumlara odaklanmaya gayret edin.
YÜKSELEN İKİZLER
Kendinizle ilgili önemli kararları sorgulayacağınız bir hafta. Korkularınıza rağmen bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumluluk almaktan kaçınmamak uzun vadede kendinizi iyi hissettirecek.
YÜKSELEN YENGEÇ
Geri plana attığınız konuların gündeme geleceği bir hafta. Harcamalar konusunda zorlanabilirsiniz. İyimser ve kabullenici düşünmek bu dönemde alacağınız kararların daha sağlıklı olmasına yardımcı olacak.
YÜKSELEN ASLAN
Gruplar içinde iletişimin daha ön planda olacağı bir hafta. İkili ilişkilerinizde de halletmeniz gereken konular gündeme gelebilir. Borçlarınıza düzenleme getirebileceğiniz fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz.
YÜKSELEN BAŞAK
İş hayatının ön plana çıkacağı bir hafta. Yurt dışı bağlantılı işlerde ve eğitim hayatında bazı pürüzlerle karşılaşılabilir. İkili ilişkilerinizden alacağınız destek, bu hafta size kendinizi daha iyi hissettirecek.
YÜKSELEN TERAZİ
Ticari ve hukuki konuların gündemde olacağı bir hafta. Daha önce alınmış risklerin sonuçları ile karşılaşılabilir. Önyargısız ve mantık odaklı verilecek kararlar bu haftanın daha verimli geçmesine destek olacak.
YÜKSELEN AKREP
Kriz yaratan konulara farklı bakış getirilmesi gereken bir hafta. Özellikle ikili ilişkilerdeki geçmiş sorunlar gündemde olacak. Yaratıcı faaliyetlere odaklanmak olayların gerilimini almaya yardımcı olabilir.
YÜKSELEN YAY
Uzlaşmanın ve denge kurmanın ön plana çıkacağı bir hafta. Sağlıkla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Aileyle daha çok vakit geçirmek, onlara yardımcı olmak sizlere iyi gelecek.
YÜKSELEN OĞLAK
Çalışma hayatınızın ve günlük alışkanlıklarınızın ön planda olacağı bir hafta. Aşk hayatında eski sorunlar gündeme gelebilir. Düşüncelerinizi hayata geçirebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.
YÜKSELEN KOVA
Aşk hayatınızın ve eğlencenin gündemde olacağı bir hafta. Ailevi konularda daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Çocuklarla vakit geçirmek de size kendinizi iyi hissettirecek.
YÜKSELEN BALIK
Ebeveynlerle ve evle ilgili konuların ön planda olacağı bir hafta. İletişime, teknolojik aletlere dikkat edilmeli. Aileyle ilgili olaylarda da daha anlayışlı olmak uzun vadede iyi hissetmenizi sağlayacak.
 
Hepimize hayırlı kararlar alacağımız bir hafta olması dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
 
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..