Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mayıs '22

 
Kategori
Astroloji
 

30 Mayıs İkizler Yeniayı

Dürüstlük mü, cesaret mi?
30 Mayıs Pazartesi günü, 14:30’da İkizler burcunda bir yeniay gerçekleşecek. 2020 sonu ve 2021 boyunca İkizler-Yay aksı tutulmaları ile dürüstlük en büyük sınavımız oldu. Hiç kimseyi ve kendimizi kandırmamamızın ne kadar önemli olduğunu vurgulayan olaylar yaşadık. 2021 demagoji yapmak yerine, yalın ve net olmanın ön planda olduğu bir seneydi.
Bu İkizler yeniayı, 2021’de ektiklerimizi biçeceğimizi olayları gündeme getirecek. Bir karar vermemiz gerekiyorsa, önce durup bunun geçen seneki olaylarla bağlantısını bir düşünelim. 
Sonra da Mayıs ayında yaşadıklarımızı tekrar gözden geçirelim.
Aslında yeniaylar harekete geçme zamanıdır. Fakat yeniayda etkin rolü olan Merkür’ün retro olduğunu hatırlarsak, yeni adım atmaktan ziyade bu girişime zihnen ve ruhen hazırlanmaya öncelik vermeliyiz. 
Geçen sene yapmamız gereken ve yapmadığımız konulara odaklanmak, Mayıs gündemi ile şimdiki konular arasındaki bağlantıyı bulmak bize yol gösterebilir.
Aldebaran isimli önemli bir kraliyet yıldızına denk gelen yeniay ahlaklı olmanın önemi daha da vurgulayacak. 
İletişim, eğitim, medya ve ticaret konuları gündemde olacak. Mars ve Jüpiter’in yerleşimi bizi özellikle bu alanlarda, çok düşünmeden harekete geçirebilir. Bu noktada dikkatli olmak ve adım atmadan önce iyice sorgulamak önem kazanacak.
4 Haziran ve sonrasında girişimde bulunmak daha verimli sonuç almamıza yardımcı olacağından acele etmeyelim.
Toplum için önemli ve göz önünde olanlarla, bizim otorite figürü olarak gördüğümüz kişiler hakkında olmaması gereken durumlar gün yüzüne çıkabilir. Sanatçılarla ya da eğlence dünyası ile ilgili bazı kısıtlamalar yaşanabilir.
Ayrıca 14 Haziran’a kadar akciğerlerle, boğaz, boyun bölgesiyle ve üreme organları ile ilgili sorunlar belirgin hale gelebilir.
Ağustos-Ekim 1965, Mart-Mayıs 1984, Ekim-Aralık 2002 aralığında doğanlar için Haziran ayı önemli bir. Verecekleri kararlar kadersel etkili kararlar olacak.
25 Mayıs-4 Haziran, 27 Ağustos-6 Eylül, 26 Kasım- 6 Aralık, 23 Şubat-5 Mart doğumlular ve doğum haritalarında 9 derece İkizler, Başak, Yay, Balık’ta önemli vurguları olanlar daha yoğun etki alacaklar.
YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE ETKİLER
YÜKSELEN KOÇ
Yakın çevre ilişkilerinde ve düşüncelerde netleşip karar verilecek bir dönem olacak. Kazançlarla ilgili planlarda sorun yaşanabilir. İş hayatında daha önce atılmış adımların sonuçları alınabilir.
YÜKSELEN BOĞA
Maddi konularda yaşanan belirsizlikleri netleştirmek adına bazı kararlar alınabilir. Üstlenilmemiş, ihmal edilmiş sorumluluklarla ilgili harekete geçmek gerekecek.
Önyargısız ve objektif davranmak, ileri dönük hedeflere daha hızlı ilerleme fırsatı verecektir.
YÜKSELEN İKİZLER
Önemli bireysel kararlar verme arifesinde olacaksınız. Dışınızda gelişen olayları kabullenmekte zorlanabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili konularla da ilgileneceksiniz. Genel olarak 2021’deki hataları telafi etme şansı yakalayabilirsiniz. 
YÜKSELEN YENGEÇ
Yarım kalmış işleri, belirsiz süreçleri netleştireceğiniz bir süreç olacak. Bazı gizli kalmış konularla da yüzleşilebilir. Harcamaların zorlayacağı bu dönemde ikili ilişkileriniz size destek olacak.
YÜKSELEN ASLAN
Arkadaş çevresinin ve sosyal hayatın ön plana çıkacağı bu dönemde gelecekle ilgili de kararlar alınabilir. İkili ilişkilerde bazı sorunları çözmek zorunda kalabilirsiniz. Sağlıkla ve günlük düzenle ilgili istenilen değişimler hayata geçirilebilir.
YÜKSELEN BAŞAK
Kariyer hayatıyla ve toplumsal konumla ilgili bazı kararlar alınabilir. İş ortamı ya da sağlıkla ilgili konularda zorlanılabilir. Eğitimle, çocuklarla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanacak.
YÜKSELEN TERAZİ
Yurt dışıyla, eğitim hayatıyla ilgili konularda, hukuki durumlarda yaşanan belirsizlikler için karar verilecek bir dönem olacak. Aşk hayatındaki ya da çocuklarla ilgili konulardaki sorunları çözmek gerekebilir. Gayrimenkullerle ilgili fırsatlarla da karşılaşılabilir.
YÜKSELEN AKREP
Borçların, vergilerin ve krizli durumların netleştirilip bitirileceği bir dönem. Aile hayatında ve ikili ilişkilerde zorlanılabilir. Kardeşlerden ve yakın arkadaşlardan alınacak destek zorlanmalara yardımcı olacak.
YÜKSELEN YAY
İkili ilişkilerde ya da ortaklı işlerde karar alınacak bir dönem olacak. Yakın çevreyle olan ilişkilerde ya da çalışma arkadaşları ile olan iletişimde zorlanılabilir. Maddi konularda ise güzel fırsatlarla karşılaşılabilir.
YÜKSELEN OĞLAK
Çalışma hayatı ya da sağlık konularıyla ilgili bazı durumların netleşeceği bir dönem olacak. Maddi konularla ilgili sorunlarla uğraşmak gerekebilir. Aşk hayatında ise size kendinizi iyi hissettirecek gelişmeler yaşanacak.
YÜKSELEN KOVA
Çocuklarla ilgili durumlarda ya da aşk hayatında bazı kararlar vermeniz gereken bir dönem. Kendinizi fazlaca sorguladığınız bu günlerde evle ya da ailenizle ilgili tamamlamak istediğiniz konuları da netleştireceksiniz.
YÜKSELEN BALIK
Yaşadığınız alanla ya da ebeveynlerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Korktuğunuz ya da geri plana attığınız konular gündeme gelebilir. Arkadaşlarla olan iletişimin ve sosyal hayatın size iyi geleceği bir dönem.
 
Sevgilerimle,
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..