Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ocak '12

 
Kategori
Astroloji
 

30 Ocak - 05 Şubat Astroloji: Kova Burçları, insanlık ve demokrasiyle uğraşanlar dikkat!

30 Ocak - 05 Şubat Astroloji: Kova Burçları, insanlık ve demokrasiyle uğraşanlar dikkat!
 

Astroloji


Mars geçen hafta da Başak Burcunda kötü konumdaydı; bu hafta da Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cumartesi, Pazar günleri kötü konumda olduğundan çalışan ve işçileri, hizmet ve sağlık sektörüyle uğraşanları, eleştirmenleri, analistleri kötü yönde etkileyebilir. Bu kişiler gergin ve sinirli olabilirler; kavga ve tartışmalara adları karışabilir; polis ve askeri birimlerle başları derde girebilir. Aynı şey yine Güneşi Başak burcunda olanlar için de geçerli. Yani Başak burçları kendilerini ifade ederken, kendilerini ortaya koyarken gergin ve sinirli bir tutum içine girebilirler. Özellikle Koç burcundan olanlarla, polis ve askeri birimlerle tartışmaktan kaçınsınlar.

Venüs ise Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri Balık burcunda kötü konumda olduğundan Büyük kurum ve kuruluşlar, hayırsever kurumlar adli davalara, para kayıplarına karşı dikkatli olsunlar. Bu arada güneşi Balık burcunda olanlar da birebir ilişkilerine, adli davalara ve para kayıplarına dikkat etsinler. Özellikle Terazi burcundan olanlarla mahkemelik olmaktan, birebir ilişki kurmaktan, Boğa burçlarıyla da ortaklık yapmaktan, para alışverişi yapmaktan kaçınsınlar.

Merkür Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Kova burcunda kötü konumda olduğundan insanlık ve demokrasi adına uğraşanlar, bilim ve teknolojiyle uğraşanlar iletişim kurarken, bir takım fikirlerden, iş arkadaşları veya çalışanlarından kötü etki alabilirler; günlük işleri aksayabilir. Bireysel anlamda Kova burçları İkizler ve Başak burçlarına karşı dikkatli olsunlar. İkizler burçları ile iletişim kurarken, fikir paylaşımı yaparken kurnazlık ve hilekarlıkla karşı karşıya kalabilirler. Başak burçlarından iş arkadaşları yada çalışanları varsa yine bir hilekarlıkla karşı karşıya kalabilirler. Aynı zamanda Kova burçlarının başı gazetecilerle, internet veya iletişim araçlarıyla derde girebilir.

Güneş de Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri  Kova burcunda kötü konumda olduğundan yine insanlık ve demokrasi adına uğraşanlar, bilim ve teknolojiyle uğraşanlar kendilerini ifade ederken ya aşırı saldırgan ya da aşırı ürkek davranabilirler; göz önündeki insanlar tarafından yanlış anlaşılabilirler. Aynı şekilde Kova burçları, Aslan burçları tarafından da yanlış anlaşılabilirler; Kova burçlarının başı göz önündeki insanlar tarafından da derde girebilir; Kova burçları eğlenirken, kendilerini ifade ederken yada hobilerini yaparken de dikkatli olsunlar.

Bireysel anlamda gezegenlerin bu kötü etkisi herkesin astrolojik haritasındaki gezegenlerin katsayısına bağlı olarak değişmektedir. Yani sizin gezegenlerinizin doğum anındaki katsayıları yüksek ise bu etki size daha az yansıyacaktır.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..