Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Haziran '13

 
Kategori
Erkek Modası
 

30 yaş üstü için saç ekimi

30 yaş üstü için saç ekimi
 

Bu yaş grubu da kendine bağımsız olarak bir grup değildir aslın da bu yaş grubu da 25- 35 yaş arası gruba dahil edilebilir. Çok farklılıklar söz konusu değildir.

Bu yaş grubu da belli bir müddet saç dökülmesini önlemek amaçlı birçok yönteme başvurup olumsuz sonuç aldıktan sonra saç ekimine yönelmiştir. Bu yöntemlerin en başın da mezoterapi yöntemi gelmektedir. Fakat bu yöntemler de olumlu sonuç alabilmek için saç dökülme sebeplerinin bilinmesi gereklidir. Bu yöntemlerin iyi sonuç vermesi için kesinlikle saç dökülme tipinizin onlarla alakalı olması gereklidir.

Tabi diğer yaş grubuyla her ne kadar yakın olunsa da o gruptan ayrı değerlendirilir. Bu 30 yaş üstü grubu belli bir zaman iş hayatı koşuşturmalardan kaynaklanan saçları ile ilgilenemeyen bir grup olmuştur artık bu yaş grubuna girenler belli bir dönem geçmiştir ve saçlarının geri gelmesini istemektedir. Bu yaş grubu için de saç ekimi yöntemi kesinlikle çok iyi sonuçlar vermektedir. Genellikle bu yaş grubuna girenler yaklaşık bir 5 ila 10 yıl bu saç ekimi yaptırma hususun da karar verme ile geçirmiştir. Bu yaş grubu belli bir dönem saçsızlığa alışmaya çalışır fakat bu alışma dönemi biraz uzun sürer çoğunlukta olana kesim kararını saç ekimin den taraf kullanmıştır saç ekimi için en iyi kararı belli bir süre geçmiş olsa dahi vermiştir. Fakat saç ekimi sonrasın da alınan sonucu gören kişiler de büyük pişmanlıklar yaşanmaktadır. Bunun sebebi bu zamana kadar neden yaptırmadığı içindir.

Boşa geçmiş saçsız zaman bu kadar kısa süre de giderildiği için kişi neden daha önce yaptırmadım diye kendisine kızabilmektedir. Kesin kararını vermeyen kişiler de genellikle saç ekimi muayenesin den sonra isteksizlik görülebilir. Bu da yaşın getirmiş olduğu yavaş hareketten kaynaklanmaktadır. Bu yaş grubu için saç dökülme aşaması bitmiş ve yerini sadece saç ekimi yöntemi ile saçları geri kazanma projesi almıştır. Bu yaş grubu kararını kronik bir hastalıkları olmadan yaptırmalıdırlar.

Op Dr Ali Mezdeği
 

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..