Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mayıs '14

 
Kategori
Güncel
 

301. kara kömür Soma

301. kara kömür Soma
 

Halen yanıyoruz.


Artık gece de çalışan güneş enerjisi santralleri var! 

Güneş dünya oluştuğundan beri var mıydı bilmiyoruz. Dünyadan güneşe bakıyor insanlar, habire kendi altındaki toprağı kızıyorlar bunun bir küresel ısınmayı meydana getirdiğini düşünmeden bütün toprak altından çıkan petrol ve madenleri yok ediyorlar tabi ki bir gün bitecek toprak zenginlikleri ve iyi ki zengin holdinglerin güneşe gücü yetmiyor yoksa onu da bölmüş olurlardı.

Küresel ısınmaya yol açtıkları için Somanın arkasın da ki holding sahiplerine güçlü cezalar verilmeli, artık kara kömürü çıkarılmasını  engel koyulmalı

Bütün toprak altından çıkan madenlere ve petrolü durdurun diyorum, güneş size bakıyor diyorum. Satın alamayacakları için güneşle ve rüzgârla uğraşmıyorsunuz ve bencilliğimizden dolayı insanlar ölüyor. Bu bencilliğimizin sebebini anlamıyorum belki sebebi güneşi ve rüzgârı istediğiniz gibi kullanma şansınız yok.

Doğa zenginliklerinin yok olduğu zaman ölüm sayıları bundan katlarca misli olacak. Geleceği düşünün uzak gözükse de uzak değil. Şimdi ki yanlışlıkların bedelini (doğayı yok etme) ilerideki güçsüzler çekecek.

Hayret bir şey,

Vay Türkiye'nin haline bu konuyu da siyasete çekiyorlar ya,

'Kaza' ve 'kader' özürlerimizi, kabahatlerimizi, günahlarımızı gizleyeceğimiz kavramlar değildir.

Kaza ve kadere sığınarak bu soruları sormazsak, cevapları bulamazsak, önlemlerimizi almazsak benzer faciaları tekrar tekrar yaşayacağız ve ne yazık ki suçluysak iktidar olu çak.

Bence artık yardım zamanı

 
Toplam blog
: 101
: 3501
Kayıt tarihi
: 17.11.13
 
 

Ucunu göremediğim kadar  Özgürlük, Aldırmadan hiç birşeye,  bütün kuralları kırıyorum Ne olursa o..