Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ağustos '15

 
Kategori
Astroloji
 

31 - 06 Eylül 2015 haftalık burç astroloji: 01 Eylül koçlar dikkat!

31 - 06 Eylül 2015 haftalık burç astroloji: 01 Eylül koçlar dikkat!
 

haftalık burç


01 Eylül Salı günü -16 katsayısı ile 26 Ağustosdan sonra gelen en olumsuz gün olabilir. Bugünde Güneş, Jüpiter Başakda, Ay, Uranus Koçda, Merkür Terazide, Venüs, Mars Aslanda, Satürn Akrepde, Neptün Balıkda, Plüto Oğlakda düşük katsayıda bulunacak. 01 Eylül günü bütün gezegenler düşük katsayıda ama Koç burcundaki Ay ve Uranüs -3 katsayısıyla hepsinden de düşük olacak. Bu yüzden Koç burcunu simgeleyen şeyler Yengeç ve Kova burcunu simgeleyen şeylere karşı daha bir dikkatli olmak durumunda. (Ağustos 2015 burç) (Eylül astroloji)

Koç burcu deyince akla ilk ülkelerin asker, polis ve güvenlik birimleri gelmektedir. Askeri konular Yengeç burcunu simgeleyen vatani konulardan, Kova burcunu simgeleyen özgürlükçü gruplardan, bir takım teknolojik aletlerden, silahlardan olumsuz etkiler alabilirler. Işid de Koç burcunda kurulu bir grup olduğundan Yengeç burcunu simgeleyen Amerikadan yada Kova burcunu simgeleyen Kürdistan Bölgesel Yönetiminden olumsuz etkiler almaya devam edebilir. Belki 01 Eylül günü Işide karşı bir zafer kazanımı olabilir. İran da Koç burcunda kurulu bir ülke olduğundan Amerikadan olumsuz etkiler alabilir. Bu arada Rusya da Işidi yada İranı olumsuz yönde etkileyebilir. (haftalık burç) (2015 Eylül burç)

Koç burçlarını simgeleyen şeyler Yengeç ve Kova burcunu simgeleyen şeylerden olumsuz etkiler alırken Aslan burcunu simgeleyen şeyleri olumsuz etkileyebilirler. Örneğin Işid Amerikadan olumsuz etki alırken Aslan burcundaki Obamayı, Marsı Aslan burcundaki İsraili ve Netanyahuyu, Suudi Arabistanı olumsuz etkileyebilir. (haftalık astroloji) (Eylül 2015)


Ben pek siyasetten anlamam bu yüzden Mars Aslan burcuna geçtiğinden beri (09 Ağustos) Işidin İsraili olumsuz etkileme olasılığını yazmama rağmen düşük bulduğumu da belirtmiştim. Ama İsrailin Suriyede kara operasyonu için hazırlık yaptığına dair haberinden sonra artık buna kuvvetli bir ihtimal olarak bakmaktayım. Çünkü Işid Suriyenin içlerine doğru ilerlemekte ve İsrail de Suriyeye kara operasyonu yaparsa Işid - İsrail çatışması kaçınılmaz olacaktır. Bu arada Mars 24 Eylüle kadar Aslan burcunda ve düşük katsayıda olmaya devam edecek.  (http://www.bbc.com/turkce/haberler/2015/08/150817_suriye_israil) (Ağustos astroloji) (Eylül 2015)


Ülke genelinde Selahattin Demirtaşın Güneşi Koçda Marsı ise Kovada olduğundan hem kendi kendisine hem de diğer Koç burcu kişilere örneğin Abdullah Öcalana olumsuz etkileri olabilir. Selahattin Demirtaş yada Abdullah Öcalan gibi Koç burcundan kişiler Kova burcunda kurulu MHP'den olumsuz etkiler almaya devam edebilirler. (2015 Ağustos burç)

26 Şubat 1959 doğumlu Başbakan Davutoğlunun ise Natal Venüsü Koç burcunda olduğundan ikili ilişkilerinde, ortaklıklarında Yengeç burcundan yada Kova burcundan kişilere dikkat etmesi gerekebilir. Ayrıca Yengeç burcunu simgeleyen bir takım vatani konular yada Kova burcunu simgeleyen bir takım özgürlükçü kişi yada gruplar, geleceğe dair plan ve projeler veya teknolojik aletler Davutoğlunun ikili ilişkilerini, ortaklıklarını olumsuz yönde etkileyebilir. (2015 haftalık burç)

01 Eylül günü Ay ve Uranüsün Koç burcunda -3 katsayısında olması bize vatani konularla, özgürlükçü kişi ve grupların yada ülke güvenliğiyle bir takım teknolojik alet ve silahların asker, polis ve güvenlik birimlerini yada Koç burcundan bir takım ünlüleri, grupları, ülkeleri (Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, PYD başkanı Salih Müslim, Filistin, İran, Irak, Işid, DHKP-C, NATO, vs) olumsuz etkileyebileceğine işaret etmektedir. (Ağustos 2015)

Bireysel olarak da Koç burcundan kişiler ev, aile, gayrimenkule yada arkadaş ve tanıdıklara, geleceğe dair plan ve projelere, teknolojik aletlere dikkat etmeleri gerekebilir. Ay ve Uranüsün bu olumsuz durumundan en çok Natal gezegenleri Koç, Yengeç yada Kova burcunda olanlar etkilenebilir. Cumhurbaşkanı Erdoğanın Natal Uranüsü 4.evinde Yengeç burcunda olmasından ötürü de sağlık açısından yediğine, içtiğine ve midesine dikkat etmesi gerekebilir. Çünkü Ay ve Uranüs fiziksel sağlık evi olan 1.evinde -3 katsayısında olacaktır. Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğanın Natal Ay.ı Yay burcunda ve 8.evinde olduğundan bir takım ameliyatlar da 1.evini sağlık açısından olumsuz etkileyebilir. 01 Eylül dost düşman herkesin özellikle Koç, Yengeç ve Kovaların dikkatli olması gereken bir gün ! (Eylül 2015 burç)

 

17 Ağustos haftası için yaptığımız yorumlarda 19 Ağustosda Terazi burcundaki Ay.ın -4 katsayısında ve Uranüsün Koçda -3 katsayısında olacağından haftanın en yoğun günü olabilir demiştik. Gerçekten de Ay.ı simgeleyen vatani konularda aşırı hassasiyet ve talepkarlıklar yüzünden Siirtte 8 askerimiz şehit oldu. Terör İstanbulda Dolmabahçeye kadar indi ve Dolmabahçedeki polislere saldırı yapıldı. Olay dünya basınında da yankı uyandırdı. Dolar yeni rekorlar kırdı. Bitlisde Kaymakamlık binasına saldırı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan muhtarlarla yemek yedi ve muhalefete hükümeti kurma görevi vermeyeceğini belirtti. Siyasette soğuk rüzgarlar esti ve CHP Seçim hükümetine bakan vermeyeceğini açıkladı. Bu günde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meclis Başkanı da kritik bir görüşme yaptı. (Eylül 2015)

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/08/31-06-eylul-2015-haftalk-burc-astroloji.html

 

01 Eylül günü


Güneş Başakda düşük katsayıda

Güneşi (Aslan burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Aslan burcundan ünlüler: Obama, Fransa Başkanı Hollande, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Başkanı Barzani, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Abdulah Öcalan
- Güneşi yada Marsı Aslan burcundan ülkeler: Çin, İsrail, Kıbrıs Rum Kesimi, Suudi arabistan, Kuveyt, Afganistan
- Güneşi yada Marsı Aslan burcundan partiler, gruplar: AKP, CHP
- Aslan burcunu (Güneşi) simgeleyen şeyler: Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz)

Merkürü (İkizler ve Başak burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan ünlüler: Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Başkanı Mustafa Akıncı, Suriye Başkanı Esad, Başbakan Davutoğlu, MHP Başkanı Bahçeli, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan ülkeler: Amerika, Almanya, Fransa, İtalya, Kıbrıs Rum Kesimi, KKTC, Ermenistan, Mısır, Yemen, Kuveyt, Ukrayna, Makedonya, Kuzey Kore
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan partiler, gruplar: CHP, TÜRAŞ, PYD
- İkizler ve Başak burcunu (Merkürü) simgeleyen şeyler: Her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, antlaşma), her türlü hizmet (sağlık, eğitim, ulaşım), işçi ve çalışanlar, ticari konular, komşu ülkeler

Güneşi simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar aşırı gururlu, kibirli, egoist ve baskın olabilirler. Bu durum Merkürü simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Güneşi simgeleyen şeylerde iletişimsizlik, kurnazlık, hilekarlık, eleştirel yaklaşım yada titizlik olabilir.

Örneğin spekülatif konularda kurnazlık ve hilekarlıklar olabilir. Obama Suriye Başkanı Esadı olumsuz etkileyebilir. AKP CHP'yi olumsuz etkileyebilir. İsrail Amerikayı olumsuz etkileyebilir. (Eylül astroloji)

Jüpiter Başakda düşük katsayıda

Jüpiteri (Yay burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Yay burcundan ünlüler: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, CHP Başkanı Kılıçdaroğlu, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Merkel, Irak eski Başkanı Celal Talabani, İran Başkanı Hasan Ruhani
- Güneşi yada Marsı Yay burcundan ülkeler: Rusya, Yunanistan, Kürdistan
- Güneşi yada Marsı Yay burcundan partiler, gruplar: HDP, PKK, AKP
- Yay burcunu (Jüpiteri) simgeleyen şeyler: Din, inanç ve felsefeyele ilgili konular, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konular

Jüpiteri simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar aşırı fanatik ve abartılı olabilirler. Bu durum Merkürü simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Jüpiteri simgeleyen şeylerde iletişimsizlik, kurnazlık, hilekarlık, eleştirel yaklaşım yada titizlik olabilir.

Örneğin hukuk ve yasalarda kurnazlıklar olabilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Başkanı Esadı olumsuz etkileyebilir. Rusya Başkanı Putin Obamayı yada Amerikayı olumsuz etkileyebilir. HDP CHP'yi olumsuz etkileyebilir. (2015 Eylül burç)

Ay Koçda düşük katsayıda

Ay.ı (Yengeç burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Yengeç burcundan ünlüler: Almanya Başbakanı Merkel, aktivist Julian Assange, Türkmenistan Başbakanı Muhammedov
- Güneşi yada Marsı Yengeç burcundan ülkeler: Amerika, İngiltere, Irak, Mısır, Nijerya, Afganistan
- Güneşi yada Marsı Yengeç burcundan partiler, gruplar: IMF (Para Fonu), FED (Federal Rezerv), BM (Birleşmiş Milletler)
- Yengeç burcunu (Ay.ı) simgeleyen şeyler: Vatani konular, ülke güvenliği, üretimle ilgili konular

Ay.ı simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar aşırı hassass yada güvensiz olabilirler. Bu durum Marsı simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Ay.ı simgeleyen şeylerde öfke, kavga ve saldırganlıklar olabilir.

Örneğin vatani konularda kavga ve saldırılar olabilir. BM (Birleşmiş Milletler) NATO'yu olumsuz etkileyebilir. Amerika İranı yada Işidi olumsuz etkileyebilir. (Eylül 2015)

Marsı (Koç burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Koç burcundan ünlüler: HDP Başkanı Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, PYD Başkanı Salih Müslim
- Güneşi yada Marsı Koç burcundan ülkeler: Filistin, İran, Irak
- Güneşi yada Marsı Koç burcundan partiler, gruplar: Işid, DHKP-C, NATO
- Koç burcunu (Marsı) simgeleyen şeyler: Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler

Uranüs Koçda düşük katsayıda

Uranüsü (Kova burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Kova burcundan ünlüler: HDP Başkanı Selahattin Demirtaş, aktivist Julian Assange, Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un
- Güneşi yada Marsı Kova burcundan ülkeler: Rusya, Japonya, Yunanistan, Kürdistan, Libya
- Güneşi yada Marsı Kova burcundan partiler, gruplar: HüdaPar, MHP
- Kova burcunu (Uranüsü) simgeleyen şeyler: Grup ve organizasyonlar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgürlükçü ve hümanist kişiler

Uranüsü simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar huzursuz ve asi olabilirler. Bu durum Marsı simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Uranüsü simgeleyen şeylerde öfke, kavga ve saldırganlıklar olabilir.

Örneğin geleceğe dair plan ve projelerde, teknolojik konularda zorlanmalar olabilir. Teknolojik aletlerin bozulma yada kazalara neden olma olasılıkları yüksektir. Selahattin Demirtaş hem kendini hem de Abdullah Öcalanı olumsuz etkileyebilir. MHP Selahattin Demirtaşı olumsuz etkileyebilir. (Ağustos 2015 burç)

Merkür Terazide düşük katsayıda

Venüsü (Boğa ve Terazi burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundan ünlüler: Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Kürdistan Başkanı Barzani
- Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundan ülkeler: İngiltere, İsrail, Çin, Almanya, Fransa, Türkiye, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Makedonya
- Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundan partiler, gruplar: HDP
- Boğa ve Terazi burcunu (Venüsü) simgeleyen şeyler: Mal-mülk, para ve toprak paylaşımıyla ilgili konular, sosyal, siyasi ve diplomatik konular

Merkürü simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar iletişimsiz, kurnaz, hilekar yada aşırı titiz olabilirler. Bu durum Venüsü simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Merkürü simgeleyen şeylerde talepkarlıklar, kararsızlıklar yada yavaşlık olabilir.

Örneğin her türlü iletişim ve hizmette yavaşlama olabilir. Obama Rusya başkanı Putini olumsuz etkileyebilir. Bahçeli HDP'yi olumsuz etkileyebilir. (haftalık astroloji)

Venüs Aslanda düşük katsayıda

Venüsü simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar aşırı talepkar, kararsız yada yavaş olabilirler. Bu durum Güneşi simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Venüsü simgeleyen şeylerde gurur, kibir, baskınlık ve yetersizlik olabilir.

Örneğin sosyal ve siyasi konularda baskınlık olabilir. Parayla ilgili konularda yetersizlik olabilir. İngiltere, İsrail, Çin, Almanya, Fransa, Türkiye, Suriye, Suudi Arabistan gibi ülkeler Obamayı olumsuz etkileyebilir. HDP, AKP ve CHP'yi olumsuz etkileyebilir. (Ağustos astroloji)

Mars Aslanda düşük katsayıda

Marsı simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar aşırı öfkeli olabilirler. Bu durum Güneşi simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Marsı simgeleyen şeylerde gurur, kibir, baskınlık ve yetersizlik olabilir.

Öreğin asker, polis ve güvenlik birimlerinde baskınlık olabilir. Filistin, Irak, İran yada Işid İsraili olumsuz etkileyebilir. (2015 Ağustos burç)

Satürn Akrepde düşük katsayıda

Satürnü (Oğlak burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Oğlak burcundan ünlüler: CHP Başkanı Kılıçdaroğlu, MHP Başkanı Bahçeli, KKTC Başkanı Mustafa Akıncı, Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un
- Güneşi yada Marsı Oğlak burcundan ülkeler: İtalya, Tunus
- Güneşi yada Marsı Oğlak burcundan partiler, gruplar: HüdaPar, IMF, FED (Federal Rezerv)
- Oğlak burcunu (Satürnü) simgeleyen şeyler: İş, Meslek, kariyerle ilgili konular, Başkan, patron ve otorite sahipleri

Plüto (Akrep burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Akrep burcundan ünlüler: Abdullah Gül, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, Irak eski Başkanı Celal Talabani, İran Başkanı Hasan Ruhani
- Güneşi yada Marsı Akrep burcundan ülkeler: Japonya, Filistin, Türkiye, KKTC, Türkmenistan, Kuzey Kore
- Güneşi yada Marsı Akrep burcundan partiler, gruplar: MHP, AB (Avrupa Birliği), BM (Birleşmiş Milletler), TÜPRAŞ
- Akrep burcunu (Plütonu) simgeleyen şeyler: Gizli saklı işler ve gruplar, bankacılık konuları, yer altı ve üstü kaynaklar (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, vs)

Satürnü simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar aşırı kuşkucu, karamsar ve bunalımlı olabilirler. Bu durum Plütonu simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Satürnü simgeleyen şeylerde olumsuz değişimler (ölüm, yıkım) olabilir.

Örneğin Başkan, patron ve otorite sahiplerinde ölümler ve yıkımlar olabilir. Mesleki iş kazalarında artışlar olabilir. Kılıçdaroğlu yada Bahçeli her zamankinden kuşkucu yada karamsar olabilirler. Kılıçdaroğlu yada Bahçeli MHP'yi olumsuz etkileyebilir. IMF yada FED Avrupa Birliğini olumsuz etkileyebilir. (2015 haftalık burç)

Plüto Oğlakda düşük katsayıda

Plütonu simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar aşırı katı, kıskanç, ölümcül ve yıkıcı olabilirler. Bu durum Satürnü simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Plütonu simgeleyen şeylerde bunalımlar olabilir.

Örneğin gizli saklı işlerde ve örgütlerde, bankacılık konularında, yer altı ve üstü kaynaklarda bunalımlar, engel ve yasaklar olabilir. Yer altındaki fay hatlarında sonradan deprem yapmak üzere bir baskı oluşabilir. Japonya, Türkiye yada Filistinde yıkıcı ve ölümcül olumsuz değişimler olabilir. Avrupa Birliğinde olumsuz değişimler olabilir. MHP içinde olumsuz değişimler olabilir. Suriye Başkanı Esad'da yada İran Başkanı Ruhanide olumsuz değişimler olabilir. (Ağustos 2015)

Neptün Balıkda düşük katsayıda

Neptünü (Balık burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Balık burcundan ünlüler: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, PYD Başkanı Salih Müslim
- Güneşi yada Marsı Balık burcundan ülkeler: İran, Yemen, Tunus
- Güneşi yada Marsı Balık burcundan partiler, gruplar: Işid, DHKP-C, PYD
- Balık burcunu (Neptünü) simgeleyen şeyler: Büyük kurum ve kuruluşlar (Hastaneler, hapishaneler, vakıflar, üniversiteler, özel şirketler, kamu kurumları), Başka devletler, bağımlılık yaratan maddeler (ilaç, alkol, uyuşturucu vs) yada alışkanlıklar

Neptünü simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar karışıklığa ve yanılgılara yol açabilirler. Bu durum yine Neptünü simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan yada Davutoğlu birbirlerini yada kendilerini yanıltabilirler veya birbirlerini olumsuz etkileyebilirler. İranda yada Işid içinde bulanık kimin yaptığı belli olmayan olaylar olabilir. Işid kendi kendini yada PYD'yi olumsuz etkileyebilir. Büyük kurum ve kuruluşlar içinde bulanık kimin yaptığı belli olmayan olaylar olabilir. Zehirlenmelerde, salgınlarda ve psikolojisi bozuk kişilerin neden olduğu olaylarda artışlar olabilir. (Eylül 2015 burç)


Etkisi en çok hissedilecek Natal gezegenler ve etkileri

Koç 31, 01, 02 Eylül Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
Bütün bir hafta Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Kova veya Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Koç burcundaysa o konularda biraz agresif olma olasılığınız mevcut.

Boğa 04 Eylül Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Boğa burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.
Bütün bir hafta Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan, İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

İkizler 05 Eylül İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
Bütün bir hafta İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan, Yay, Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz İkizler burcundaysa o konularda iletişimsiz ve biraz kurnaz davranma olasılığınız mevcut.

Yengeç 31, 01, 02, 04, 05 Eylül hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda aşırı hassas yada güvensiz davranma olasılığınız mevcut.
31, 01, 02 Eylül Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
04 Eylül Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
05 Eylül Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Aslan Bütün bir hafta Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa, Terazi, Koç, İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Aslan burcundaysa o konularda biraz egoist ve aşırı gururlu davranma olasılığınız mevcut.

Başak 05 Eylül Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
Bütün bir hafta Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan, Yay, Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Başak burcundaysa o konularda iletişimsiz, aşırı titiz ve kurnaz davranma olasılığınız mevcut.

Terazi 04 Eylül Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Terazi burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.
Bütün bir hafta Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan, İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Akrep Bütün bir hafta Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
31, 01, 02, 04, 05, 06 Eylül hangi Natal gezegenleriniz Akrep burcundaysa o konularda biraz katı yada biraz kıskanç davranma olasılığınız mevcut.

Yay Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Yay burcundaysa o konularda biraz sorumsuz, savruk yada tembel davranma olasılığınız mevcut.
Bütün bir hafta Yay burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Oğlak Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Oğlak burcundaysa o konularda bunalımlı ve kuşkucu davranma olasılığınız mevcut.
31, 01, 02, 04, 05, 06 Eylül Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Akrep burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Kova Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Kova burcundaysa o konularda huzursuz ve aykırı davranma olasılığınız mevcut.
Bütün bir hafta Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Balık Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Balık burcundaysa o konularda biraz aldatıcı, dikkatsiz, düşüncesiz davranma olasılığınız mevcut.
Bütün bir hafta Balık burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Balık burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..