Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ağustos '20

 
Kategori
Astroloji
 

31-06 Eylül 2020 Astroloji

31 - 06 Eylül 2020 Haftalık Burç Astroloji: 05 Eylül Ayın ve Haftanın En Yoğun Günü ! 
 
05 Eylül -15 katsayısı ile Ayın ve Haftanın en yoğun günüdür. Bugünde Tr Ay -4, Tr Mars, Jüpiter, Satürn ve Plüto -2 katsayısında olacaktır. 05 Eylülde genel olarak güvenlik ihlalleri, dalgalanmalar, verimsizlik, kavga ve tartışmalar, saldırılar, fanatiklik, aşırılık, terör eylemleri, engel ve yasaklar, ambargolar, toplu ölümler, olumsuz değişimler, nükleer ve radyasyon yayan alet faaliyetleri, patlama ve yangınlar, cinayetler, depremler olabilir. (Eylül 2020 burç) (haftalık burç)
 
05 Eylülde bilhassa Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanların katsayıları -4 birim düşebilir ve her zamankinden daha duygusal olabilirler. Natal Güneş ve/veya Marsı Koç, Yay, Oğlak ve Akrep olanların da katsayıları -2 birim düşeceğinden bu kişilerin de keyifleri kaçabilir. Hem kendilerini hem başkalarını olumsuz yönde etkileyebilirler. (haftalık astroloji)
 
05 Eylülde,
Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar Tr Aydan,
Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar Tr Marsdan,
Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar Tr Jüpiterden,
Natal Güneş ve Marsı Oğlak, KOç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanlar Tr Satürnden,
Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Kova olanlar Tr Plütondan olumsuz etkiler alabilirler.
 
Hafta boyu ama bilhassa 05 Eylülde en çok olumsuz etkiyi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlaklar alabilir. 5 Transitin 5'inden de olumsuz etki alan Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlakların bu olumsuz durumlara nasıl cevap verecekleri yani Natal Marsları önem kazanıyor. Natal Marsları yüksek katsayıda ve olumlu etkiler alıyorsa o zaman sadece biraz keyifleri kaçabilir ama Natal Marsları da olumsuz etkiler alıyorsa o zaman Tr Ay, Mars, Jüpiter, Satürn ve Plütona çok dikkat etmeliler. Örneğin A** B** (Natal Güneş Koç Mars Terazi) yada Ali Hamaney (Natal Güneş Koç Mars Oğlak) 05 Eylüle dikkat etmeleri gerekebilir.
 
Koç burcu ülkeler: İran, Venezuella**, Bangladeş**, Filipinler**
Yengeç burcu ülkeler: Irak**, Amerika
Terazi burcu ülkeler: Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye**, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika
Oğlak burcu ülkeler: Tayvan, İtalya, Rusya 
 
Yanında çift yıldız olan ülkeler hafta boyu ama bilhassa 05 Eylülde Tr Ay, Mars, Jüpiter, Satürn ve Plütondan hem Natal Güneş hem de Natal Marslarına olumsuz etki alan riskli ülkeler. Örneğin 05 Eylülde Irak ve Suriye'nin ülke güvenlikleri ihlal olabilir ve terör eylemleri artabilir. Amerika ise Natal Güneşi Yengeç olsa da Natal Marsı İkizler olduğundan olumsuz olayların üstesinden gelebilir. (Eylül astroloji) (2020 Eylül burç)
 
Hafta boyu ama bilhassa 05 Eylülde Akrep burcu Türkiye'nin Koç burcu NATO'Yu olumsuz etkilemesi ve hatta ikilem çıkartması olasıdır. Koç burcu NATO'nun bilhassa 05 Eylül'de Tr Ay, Mars, Jüpiter, Satürn ve Plütonu sembolize eden ülkelere ve kişilere dikkat etmesi gerekebilir. Natal Marsı Yay (Jüpiter) olan Yunanistan da Koç burcu NATO'Nun içini karıştırmaya çalışabilir.
 
05 Eylülde Boğa - Akrep eksenini Tr Venüs (-1), Mars (-2), Satürn (-2), Uranüs (-1), Plüto (-2) olumsuz yönde etkileyeceğinden zayıf fay hatlarında depremler, volkanik aktiviteler, toprak kaymaları, göçükler, şiddet ve cinayetler artabilir. (2020 haftalık burç)
 
05 Eylülde Astro Carto Grafide Tr Venüs, Mars, Plütondan olumsuz etki alan Mars, Venüs, Plüto, Ay, Satürn çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Yalova, Bursa, Balıkesir, Eskişehir, Kütahya, Uşak, Manisa, Aydın, Muğla, İzmir, Kastamonu, Sinop, Çankırı, Ankara, Çorum, Kırıkkale, Konya, Isparta, Antalya, Ordu, Tokat, Sivas, Kayseri, Yozgat, Niğde, Adana, Mersin), Kıbrıs, Akdeniz Açıkları, Azerbaycan, Gürcistan, Ermenistan, İran, Irak, Suudi Arabistan, Yemen, Umman, İran Körfezi, Kuveyt, Bahreyn, Katar, Afganistan, Pakistan, Çin, Hindistan, Sri Lanka, Bangladeş, Tayland, Singapur, Tayvan, Endonezya, Papua Yeni Gine, Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya, Kuzey Kore, Meksika**, Amerika** (Teksas - Kansas), Kanada, Küba, Bahamalar, Venezuella, Kolombiya, Peru, Ekvador, Brezilya, Arjantin, İspanya**, Portekiz, Fas, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Fransa, İngiltere, İrlanda, Belçika, Hollanda, Polonya, Ukrayna, Norveç, İsveç, Finlandiya, Rusya
 
05 Eylülde Astro Carto Grafide adı geçen bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, volkanik aktiviteler, toprak kaymaları, göçükler, şiddet, cinayet ve terör olayları, yangın ve patlamalar olabilir. (Eylül 2020)
 
05 Eylülde İkizler - Yay ekseni Tr Ay, Venüs ve Plütondan olumsuz etkiler alacağından olumsuz hava koşulları, her türlü iletişimde (hava, kara, deniz, internet) aksamalar, güvenlik ihlalleri, hacker faaliyetleri, iletişim kazaları olabilir.
 
05 Eylülde Astro Carto Grafide Tr Ay, Venüs, Plütondan olumsuz etki alan Mars, Venüs çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Ordu, Samsun, Tokat, Sivas, Yozgat, Kayseri, Niğde, Adana, Mersin), Kıbrıs, Akdeniz Açıkları, Mısır, Sudan, İran, İran Körfezi, Bahreyn, Katar, Suudi Arabistan, Yemen, Afganistan, Pakistan, Umman, Çin, Hindistan, Sri Lanka, Tayvan, Filipinler, Endonezya, Avustralya, Yeni Zelanda, Papua Yeni Gine, Kuzey Kore, Japonya, Meksika, Amerika, Kanada, Venezuella, Kolombiya, Brezilya, Peru, Arjantin, İspanya, İrlanda, İngiltere, Fransa, Belçika, Hollanda, Fas, Cezayir, Libya, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna, Polonya, Norveç, İsveç, Finlandiya, Rusya
 
05 Eylülde yukardaki astro carto grafide adı geçen bölgelerde olumsuz hava koşulları (fırtına, sel, dolu, vs) ve kazaları, her türlü iletişimde (hava, kara, deniz, internet) güvenlik ihlalleri, hacker faaliyetleri, uçak, füze, tren, deniz kazaları, olmadık trafik kazaları olabilir. 
 
Satürn Transitinden ötürü hafta boyu ama bilhassa 05 Eylülde engel, yasak ve ülkeler arası ambargolar artabilir. Örneğin Terazi burcu Çin'e Amerika'dan yeni yaptırım ve yasaklar gelebilir. Ülkemiz Türkiye'de de 05 Eylül ve civarı Satürnyen yasaklar artabilir. Türkiye'ye başka ülkelerden engel ve yasaklar da gelebilir.
 
Hafta boyu ama bilhassa 05 Eylülde Terazi burcu Suriye ile Başkanı Başak burcu Esad'ın Tr Venüs, Mars ve Uranüsden son derece olumsuz etkiler almaya devam etmesi olasıdır. Natal Marsı Terazi olan Türkiye Suriye'nin içlerine ilerleyebilir yada Esad'ı olumsuz yönde etkileyebilir. Ama Esad'ın da Natal Marsı Akrep olduğundan Türkiye'yi olumsuz etkileyebilir. Böylece 05 Eylülde Suriye ile Türkiye arasında Venüsyen (sosyal ve siyasi konular) konularda bir çatışma yaşanabilir.
 
Hafta boyu Tr Venüsün katsayısı -1 civarında olup bütün burçları ama bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrepleri son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin Boğa burcu İsrail ile Terazi burcu Netanyahu, Türkiye'yi, Suriye'yi, İran'ı, Filistin'i sosyal ve siyasi konularda son derece olumsuz yönde etkileyebilir. 05 Eylül ve civarı İsrail - Filistin - Türkiye - Suriye - İran çatışması sosyal ve siyasi konulara yansıyabilir. Bu durum Koç burcu NATO'yu da son derece olumsuz yönde etkileyebilir.
 
Tr Plüton hafta boyu ama bilhassa 05 Eylülde -2 katsayısında olup Koç ve Terazileri son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Natal Marsı Başak, Balık olanlar ise örneğin Işid, İran gibi ülkeler/gruplar Tr Plütondan alacakları olumlu etkiyi Koç ve Terazilere karşı kullanabilirler. İran'ın nükleer çalışmaları 05 Eylülde artabilir ve bu durum Koç burcu NATO ile Terazi burcu Suriye'Yi, Suudi Arabistan'ı son derece olumsuz yönde etkileyebilir. 
 
04 Eylül Ay Koç burcunda -1 katsayısında olup Başak - Balık eksenini olumsuz yönde etkileyebilir. Buna -2 katsayısındaki Mars da eşlik ediyor ve 04 Eylülde salgın hastalıklarda, zehirlenmelerde artışlar yaşanabilir. Bilhassa 04 Eylülde İkizler ve Yay burcunu sembolize eden şeyler çift yönde olumsuz etkiler alacağından üst solunum yolu hastalıklarında artışlar yaşanabilir. 04 Eylülde Covid19, Grip ve benzeri hastalıklarda Dünya genelinde dikkate değer artışlar yaşanabilir.
 
Altın fiyatları:
Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
Altın -4 +4 +4 +10 -1 -6 0
 
Yukardaki tablodan Altın fiyatlarının dalgalı seyredebileceğini görmekteyiz. Altın fiyatlarında 31 Ağustosda, 04 ve 05 Eylülde düşme ihtimali var ama 03 Eylül Perşembe günü Ons Altında bir yükseliş olabilir. 
 
Dolar ise hafta boyu özellikle 05 Eylülde düşme eğiliminde olabilir. Buna karşın Euroda bir çıkış yaşanabilir. 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç **
(05 Eylül 1.ev Ay, Mars, 10.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
(05 Eylülde 4.evden, 1.evden, 9.evden, 10.evden, 8.evden gelebilecek tehlike ve sorunlara Dikkat)
Yükselen Boğa **
(05 Eylül 12.ev Ay, Mars, 9.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
(05 Eylülde 3.evden, 12.evden, 8.evden, 9.evden, 7.evden gelebilecek tehlike ve sorunlara Dikkat)
Yükselen İkizler **
(05 Eylül 11.ev Ay, Mars, 8.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
(05 Eylülde 2.evden, 11.evden, 7.evden, 8.evden, 6.evden gelebilecek tehlike ve sorunlara Dikkat)
Yükselen Yengeç
(05 Eylül 10.ev Ay, Mars, 7.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
(05 Eylülde 1.evden, 10.evden, 6.evden, 7.evden, 5.evden gelebilecek tehlike ve sorunlara Dikkat)
Yükselen Aslan
(05 Eylül 9.ev Ay, Mars, 6.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
(05 Eylülde 12.evden, 9.evden, 5.evden, 6.evden, 4.evden gelebilecek tehlike ve sorunlara Dikkat)
Yükselen Başak **
(05 Eylül 8.ev Ay, Mars, 5.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
(05 Eylülde 11.evden, 8.evden, 4.evden, 5.evden, 3.evden gelebilecek tehlike ve sorunlara Dikkat)
Yükselen Terazi
(05 Eylül 7.ev Ay, Mars, 4.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
(05 Eylülde 10.evden, 7.evden, 3.evden, 4.evden, 2.evden gelebilecek tehlike ve sorunlara Dikkat)
Yükselen Akrep
(05 Eylül 6.ev Ay, Mars, 3.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
(05 Eylülde 9.evden, 6.evden, 2.evden, 3.evden, 1.evden gelebilecek tehlike ve sorunlara Dikkat)
Yükselen Yay **
(05 Eylül 5.ev Ay, Mars, 2.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
(05 Eylülde 8.evden, 5.evden, 1.evden, 2.evden, 12.evden gelebilecek tehlike ve sorunlara Dikkat)
Yükselen Oğlak
(05 Eylül 4.ev Ay, Mars, 1.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
(05 Eylülde 7.evden, 4.evden, 12.evden, 1.evden, 11.evden gelebilecek tehlike ve sorunlara Dikkat)
Yükselen Kova
(05 Eylül 3.ev Ay, Mars, 12.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
(05 Eylülde 6.evden, 3.evden, 11.evden, 12.evden, 10.evden gelebilecek tehlike ve sorunlara Dikkat)
Yükselen Balık
(05 Eylül 2.ev Ay, Mars, 11.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Dikkat)
(05 Eylülde 5.evden, 2.evden, 10.evden, 11.evden, 9.evden gelebilecek tehlike ve sorunlara Dikkat)
 
Yükselen Koç, Boğa, İkizler, Başak, Yay olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 05 Eylülde 8.evden (olumsuz değişimler) gelebilecek tehlikelere karşı daha dikkatli olmalılar. 
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..