Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ağustos '12

 
Kategori
Astroloji
 

31 Ağustos 2012 mavi ay

31 Ağustos 2012 mavi ay
 

Dolunay, yeni aydan yaklaşık 14 gün sonra oluşur; dolunay fazında Dünya Güneş ile Ay’ın arasındadır. Bu günlerde kazalara, gerginliklere, yaralanmalara açık oluruz.

Bu ay 2 Ağustos ve 31 Ağustos tarihleri olmak üzere iki kez dolunay yaşanacak. Bir ay içindeki ikinci Dolunay’a ‘Mavi Ay’ denilmektedir.

31 Ağustos 2012 tarihinde göreceğiniz dolunay, sıradan bir dolunay gibi görünecek olsa da, aslında biraz sıradışı-mavi bir ay olduğunu söylemeliyim. Duruma göre güçlü etkiler yaratacak bir Dolunay olacaktır.

31 Ağustos enerjisi yüksek ve oldukca olumlu ve güzel bir gün olacaktır. Yeni başlangıçlar, yeni aşklar, kalıcı ve uzun vadeli işlere başlanması için çok uygun bir kaç günde olacağınızı söylemeliyim.

Öncelikle Balık ve Yükselen Balık burçları gerçek aşkı bulabileceğiniz,şanslı bir dönem olacaktır.

Kova burçları ve Yükselen Kova'lar; para evinizde gerçekleşen Dolunay parasal ve kariyeriniz açısından oldukca olumlu görünmekte. Ancak miras konuları, kredi ve borçlar konusunda kısıtlanmalar, borçlanmalar söz konusu olabilir. Uluslararası ilişkiler anlaşmalar için güzel bir gün.

Oğlak Burçları yükselen Oğlaklar, yakın çevreniz, dostlarınız, çocuklarınız arasında yoğun haberleşmeler ayrıca, bir başka şehirden gelen kardeşler, dostlar ile yeni fırsatlar getirebilecek şanslı bir buluşma söz konusu.

Yay ve Yükselen Yay burçları, son zamanlarda size sıkıntı veren gerek sağlık gerekse ikili ilişkilerinizde evinizde yaşanan huzursuzluklar yerini daha uyumlu bir sürece bırakıyor. Aile bireyleriyle barış sağlayabileceğiniz hatta ortak işlere girişip kazancınızı arttırabilirsiniz.

Akrep Yükselen Akrep burçları, sevgili Akrepler ümit ve beklentilerinizin gerçekleşebileceği bir gündesiniz. Sosyal hayatınız canlanıyor. Çocuklarınız, veya aileniz sevgilinizle birlikte eğlenceli zamanlar sizi bekliyor. Ayrıca çevrenizden beklediğiniz desteği alıcaksınız.

Terazi Burçları ve Yükselen Teraziler; Yaratıcılığınızın arttığı bu gün beklentilerinize ulaşabileceğiniz fırsatlar ve süprizler le karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde etki tepki yaşanabilir.

Başak burçları Yükselen Başak’lar; Mavi Ay ilişkiler alanınızda yaşanıyor. Eşiniz veya ortaklarınız birlikte bir yaşam paylaştığınız kişilerle süregelen sorunların konuşularak çözümlenebileceği şanslı bir süreç olacaktır. Çok özel bir dönemden geçmektesiniz pluton da aşk ve eğlence evinizden geçmekte bekar Başak’lar tutkulu ilişkiler yaşayabilirsiniz .

Aslan burçları ve Yükselen Aslan’lar; finansal açıdan, krediler,borçlar alacak verecek konularında beklenmedik bir destek veya fırsatla karşılaşmanız sizleri çok rahatlatacaktır. Aileniz ve birlikte iş yaptığınız kişilerden alacağınız süprizlere hazır olun.

Yengeç burçları ve Yükselen Yengeç’ler; dolunay, yurt dışı bağlantılar, eğitim, inançlarınız , zihinsel konularda iletişim ve fırsatları yoğunlaştırmaktadır. Şimdiye kadar inanarak yaptığınız çalışmaların karşılığını alabileceğiniz şanslı bir gündesiniz. Hayatınızın pek çok alanda ( eşiniz,aşkınız,çocuklarınız,aileniz) gibi; güzel süprizler haberler sizi bekliyor.

İkizler ve Yükselen İkizler burcu; Aileniz ve iş hayatınız arasındaki dengeyi sağlamak ve geleceğinizi ilgilendiren şanslı durumlar fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bir süreçtesiniz. Bu dönemde ani bir iş teklifi, ani bir ev alma, kariyerde önemli bir terfi fırsatıyla karşılaşmanız mümkündür.

Boğa burcu ve Yükselen Boğa’lar; Sevgili Boğalar Güneş çocuklar, aşk ve eğlence alanınızdan göz kırpıyor ve sizlere uzaklardan şans ve fırsat getirmekte. Eşiniz, eviniz , kardeşler ve yakın dostlarla paylaşacağınız güzel haberler, toplantılara hazır olun.Mavi Ay evinize ailenize mutluluk getirecek.

Koç ve Yükselen Koç’lar; İlişkileriniz ve kişiliğiniz alanında gerçekleşen dolunay, hayatınızda önemli başlangıçlara neden olacak fırsatlar çıkartacaktır karşınıza. Evli olanlarınız belki aileye bir bebeğin katılımı, çocuklarınız varsa onların gelişimi eğitimine yönelik unsurlar, bekarsanız yeni bir aşkın başlaması gibi şanslı bir süreçten geçmektesiniz.

Perihan Ülker solmaz

AstroHat_______

 

 
Toplam blog
: 6
: 2476
Kayıt tarihi
: 14.02.12
 
 

Ben Perhan Ülker olmaz İstanbul Ortaköyde doğdum.. İlk gençlik yıllarımdan beri Asrtolojiyle ilgi..