Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ekim '11

 
Kategori
Astroloji
 

31 Ekim - 06 Kasım arası Akrep burçları dikkat !

31 Ekim - 06 Kasım arası Akrep burçları dikkat !
 

akrep burcu


Önümüzdeki hafta yani 31 Ekim ile 6 Kasım arası Güneş Akrep burcunda kötü konumda olacağından Akrep burçları ve bu burcun sembolize ettiği şeylerde dikkatli olmalıyız.

Özellikle gizli saklı işlerle uğraşanlar tehlike arz edebilir. Bu kişiler Güneşin kötü konumuyla birlikte kendilerini ifade ederken saldırgan, gururlu, kibirli ve yıkıcı davranabilirler.

Çarşamba günü hariç bütün bir hafta boyunca Merkür, Venüs, Mars ve Neptün kötü konumda olduklarından iletişimimiz, günlük işlerimiz, yaptığımız hizmetler, bire bir ilişkiler, düşman ve rakiplerimiz, adli davalar, para konuları önce gizli işler yapanları, bilinmeyen konularla uğraşanları daha sonra da öğrenci ve üniversite çalışanlarını, din adamlarını etkileyecek şekilde karışabilir.

Göz önündeki insanlar da yine saldırı ve kavgalara karışabilirler. Büyük kurum ve kuruluşlar da ise yine korku, endişe ve hayalkırıklıkları hüküm sürecek. Bu da insanlık ve demokrasi adına uğraşanları etkileyecek.

Jüpiter ise Çarşamba ve Pazar günleri hariç hep kötü konumda olduğundan hukuk ve yasalarla, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili boş vaatler, sorumsuzluklar, savurganlıklar para konularıyla uğraşan insanları yakından etkileyecek. Belki alınacak yeni yasalar ve önlemler yada döviz kurlarıyla ilgili oynamalar para kaybına neden olabilecek.

Ay Salı, Perşembe ve Pazar günlerinde sırasıyla Oğlak, Kova ve Balık burçlarında kötü konumda olduğundan önce otorite sahipleri, yöneticiler sonra insanlık ve demokrasi adına uğraşanlar, Pazar günü de hayırseverler aşırı duyarlı, hassas ve güvensiz olabilirler.

Satürn Salı günü Terazide kötü konumda olacak bu da hukuk ve yaslarla uğraşanları işverenleri ilgilendiren katı kurallar alabileceğine işaret ediyor.

Bu hafta da yoğun bir hafta ancak Çarşamba nispeten daha sakin gözüküyor. Çarşamba günü sadece Güneş ve Jüpiter kötü konumda gözüküyor.

Herkese yine de mutlu bir hafta geçirme dileklerimle Hoşçakalın !

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..