Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ekim '14

 
Kategori
Astroloji
 

31.10.2014 Gökyüzü der ki ;

31.10.2014 Gökyüzü der ki ;
 

Transit astroloji yorumu ile bugün Aslan burcunda seyreden Jüpiter, Juno ile birlikte geçmiş de ki kazançlarınız, yatırımlarınız ve sevgi ilişkileriniz için sizi mutlu ederek şans dağıtmaktadır. Ancak Aydan aldığı olumsuz açı ile sizi sezgisel olarak içe dönüşe götürebilir ve annenize olan özleminizde artabilir. Yatırımlarınız bugün kazanca dönüşebilir fakat yeni bir yatırım uzun vadede kazançlı olmayacaktır. Mufrid, Merkür ile kavuşarak birlikte işte refah, huzur ve her konuda aşırılığa eğilim verebilir. Ay ile yapmış olduğu olumlu açı bugüne kadar dile getiremediğiniz konularda açılmanızı ve gizli kalmış duygularınızın açığa çıkmasına sebebiyet vererek yaşamınızı kolaylaştıracaktır. Mufrid, Osmanlıca da  yalnız bırakan tek başına anlamına gelmektedir ve dünyanın gökyüzünde ki 110. parlak çoban yıldızıdır.

Venüs ve Acrux  birlikte metafizik konularına olan ilgiyi artırabilir ve sezgilerinizin çok yoğun olduğunu hissedebilirsiniz. Acrux, takımyıldızında ki en parlak ve gece gökyüzünde ki en parlak 12. Yıldızdır. AvusturalyaYeni Zelanda ve Papua Yeni Gine bayraklarında Güneyhaçı'nı içeren beş yıldızdan biri olarak gösterilir. Ayrıca Brezilya bayrağında her birinin bir eyaleti temsil ettiği diğer 26 yıldızla birlikte betimlenir. Koç ve Balık burçlarına sağlıkla ilgili olumsuz haberler verebilir.

Sevgi ve aşk konularında zorlanmalar, fikir ayrılıkları ve çaresizlik hisleri duyabilirsiniz. Geleneksel düşünce yaklaşımları daha ağır basabilir, böylelikle kendi fikirlerinize destek bulabilirsiniz. Gerçekçi düşünceler daha destek bulacağı için hayal ettiğiniz konuları daha ilerdeki bir zaman da uygulayabilirsiniz. Alışveriş, kişisel bakım için güzel bir gün Venüs günündeyiz. 

Astrolojiyi hayatımın her alanında uygulamak, enerjilerin etkilerini kullanmak ve sonuçlarını görmek her zamankinden farklı bir bakış açısı ile günümü geçirmemi sağlamaktadır.

 

 
Toplam blog
: 23
: 2617
Kayıt tarihi
: 17.10.14
 
 

İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi ve Arkeoloji bölümünden sonra eski mısır uygarlığına olan ilgi..