Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mart '07

 
Kategori
Doğal Hayat / Çevre
 

3177

3177
 

Sadece bir tık 3177 boş mesajla bir fidan(kolay değil mi) ve sizin de bir dikili ağacınız olacak şu dünyada...

21 –26 Mart Orman Haftası

Beş yıldır gönüllü Tema’cıyım. Biliyorum geç kaldım; ülkem için, dünya için ve geleceğimiz çocuklarımız için. Lütfen siz geç kalmayın, Hemen şimdi neyle uğraşıyorsanız bir kenara bırakıp telefonlarınıza sarılın, parmaklarınız işlesin 3177 sizden mesaj bekliyor hattınız ne olursa olsun boş bir mesajla bir fidanınız olsun, dikili bir ağacım yok demeyin.

Pop starlara gönderdiğiniz bir mesajı eksik gönderin fidanlarımız bekliyor sadece 5 YTL bir paket sigara bedeli ve bir paket daha az zehirlenirsiniz üstelik, sağlığınız için, evlatlarınız için, kuşlar böcekler için, ağaçlar çiçekler için.

Küresel ısınma kapımızı çaldı görüyor musunuz. Buzullar eriyor her yıl erozyona kaptırıyoruz topraklarımızı. Hayvanlar aleminde nesli tükenenler listesi uzuyor, doğada bulunan bitkiler toprak bulamıyor sarılacak. Çölleşen dünyamızın bağrı çatırdıyor. Bağrından kopanlar sele karışıp yok oluyor.

Bir mesajla ışık yakın yel değirmenlerinden sağlayalım enerjimizi termik santralleri dünyanın damarını kurutmasın, çağlasın dereler, essin rüzgarlar

Bir mesajla bir fideye can olun haydi duyarlı yürekleriniz ışık saçıp aydınlatsın geleceği.

TOPRAKLARI ÇÖLLEŞEN BİR ÜLKENİN TEMEL SORUNLARI:
AÇLIK, SUSUZLUK, İŞSİZLİK VE İÇ GÖÇ

DÜNYA ÇÖL OLMASIN www.tema.org sitesine tıkladığınızda vahim tabloyu daha iyi göreceksiniz ve yapmamız gerekenleri çabuklaştırmamız için bir fırsat.

 
Toplam blog
: 74
: 832
Kayıt tarihi
: 26.12.06
 
 

Şiir yazmaya çalışan, müzik dinlemeyi seven, Fotoğraf çekmeyi seven, Doğayı ve içinde barındırdık..