Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Haziran '10

 
Kategori
İnançlar
 

34 milyon yılda hiç evrim geçirmedi!

34 milyon yılda hiç evrim geçirmedi!
 

http://www.evrimaldatmacasi.com/


Bilimadamlarının son yaptığı araştırmada, yaban arılarının 34 milyon yıldır hiç evrim geçirmediği ortaya çıktı.

Türlerinin en eskisi olan 3 ayrı fosil örneği, 1920'li yıllarda bulunmuş ancak karınca fosili olduğu düşünülmüştü. Son yapılan araştırma ise bu fosillerin gerçek kökenini ortaya çıkardı.

İngiltere'deki Leeds Üniversitesi'nden Steve Compton araştırmayla ilgili olarak: "Bu fosillerle ilgili en heyecan verici şey, modern türlere olan benzerliği. Yaban arıları ile onların ataları arasında hiçbir fark yok; bu da, türün 34 milyon yıl boyunca hiç değişmeden kaldığını gösteriyor." dedi.

http://www.sabah.com.tr/Dunya/2010/06/16/34_milyon_yilda_hic_evrim_
gecirmedi

Tabiki evrim geçirmedi çünkü evrim diye birşey yok. Yıllardır bilim diye anlattıklarının masaldan ibaret olduğunu bilimin kendisinden öğreniyoruz. Sadece arı değil hiçbir canlının evrim geçirmediğini görüyoruz. Bu; domuz dişinden yarı insan yarı maymun diye heykeller yapacak kadar ileri giden evrimcilerin hayal güçlerinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor.

Bilimsel olarak ise hiçbir delil şu ana kadar sunabilmiş değiller ve hiçbir zaman da sunamayacaklar. Çünkü Allah'ın yarattığı çok açık bir gerçektir. Etrafımıza baktığımızda milyonlarca canlının yaratıldığımızdan beri aynı kaldığını görüyoruz. Fosiller de aynı şekilde bunu kanıtlıyor.

Rabbin bal arısına vahyetti: Dağlarda, ağaçlarda ve onların kurdukları çardaklarda kendine evler edin. Sonra meyvelerin tümünden ye, böylece Rabbinin sana kolaylaştırdığı yollarda yürü-uçuver. Onların karınlarından türlü renklerde şerbetler çıkar, onda insanlar için bir şifa vardır. Şüphesiz düşünen bir topluluk için gerçekten bunda bir ayet vardır. (Nahl Suresi, 68-69)

 
Toplam blog
: 145
: 1324
Kayıt tarihi
: 08.11.09
 
 

Dünyaya sevginin hakim olması için iyilerin ittifak etmesi gerektiğine inanıyorum. Sevgi, şefkat,..