Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mart '21

 
Kategori
Astroloji
 

35-45 YAŞ DÖNGÜSÜ

ASTROLOJİK AÇIDAN YAŞ DÖNGÜLERİ

35-45 YAŞ ARASI NEDEN EN ÇOK ZORLANDIĞIMIZ ZAMANLARDIR?

Hayatımızın farklı zamanlarında farklı konularda zorluklar yaşıyoruz. Genel olarak baktığımızda 35-45 yaş arası en çok zorlandığımız zamanlardır. Özellikle 40 yaşından sonra yeni bir şeye başlamak için geç ama önümüzde de boşa harcamaya kıyamayacağımız kadar uzun bir zaman dilimi vardır.

Bu süreç 29-30 yaşında deneyimlediğimiz Satürn döngüsü ile başlar. Satürn bize bu yaşa kadar deneyimlediklerimizin sınavını yaptırır. “Gerçekten de kendin için mi yaşıyorsun” der. Seni mutlu eden bir ilişki içinde misin? Sevdiğin mesleği mi yapıyorsun? Bulunduğun yer yaşamak istedğin yer mi? Tüm bu sorulara açık yüreklilikle cevap vermeye cesaret edersek, Satürn bize hayatımızı yeniden ve daha mutlu yapılandırmamız için yeni bir fırsat verir. Meslek değişikliklerininin, iflasların, boşanmaların, şehir-ülke değişikliklerinin bu zaman dilimine denk gelmesi tabiki tesadüf değildir.

35-45 yaş arası aynı zamanda Astrolojide Akrep zamanına denk gelir. Akrep burcunun enerjisi; korkularınla yüzleş, sınırlarını zorla ve kendini gerçekleştir demektir. Akrep krizlerle değişim dönüşüm sağlar. Anka kuşudur aynı zamanda küllerinden doğmayı çok iyi bilir. Korku ve kaygılarından ne kadar arınabilirsen kendi gerçekliğine o kadar çok yaklaşırsın der.

35-45 yaş, ruhumuzun gelişimini anlatan Kuzey Ay Düğümünün de aktif olma zamanıdır. Hayatta iki türlü büyüme yaşıyoruz. Maddesel ve Ruhsal büyüme. Tam ve bütünlük hissine ulaşabilmek için ikisinin doğru orantılı olarak büyümesi gerekiyor. Genellikle ruhsal büyüme çok fark edilmediği için kişi bu yaşlara geldiğinde maddesel olarak çok fazla şeye sahip olsa bile, kendini içten içe mutsuz ve huzursuz hissediyor ve arayış içine giriyor, ne aradığını çok fazla bilmeden,  aslında aradığı sadece kendisidir...

42 yaşında aldığımız Üranüs karşıtlığı da hayatımızın ikinci yarısının biletini veriyor elimize. Kalan zamanı ne şekilde geçireceğimiz bu yaşta aldığımız kararlarla şekilleniyor.

Yeniden başlamak için geç mi dersin...

Sevgiler,

 
Toplam blog
: 21
: 389
Kayıt tarihi
: 23.10.20
 
 

Astrolojik danışmanlıklar ve eğitimler vermekteyim. Edindiğim deneyimlerden, Astrolojinin muazzam..