Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Kasım '17

 
Kategori
Blog
 

3 üncü Blog Çalıştayı'nın Özeti ve Önerilerimiz

3 üncü Blog Çalıştayı'nın Özeti ve Önerilerimiz
 

17 Kasım 2017 Cuma günü Kadir HAS üniversitesi Balat Kampüsünde gerçekleşen 3. Blog Çalıştayında özü 'Blogerlik ve Geleceği' olan buluşmaya sıkça görüştüğüm 'ama dostum olmayan' blogdaşım Kerim KORKUT ile birlikte katıldık.

İlk bölümde 'Popüler ve Diğital Pazarlama Blogerliğinin' ikinci bölümde 'Kalıcı Blogerliğin', üçüncü bölümde Gelecek Vadeden Blogerliğin' konuşulduğu irdelendiği buluşmanın zihnimde oluşturduğu özeti ilginize sunuyorum.  

İlklerinden olan BLOG siteleri Sosyal Medyada Portallar çeşitlendikçe kayıplar yaşamaktadır. Ancak blogerlerin nitelikli performas blogculuğu belirli bir düzeyde devam ettirebilir, hatta yükselme ivmesi de kazandırabilir.

Twitter slogan, Face görsel paylaşım, İnstagram sunumken BLOG birikim paylaşımı olduğundan bir miktar erime yaşasa bile gelecekte bağımsız gazete düzeyine bile gelebilir.

Ana problem arzulayıp beceremeyen ama 'kes yapıştırı, intihalli veya basit içeriği' paylaşan anlaşılmaz kısır bloger sıfatlıların verdiği zararlardır.

Trendi bloglar çok tık alabilir ancak 'nitelik ve istikrar' süreklilik açısından daha önemlidir.   

Blog sitelerinin gençleri cazip nitelikli bloglar yazmaya teşvik edecek faktörleri etkenleri kullanmaları hem gençleri kazanmaya hemde sitenin gelişimine katkı sağlayacaktır.   

Çalıştayın bundan sonraki buluşmalarında sonuç üreten atölye çalışmalarını da kapmasını önerdik ve Milliyet Blogta gelecek vadeden gençlerin davet edilmemesini eleştiridk.

Bu kapsamda Milliyet Blog'unda özetimizi önemsemesini umuyoruz.

Kadri KANPAK  

 

 
Toplam blog
: 617
: 1221
Kayıt tarihi
: 03.12.07
 
 

Her kesimi anlama ve kabullenme bilincimle; her kişinin asgari yaşam şartlarına sahip olabildiği,..