Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Haziran '13

 
Kategori
Teknoloji
 

3D araba oyunları

3D araba oyunları
 

Günümüz çocukları zamanlarının büyük bir çoğunluğunu internet başında geçirmektedir. Her gün sitelerde farklı türde oyunlar yaratıldığı görülmekte ve çocukların ilgisini çeken oyunlar türetilmektedir. Çocukların geniş hayal güçleri sayesinde her gün biraz daha geliştirilen bu oyunların arasında baş sıralarda yer alan oyunlardan biri de araba oyunlarıdır. Araba oyunları günümüzde en çocuklar tarafından en çok oynanan oyunlardır. Bu oyunların çok farklı türde çeşitleri vardır. Bireysel olan araba oyunları ve yarışlar vardır. Tır oyunları, itfaiye oyunları, hızlı araba yarışı oyunları bunlardan sadece bir kaçıdır. Çocukların istedikleri türden birçok farklı araba yarışları da mevcuttur. Farklı kategorilere de ayrılan bu oyunlar, çocukların istedikleri oyunlara ulaşmasını da hızlandırmaktadır.

Tamamen çocukların ilgilerine göre hazırlanan bu oyunlar, üzerinde çalışılmış, çocukları psikolojik açıdan yanlış etkilemeyecek olan oyunlardır. Böylece çocuklar iyi vakit geçirirlerken zararlı oyunlardan da uzaklaştırılmış olmaktadır. Her oyunda çocuklardan ulaşılması istenen bir beceri seviyesi vardır. Seviye atlayarak oyunlara devam ederlerken, hedef belirleme algıları gelişmekte ve hız kazanmaları sağlanmaktadır. Oyunların farklı stratejilerde türleri de mevcuttur. Her oyun da çocuklar farklı becerileriyle ilerlemekte ve zorlandıkları oyunların üzerlerine düşerek kendi hedeflerini de yükseltmektedirler. Özellikle 3d araba oyunları sadece erkek çocukları tarafından değil her cinsten her yaşta çocuğun oynadığı oyunlardır. Her geçen zamanda bir yenisi çıkan bu oyunlar, favori oyun olmaya devam edecek gibi gözükmektedirler.

Çocuklar bu oyunları oynarken diğer oyunlara nazaran daha çok zevk almaktadırlar. Bu da onların bu oyunu oynama saatlerini haliyle artırmaktadır. Araba oyunları günümüzde hala geliştirilmekte olan oyunlardır.

Çok sevildiği için bu oyun türü üzerinde daha çok durulmakta ve çalışılmaktadır. Böylece çocuklar her gün farklı bir araba oyunu ile tanışmaktadır.

 
Toplam blog
: 80
: 2949
Kayıt tarihi
: 13.01.13
 
 

Tuncay Takmaz 1975 yılında Şişli İstanbul'da doğdu. Bugüne kadar 27 kişisel sergi açtı, çok sayıd..