Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '13

 
Kategori
Teknoloji
 

3D silah oyunları

3D silah oyunları
 

BİRBİRİNDEN FARKLI BİNLERCE SİLAH OYUNU

Genellikle on yaşından sonraki çocukların silah oyunlarına karşı duydukları ilgi sayesinde sayıları gün geçtikçe artan zevkli oyunların genellikle seviye atlamalı aksiyon oyunlarının yanı sıra ütopyalarda kendinize ait bir amazonda krallık kurarak düşman baskınlarında silahlarınızla krallığınızı koruyabilir liderliğinizi kanıtlayabilirsiniz.

Popülerliğini hiçbir dönemde kaybetmeyen oyunlarının profesyonel çeşitliliği sayesinde her yaşa hitap etmesiyle özellikle de erkekler tarafından en favori oyun olarak ön planda yer almasına sebep olmuştur. Sosyal ortamlardan tanıştığınız arkadaşlarınızda belirli saatlerde buluşarak ekran başına oturup iki guruba ayrılarak oynanan silah oyunları ile çevrimiçi olarak oyun başlatabilir isterseniz bu oyunları yönetip liderlik vasfına sahip olabilirsiniz. Yine çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz oyunların arasında yer alan hızlı silahşorlarla beraber orman savaşlarına giriş yapıp silah talimlerinde bulunabilirsiniz.

 Bu konuda çok bir bilgiye sahip olmasınız da tek başınıza oynayacağınız oyunlarda kendinizi sınayabilirsiniz. Sadece erkekler değil kızlarında dâhil olduğu bu zevkli oyunlarda kadının intikamı gibi birçok isme sahip silah oyunu içinde esmer sarışın gibi birçok kadın görüntüleri ve bedenleriyle oyuna dâhil olabilirsiniz. Uzayda astronot olup uzaylılarla ABD asker olup düşmanlarla ajan olarak karşı tarafın ajanlarıyla savaşabileceğiniz birbirinden renkli oyunlarla zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Silahlı biraderler olarak adlandırılan oyunda Murat Ahmet Sadi kardeşlerle ünlü olan silah oyunuyla öne çıkan bu zevkli kardeş oyunu üç arkadaşın birbirinden farklı maceralara atılmasıyla altı on altı yaş aralığındaki çocuklara hitap etmekte. Yıllardır yaş aralığına bakmadan DVD’leri bile üretilen aynı zamanda çevrimiçi olarak da oynanan oyunlarda birinci sıralarda yer alan yakın hedef karda dağda Türk askeri olarak askeriyede ağır silahlarda karargâhlarda gemi üzerinde ya da uçaklarda oynayabileceğiniz oyun çeşitleri mevcuttur.

 
Toplam blog
: 80
: 2949
Kayıt tarihi
: 13.01.13
 
 

Tuncay Takmaz 1975 yılında Şişli İstanbul'da doğdu. Bugüne kadar 27 kişisel sergi açtı, çok sayıd..