Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ekim '18

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

3D Vaser Liposuction ile Vücut Şekillendirme

3D Vaser Liposuction ile Vücut Şekillendirme
 

Vücudumuzda çeşitli nedenlerden dolayı aşırı yağlanmalar görülebilir. Bu yağlanmalardan kurtulmak içinse cerrahi bakımdan Liposuction en iyi sonuç veren yöntemlerdendir. Genel olarak karın yağları, bacaklar, göbek, kalça ve basen bölgelerinde sıkça uygulanan bir yöntemdir.

Vaser, özel bir ultrasonik lipoliz sistemidir. Vaser, yağ hücrelerinin sadece yağa özel bir ses dalgası ile birbirinden ayrılması prensibi ile çalışmaktadır. Vaser ile cilde çok yakın çalışılabildiğinden cilt altı elastin, kolajen ve fibroblastik aktiviteyi maksimuma çıkarır.  Vaser lipoliz işleminde yağ hücrelerinin olduğu yerde parçalanması ve eritilerek emülsifiye bir halde dışarı alınması işlemidir. Klasik liposuction yöntemine alternatif olarak geliştirilmiş olan bu yöntem uygulama yapılan bölgede dalgalı bir görünüm ortaya çıkma olasılığını çok ciddi seviyede azaltmasıyla ön plana çıkar. Çünkü yağ hücreleri olduğu gibi vücuttan çıkarılmaz. Öncesinde sıvı bir forma getirildiği için klasik liposuction yönteminden çok daha orantılı bir şekilde vücuttan yağ çıkarılması mümkün olabilmektedir.

Kimler için uygundur?

Vaser liposakşın tekniği, diyet ve spor yapılmasına rağmen, bölgesel fazlalıklarından kurtulamayan herkes için, düşük komplikasyon riski ile güvenli ve etkili bir yağ aldırma yöntemidir. FDA tarafından onaylanan bu yöntem; vücudun karın, popo, kol, bacak, diz, yanak, gıdı, göğüs gibi vücut bölgelerinde, yağları parçalayarak etkili bir sonuca yardımcı olur. Erkeklerde görülen jinekomasti yani meme büyüklüğü sorunu içinde oldukça efektif bir yöntemdir.

İyileşme süreci nasıldır?

Normal Liposuction da yağ alımı sırasında şiddetli morluk ve ödeme neden olabilecek işlemler; Vaser’de yağ dokusu ultrasaund ile sıvılaştırıldığı için çok daha kolay ve zahmetsizce alınır. Vaser liposuction ameliyatlarında, cihazın özellikle yağ dokusuna etkili olması ve kaslar, damarlar ve bağ dokuya zarar vermemesi dolayısıyla iyileşme süreci oldukça hızlıdır. Daha az morarma, kanama ve kızarıklıklar görülür. Bu da normal hayata 3 gün içerisinde dönülmesini sağlar. Tam olarak vücutta ki ödemin atılarak derinin normal yapıya ulaşması kişiye bağlı olarak ortama 3-6 hafta sürmektedir. Bu süreden sonra kıvrımlı, ince hatlar daha net olarak ortaya çıkar.

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı
Op. Dr. Ekrem Keskin

Sağlıcakla kalın…

Site: http://www.ekremkeskin.com/
Instagram: https://www.instagram.com/drekremkeskin/
Facebook: https://www.facebook.com/drekremkeskin/?fref=ts

 

 
Toplam blog
: 40
: 71
Kayıt tarihi
: 07.07.17
 
 

2010 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde eğitimini tamamlayarak Tıp Doktor..